reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
no kurcze, ty to masz kawałek...

Ja to mogę zawsze w taksówkę wsiąść :-)

Ciekawe jak tam Karolinka i Norbercik... czy wypuszczą ich dziś do domku...
Mam ochotę zadzwonić do Karoliny ale nie wiem czy już zdążyła dojść do siebie i czy telefony będą mil widziane... Madzieńka jak myślisz?

Witam i ja

Poczytałam ale później poodpisuje bo jakoś weny brak :confused:. Natalka wczoraj padła przed 23, a obudziła sie o 5.30. Nie wiem o co chodzi. Ona tak nie ma. Ja zwlec się nie mogłam. M miał się zająć dziećmi, ale jak zwykle odwrócił się na łóżko w drugą stronę i poszedł spać dalej :wściekła/y:. Bo mamusia to spać nie musi. Bo po co :shocked2:.

Dobra nie smęcę i idę robić śniadanko, bo na razie to kawkę pije a jakaś głodna jestem już.

Witam i ja
szklanka na drogach pokazywali w tvn24 17 do krasnegostawu, lod na drodze wszystko stoi, ale słonko wychodzi to moze bedzie lepiej
aneta pozniej moze bedzie juz ok, albo w busika wsiadziesz i przyjedziesz do nas
a ja dzis do lekarza no i chyba znow w trapery wskocze bo maja gumowa podeszwe
oj nic mi sie nie chce robic,
zmykam do garow:-(

Witam i ja :-):-)
Fakt wczoraj było niezbyt miło, przeszliśmy się tylko trochę po osiedlu i do domu wróciliśmy :dry::dry: wiatr prosto w buzię nam miał :dry::dry:
Dzisiaj jedziemy do teściowej jak tylko torta upiekę więc zaraz zmykam do kuchni :tak::tak:
Gon1a to faktycznie tanie to wasze przedszkole, ja tyle za państwowe co m-c płacę :szok::szok:
Madziarka myślę że koło południa możesz bez problemu zadzwonić do Karoliny :tak::tak::tak:
A i jeszcze życzę wam miłego spotkania :tak::tak::tak:

Emilia z facetami tak juz jest, u mnie bylo to samo jak Asia mala byla, pamietam jak mnie maz pouczal zeby tylko malej do lozka nie brac bo sie przyzwyczai a ja glupia karmilam ja w nocy i usypialam na siedzaco, ale potem wygoda wziela gore mala do lozka, cyca w buzie i ja sobie drzymalam a ona jadla i potem usypiala przy cycku, no i tak spi z nami prawie do dzis, bo 2 dni spi w swoim lozeczku, dzis przyszla do nas ok 6:-)

i nici z cyklinowania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: za duża warstwa farby i trzeba kłaść płytę osb, już widzę ile to będzie roboty żeby to wypoziomować :dry: i znowu trzeba bedzie Olę gdzieś oddać, któraś chętna??

reklama
ok, będę pamiętać, jak już teściowa nie da rady to podrzucę do Ciebie:-D
i co ja mam robić cały dzień?:dry: nastawiłam się na cyklinowanie a teraz siedzę sama i się nudzę, zapraszam do mnie jeśli któraś będzie w pobliżu na kawkę :tak:

Do góry