reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Spotykamy się 30.08 tylko jeszcze nie ustaliłyśmy gdzie i o której. Ja proponuję taką wczesną porę południową - nie za rano, żeby chełmianki mogły dotrzeć i nie za późno, żeby miały jak wrócić. Sugeruję 11.00 lub 12.00 może pod Plazą, bo tam stają trolejbusy z dworca no i jest gdzie zaparkować, jeśli Panie samochodami przyjadą. Oczywiście to tylko luźna propozycja, ja jestem flexi jak coś, mogę dojechać nawet do Chełma:-)
Marta - pozdrów proszę Anihirę i koniecznie powiedz, że w dalszym ciągu ściskamy kciuki żeby wszystko było ok po operacji!!!
A to zapraszam,bo Aluśka tym razem ma do Chełma przyjechać to by przynajmniej pretekst miała.Ja swojego uprzedziłam,że na odpust do rodziców to z Olkiem jedzie :-p:-p:-pa ja z Julem na zlot czarownic:-p;-):tak::-D i raczej pociągiem.Sprawdzę rozkład i później napiszę o której mi pasuje;-):tak:.
Sms-ek od Lubelanek do anihiry wysłany z samego rana:tak:.

reklama
No rzeczywiści Justynko się napracowałaś:-p;-):tak::-D:-D:-D.
Do Anki zadzwonię jutro,bo mój wrócił i darmowe minuty ma:-p,to kolejny raz pozdrowię i wieczorkiem skrobnę relację;-):tak:.
W pracy super,mały płacze za nami(w piątek płakał) a dzisiaj byliśmy na godzinnym spacerku.:tak:

Witam,dawno nie zagladalam....he,he.....jakos nie mialam czasu...ale jeszcze nie urodzilam....:-D:-D:-D
Znajomi sie do mnie cos w goscie ostatnio zapowiadali czesto,a myslaam ze jak urodze to dopiero tlumy beda....hi,hi....a oni juz,chyba sprawdzaja jaki wielki beben mam :szok:,a mam spory,jeszcze ciut i chyba peknie...:baffled:
Witam rowniez nowa forumowiczke mezatke,ja tez niedawno dolaczylam,a rodzic zamierzam na Lubartowskiej...

Witam wieczornie!
Dzwoniłam do anihiry,na razie jest jeszcze w stolicy u rodzinki,bo Klusek ma mieć w czwartek zdejmowane szwy i nie ma sensu męczyć go podróżą:no:.Mały denerwuje się bo ma rączki związane:-(,żeby szwów nie zerwać i z jedzeniem też ciężko ale sobie radzą i trochę strzykawką pomagają:tak:.Do tego zębolki mu wychodzą :happy: i dziąsełka go swędzą :-(ale leki przeciwbólowe zmniejszają ból:tak:.Anka dziękuje za pamięć i POZDRAWIA wszystkie;-):tak:.

Hej

Czyli ustaliłyśmy,że niedziela, Plaza. A godz? Zostaje 11.00 czy wolicie później??

Do Chełma się wybieram, tylko nie wiem czy tym razem. Jak teściunio pożyczy samochód to może wpadnę na tygodniu:-)

Podaję swój polski numer tak na wszelki wypadek: 506933000.

Ja już prawie spakowana. Wiem, że jest jeszcze tydzień, ale `ja nie znoszę pakowania na ostatnią chwilę. Otyrałam się wczoraj jak wół, młody zaczyna chodzić więc dodatkowo drepczę za nim cały czas. Zmęczona już jestem.

Witam sie niedzielnie,nudy dzis mam ze hej,a isc na spacer to nie dam rady,bo przy kazdym kroku,to jak by mi ktos mlotem w kregoslup walil....jak ja wytrzymam ten tydzien(oby nie dluzej)do porodu.....eh,to czekanie wykonczyc czlowieka moze.....:baffled::baffled::baffled::baffled: a taka dzis ladna pogoda....
Mam nadzieje ze wy dzis w lepszych nastrojach.....milej niedzielki zycze!!!:-D:-D:-D

Anet - ja swoich chłopaków urodziłam nieco przed terminem i dziękuję za to niebiosom, bo ostatni miesiąc to była masakra!!! Kaj sierpniowy, Sasha wrześniowy: upały, duchota, opuchlizny, brak snu, zgaga, bolący kręgosłup...no żyć nie umierać;)
Trzymam kciukasy za lekki poród. Daj no jakiś namiar na siebie, albo zapisz mój nr i wysyłaj smsy z porodówki żebyśmy wiedziały co u Ciebie!!!

Dzieki Anaklim za slowa otuchy.....ja sie nie nastawiam na wczesniejszy porod,bo Gosie tez przenosilam,niby 5 dni,ale przenosilam....a teraz gin powiedziala ze nie powinnam,dawala mi 2 tyg,ze sie cos zacznie....i nic, te ,2 tyg minely w zeszly czwartek.....a ja dalej w dwupaku.....a tu jeszcze upaly wrocily.....
A numer zapisalam dzieki....swoj wysle ci na priw.....
Aty jak sie czujesz? Wymioty cie nie mecza? Bo mnie to na szczescie ominelo w obydwu ciazach....ale koncowka daje do wiwatu...hi,hi.....

Pomarudzilam wam troszke...he,he.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry