reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

no ja zamierzam rodzic na staszica, nie mam lekarza ze szpitala. rodzilam tam pierwszego syna i jakos juz wiem co jak tam wyglada. zawsze to troche latwiej a nie tak w nieznane. jesli chodzi o porod to tez rodzilam 2i pol godz. ale teraz sie strasznie boje.
solange ty mieszkasz na nalkowskich?? tak dobrze przeczytalam ja jeszcze rok temu mieszkalam na medalionow chyba wiesz gdzie to.
ale jakos cie nigdy nie spotkalam, zaduze osiedle chyba.

reklama
mezatkaa ja na lsm-ach mieszkam....ale wiem gdzie medalionów :-)

No to widze ze taki sam plan mamy-ja tez pierwsze dziecko na Staszica, drugie tez mam zamiar ale tym razem lekarza mam niezaleznego-tak jak ty-nie jest powiazany z zadnym szpitalem-przyznam ze troche mnie to zaczyna martwic bo obawiam sie cały czas ze nie dostane sie na oddział z powodu przepełnienia:confused:...i w zasadzie tylko tego obawiam się tym razem....bo cała reszta poszła super za pierwszym razem:tak:

Marta1981, pozdrów ją koniecznie i powiedz, że życzymy zdrówka jej synkowi!

solange, no wróciłaś córo marnotrawna ;)) A z tym rodzeniem to zapomniałaś dodać, że dwie godziny i bezboleśnie rodziła ;)

mezatkaa, witaj na forum! Nie będzie nam przeszkadzał Twój wiek, bo my mamy (jak każda szanująca się kobieta) dopiero lat 18 ;)))
Pozdrawiam,

P z Marysią

ojejku jak wy rano wstajecie, no to sorki pomylilo mi sie, ale ktos chyba mieszka na nalkowskich.?
no ja tez sie boje jak nie przyjma, a tam byl remont cos dobudowywali nie wiecie moze co?

prosimy o przepis!!!!:tak::tak:

Tam o przepis... Prosimy o muffinki:-)

Przepraszam, bo się zawiesiłam na chwilę, ale mój Hubert ma urlop i trochę odkrywamy Irlandię. Jutro wyprawa do oceanarium w Bray.

Panegiryka - mam nadzieję, że jeszcze się przyda. Herbatka to BoboVita z kopru włoskiego. Możesz ją pić i Ty i Maryś.

Solange - przylatuję 25.08. Spotykamy się 30.08 tylko jeszcze nie ustaliłyśmy gdzie i o której. Ja proponuję taką wczesną porę południową - nie za rano, żeby chełmianki mogły dotrzeć i nie za późno, żeby miały jak wrócić. Sugeruję 11.00 lub 12.00 może pod Plazą, bo tam stają trolejbusy z dworca no i jest gdzie zaparkować, jeśli Panie samochodami przyjadą. Oczywiście to tylko luźna propozycja, ja jestem flexi jak coś, mogę dojechać nawet do Chełma:-)

Marta - pozdrów proszę Anihirę i koniecznie powiedz, że w dalszym ciągu ściskamy kciuki żeby wszystko było ok po operacji!!!

Mężatkaa - witamy bardzo serdecznie starszą koleżankę:-))) Ja mam 18 niezmiennie od 14 lat, świetną figurę po dwóch porodach i w kolejnej ciąży, doskonałą kondycję i poczucie humoru:-)))) Nie ma znaczenia ile masz lat - jesteś mamą - tak jak my. Porodem się nie martw. Zmobilizuj koleżanki w razie gdyby trzeba było zostać z młodym, naszykuj mrożonki w zamrażalniku, zostaw telefon do męża, spakuj torbę, a przede wszystkim się nie denerwuj. Ja mam do szpitala 40 km i całą rodzinę w Polsce - dałam radę rok temu, w styczniu będę dawać raz jeszcze, to dlaczego Ty miałabyś nie dać?????

reklama
Spoko to ja bedę pod Plazą: :-)jestem baaardzo za bo w Costa mają pyszna kawke heheh:tak:
A za muffinki sie własnie biorę, przepis wkleje potem bo dzisiaj zamierzam go nieco zmodyfikowac i nie wiem czy wyjdzie...zresztą wyjdzie nie wyjdzie i tak sie zje-nawet na wpół surowe hahahahha

Ach no i wstałam dzisiaj o 7 rano z wena niezmierna i uszyłam sobie spódnice:sorry: kurna alez jestem dzisiaj chetna do roboty...może pomyje okna:dry:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry