Marta1981
Rodzyneczka
Koffana,przylatuje Anaklim i 30-go(w niedzielę) spotkanko organizujemy,trzeba tylko ustalić o której i gdzie;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wreszcie udalo mi sie skonczyc czytac cos kolwiek o was kobietki.
ja tez jestem z Lublina, mam 3 letniego synka Kacperka i za miesiac pojawi sie jego braciszek, no chyba ze zle na usg wyszlo.
nie wiem czy mam mowic ile mam lat bo wydaje mi sie ze wy jakies starsze jestescie ode mnie, ale moze nie bedzie wam przeszkadzac ze ja mam 21.
Mezatka witamy i do pisania zapraszamywreszcie udalo mi sie skonczyc czytac cos kolwiek o was kobietki.
ja tez jestem z Lublina, mam 3 letniego synka Kacperka i za miesiac pojawi sie jego braciszek, no chyba ze zle na usg wyszlo.
nie wiem czy mam mowic ile mam lat bo wydaje mi sie ze wy jakies starsze jestescie ode mnie, ale moze nie bedzie wam przeszkadzac ze ja mam 21.