reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
wreszcie udalo mi sie skonczyc czytac cos kolwiek o was kobietki.
ja tez jestem z Lublina, mam 3 letniego synka Kacperka i za miesiac pojawi sie jego braciszek, no chyba ze zle na usg wyszlo.
nie wiem czy mam mowic ile mam lat bo wydaje mi sie ze wy jakies starsze jestescie ode mnie, ale moze nie bedzie wam przeszkadzac ze ja mam 21.

ja tez jestem z Lublina, mam 3 letniego synka Kacperka i za miesiac pojawi sie jego braciszek, no chyba ze zle na usg wyszlo.
nie wiem czy mam mowic ile mam lat bo wydaje mi sie ze wy jakies starsze jestescie ode mnie, ale moze nie bedzie wam przeszkadzac ze ja mam 21.

Witaj wśród Lublinianek:tak::tak::tak:

Mezatka witamy i do pisania zapraszamy :p :tak:
z której części Lublina jesteś?:sorry:
Madzienka świetny filmik:-):-) Urocza syrenka z Twojej córci:-):-);-)
Brawa dla niej za odwagę :tak::tak:

U mnie chorubska dzień któryś tam:no: tak nas z Amandą rozłożyło że obie kaszlemy jak stare gruźliki:no: no i du..a ze striptizu:no::shocked2:

no hej
ja jestem z lasu mozna powiedziec bo mieszkam w zemborzycach i za plotkiem mam las.
czytalam ze niektore z was maja juz dwoje albo i wiecej dzieci, jak to jest z drugim porodem? ja sie jakos boje, moze dlatego ze sama mieszkam tzn z mezem i zynem ale nie ma tu nikogo dookola, i sie boje jak mnie zlapie porod a nie ebdzie nikogo w domu. a moj maz jeszcze pod koniec sierpnia wyjezdza na szkolenie i calkiem sama zostaje.

reklama
mezatkaa ja mam to samo;-) cały czas mysle o tym ze zaczne rodzic a tu mąz akurat będzie w delegacji...a ja sama z 5-latkiem w domu hehehe ale spoko-jakos to bedzie-w końcu gdyby poród to była taka prosta i szybka sprawa to nawet do szpitala nie opłacałoby się jechac :-D
A gdzie będziesz rodzic?
Chociaz jest tu taka jedna co rodzi dzieci w dwie godziny heheheheh
A propos analkim daj tylko cynk a stawie się na obiecana koffi:-)

Do góry