reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Ja ze smutnymi wieściami od Aluśki :-(- w niedzielę nagle zmarł jej teść,policja bada sprawę,pogrzeb chyba jutro.
I czekam na zaproszenia na NK.
I czekam na zaproszenia na NK.
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam,ja nadal 2 w 1.....
Dzis z ranca gotowanie urzadzilam pierogow ruskich,no i do poludnia mi sie zeszlo.....ale mam obiad na 2 dni....he,he....
A porzadek z lekami to tez robilam ze 2 tyg temu.....taki chyba instynkt macierzynski mi sie zalaczyl-wicie gniazda....hi,hi...bo we wszystkich szawkach w poloju i kuchni posprzatalam.....i tez bylo sporo do wyrzucenia....a balam sie ze z ciuszkami dla dzidzi sie nie pomieszcze.....a tu tyle miejsca sie zrobilo
Tez bym chetnie na spotkanko sie wybrala,chociaz nowa tu jestem.....ale wiecie same.....brzuszek juz nie daje.....hi,hi.....chyba ze bede na porodowce juz (marzenie.....)
Serdecznie wspolczuje Alusce.....
Dzis z ranca gotowanie urzadzilam pierogow ruskich,no i do poludnia mi sie zeszlo.....ale mam obiad na 2 dni....he,he....
A porzadek z lekami to tez robilam ze 2 tyg temu.....taki chyba instynkt macierzynski mi sie zalaczyl-wicie gniazda....hi,hi...bo we wszystkich szawkach w poloju i kuchni posprzatalam.....i tez bylo sporo do wyrzucenia....a balam sie ze z ciuszkami dla dzidzi sie nie pomieszcze.....a tu tyle miejsca sie zrobilo
Tez bym chetnie na spotkanko sie wybrala,chociaz nowa tu jestem.....ale wiecie same.....brzuszek juz nie daje.....hi,hi.....chyba ze bede na porodowce juz (marzenie.....)
Serdecznie wspolczuje Alusce.....
Ostatnia edycja:
No u mnie znakiem będzie brzuch ehheheheh...ewentualnie nadpobudliwy pieciolatek który mnie będzie szarpal za ręke:-)..zreszta w podpisie moja fotka jest jakby co a na NK tez jestem :-)
No znakiem to chyba wózki będą;-).Ja z Justynką i Aluśką się znam.W razie czego mamy fotki na NK to się rozpoznamy- szukać K******(nasza 4 na fotce);-).
Solange, Marta, Madzieńka, Fogia - ja i wózek i brzuch:-) To dopiero widok:-)
Aluśka bardzo mi przykro:-(
Aluśka - mi też strasznie przykro. Trzymaj się kochana i męża ściskaj przede wszystkim!
Anet - jak się nie rozdwoisz to też wpadaj. Pomożemy:-) w razie czego możemy towarzyszyć na porodówkę!!!!!
Marta1981
Rodzyneczka
Ale mnie rozbawiłaś.Solange, Marta, Madzieńka, Fogia - ja i wózek i brzuch:-) To dopiero widok:-)
Anet - jak się nie rozdwoisz to też wpadaj. Pomożemy:-) w razie czego możemy towarzyszyć na porodówkę!!!!!
W razie czego to odwiedzimy na porodówce;-).
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ha,ha....Anaklim.....tez sie usmialam.....z checia bym wpadla i ja ,ale gdyby to bylo jeszcze miesiac temu....a teraz to nawet maz mnie nie posci
a na porodowke,zarraszam,jesli tylko bede juz na niej....
A filmik Madzienka super,tez nie moge uwierzyc,ze dzieciaczki tak moga
a na porodowke,zarraszam,jesli tylko bede juz na niej....
A filmik Madzienka super,tez nie moge uwierzyc,ze dzieciaczki tak moga
reklama
Madzienka brawa dla córy, i nie mniejsze dla małża za dokonania filmowe heheheh
Anet ja chciałabym byc na twoim miejscu...juz mam tak serdecznie dosyc...a to jeszcze ze 2 miesiące
Ale ustalmy po prostu że jeżeli nie pojawisz się w umówionym miejscu to my przenosimy spotkanie na porodówke o!:-):-)
trzymajcie kciuki-dzisiaj sprzątam garderobe i bieliźniarkę
Anet ja chciałabym byc na twoim miejscu...juz mam tak serdecznie dosyc...a to jeszcze ze 2 miesiące
Ale ustalmy po prostu że jeżeli nie pojawisz się w umówionym miejscu to my przenosimy spotkanie na porodówke o!:-):-)
trzymajcie kciuki-dzisiaj sprzątam garderobe i bieliźniarkę