reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Wysłałam na Pw.
Witam Lublinianki!
To i ja do Was dołączę Moje maleństwo przyjdzie na świat na początku grudnia. Czekamy na niespodziankę. Czy któraś z Was rodziła może niedawno na lubartowskiej? Bo tam właśnie planuję poród.
Pozdrawiam ciepło!
To i ja do Was dołączę Moje maleństwo przyjdzie na świat na początku grudnia. Czekamy na niespodziankę. Czy któraś z Was rodziła może niedawno na lubartowskiej? Bo tam właśnie planuję poród.
Pozdrawiam ciepło!
Moka witaj w gronie :-)
Ja niestety nie wiem jeszcze gdzie będe rodzic a biorac pod uwagę przesilenie w lubelskich szpitalach może się okazac że w taksówce;-)
Halo gdzie wy wszystkie jestescie?
Marta spoko suwaczek Plazowy:-) zwale go od ciebie i tez sobie machnę:-)
Ja niestety nie wiem jeszcze gdzie będe rodzic a biorac pod uwagę przesilenie w lubelskich szpitalach może się okazac że w taksówce;-)
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Madzienka brawa dla córy, i nie mniejsze dla małża za dokonania filmowe heheheh
Anet ja chciałabym byc na twoim miejscu...juz mam tak serdecznie dosyc...a to jeszcze ze 2 miesiące
Ale ustalmy po prostu że jeżeli nie pojawisz się w umówionym miejscu to my przenosimy spotkanie na porodówke o!:-):-)
trzymajcie kciuki-dzisiaj sprzątam garderobe i bieliźniarkę
Solange....to jestesmy umowione....hi,hi......
Ja dzis pozadki robilam ,ale takie lekkie,no i upralam wreszcie pokrowiec z fotelika dla dzidzi.....bo a noz widelec mnie cos zlapie.....torbe do szpitala dopakowalam,no i kurde nie pamietam co mi tam jeszcze moze byc potrzebne......pomozcie!!!! Bo przez 6 lat juz zapomnialam...hi,hi.....
Witam Lublinianki!
Pozdrawiam ciepło!
Witaj Moka83....powiem ze ja tam (czyli na Lubartowskiej) rodzilam swoja Gosienke,tyle ze 6 lat temu,ale spoko,teraz tez zamierzam tam rodzic,a do terminu jeszcze niecaly tydzien,o ile nie przenosze....he,he.....ale ty piszesz ze masz na grudzien,wiec zdam relacje jak wroce z porodowki.....wiec czekaj cierpliwie.....
A teraz juz spadam....ide kompu,kompu.....a potem paluli.....
Marta1981
Rodzyneczka
Witaj Moka,napisz coś więcej o sobie;-).Moka witaj w gronie :-)
Na placu zabaw byłam z Julem i w Lidlu z sąsiadką.
Spoko,machaj śmiało;-).
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam w srodowy poranek.....dalej oczywiscie w dwupaku
Wpadlam sie przywitac z kawka.....
Moze ktoras ma ochote....
Dzis mi wesolo sie zacza dzien,ciekawe jak sie skonczy...he,he.....
siorka meza znow podrzucila mi dzieciaki do bawienia(cala trojke),wiec z moja Gosia mam ich czworo...he,he.....mam nadzieje ze ladnie beda sie bawic,a nie dokuczac ciezarnej cioci......hi,hi.....
Dzis w planach mam tylko ugotowac obiad i sie lenie...a co,nie mozna....
Milego dnia zycze.....jeszcze pewnie zajze....
Wpadlam sie przywitac z kawka.....
Moze ktoras ma ochote....
Dzis mi wesolo sie zacza dzien,ciekawe jak sie skonczy...he,he.....
siorka meza znow podrzucila mi dzieciaki do bawienia(cala trojke),wiec z moja Gosia mam ich czworo...he,he.....mam nadzieje ze ladnie beda sie bawic,a nie dokuczac ciezarnej cioci......hi,hi.....
Dzis w planach mam tylko ugotowac obiad i sie lenie...a co,nie mozna....
Milego dnia zycze.....jeszcze pewnie zajze....
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
A co tu taka dzis cisza,he?:-)
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Solange,to szczerze wspolczuje,to jedna z dolegliwosci ktora mnie ominela w tej ciazy (ciut tylko puchly , czasem)....moze moczenie w wodzie z sola pomoze.....
U nas na sierpniowkach dziewczyny sie tak ratowaly,no i niektorym pomagalo.....
a jak nie, to malo chodzic,a duzo lezec z nogami w gorze.....chociaz wiem ze to przy dziecku malo wyknalne jest...he,he....
U nas na sierpniowkach dziewczyny sie tak ratowaly,no i niektorym pomagalo.....
a jak nie, to malo chodzic,a duzo lezec z nogami w gorze.....chociaz wiem ze to przy dziecku malo wyknalne jest...he,he....