reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Od jutra jest nowa promocja w rossmannie min pieluszki do pływania za 13,99 i parę innych rzeczy dla dzieci z serii babydream.
Michał śpi od godziny, nawet szybko zasnął, ostatnio budzi się w nocy na karmienie 3 razy:szok: przez co ja rano jestem nieprzytomna:no:
Życzę Wam spokojnej nocki:tak:

reklama
Asieńka już wysłałam....

Sunday ja też napisałam pw:-D:-D:-D

Madzia takie sanki ma ta dziewczyna z mojego bloku co chodzi z nami na basen i chyba całkiem nieźle prowadzą się(czyt. ciągną się:-D), ale nie wiem jak ze zjeżdżaniem z gorki:-D:-D

Motylla nie wiem czy z tego wszystkiego Ci gratulowałam... jeśli nie to czynię to tu i teraz - spokojnych 9 miesięcy życzę i bezproblemowego porodu!!!! :-)

Madzieńka może w poniedziałek z nią pogadam jak się ciągną :-) no i jak zjeżdżają... :-D

Karlitka zaciskamy kciuki za jutrzejsze wyjście!!!!!

Jeszcze ja, jeszcze ja...no dobra posiedzę po ciemku:-):-):-)

A co Ty o tej porze robisz przy kompie???

Ja na chwilkę zajrzałam co u Was i znikam....

DOBRANOC!!!!

zapalam światło

mąż pojechał z Olą do Lublina, ale nie odbiera i trochę mnie to martwi, bo na drodze szklanka :no:
znowu w nocy się budziła z płaczem, nie wiem co jej jest, w dzień śpi 2 razy, bawimy się z nią, ząbki wyeliminowałam, bo jak się budzi to bierzemy od razu na ręce i zasypia, z głodu też nie :dry:

Witajcie:-):-):-)
zapalam światło

mąż pojechał z Olą do Lublina, ale nie odbiera i trochę mnie to martwi, bo na drodze szklanka :no:
znowu w nocy się budziła z płaczem, nie wiem co jej jest, w dzień śpi 2 razy, bawimy się z nią, ząbki wyeliminowałam, bo jak się budzi to bierzemy od razu na ręce i zasypia, z głodu też nie :dry:

oooo...myślałam, że dziś mi uda się zapalić światełko, ale się spóźniłam:dry:
ja już gotowa do wyjścia do pracy, Natalka śpi, czekam na mamę, żeby przejęła wartę;-);-)
ano podobno szklanka..tak twierdzi mąż, bo on właśnie wyszedł:szok:
hmm....może Ola po prostu potrzebuje Waszej bliskości:sorry2::confused:Natalka też tak miewa co jakiś czas...płacze jak tylko odkładam ją do łóżeczka:tak:wtedy przez noc czy dwie śpi z nami:tak:a tak poza tym sama w swoim łóżeczku:tak::tak::tak::tak:

Ola już bezpieczna u babci, mąż w drodze do pracy, mówił, że w Bystrzejowicach tir stanął w poprzek i zablokował drogę w stronę Piask

misia2010 też myślałam że lepiej jej z nami i spała u nas, ale dalej się budziła i stwierdziliśmy, że nie wyśpimy się razem z nią i teraz na zmiany wstajemy do niej

Ola już bezpieczna u babci, mąż w drodze do pracy, mówił, że w Bystrzejowicach tir stanął w poprzek i zablokował drogę w stronę Piask

misia2010 też myślałam że lepiej jej z nami i spała u nas, ale dalej się budziła i stwierdziliśmy, że nie wyśpimy się razem z nią i teraz na zmiany wstajemy do niej

Super, że szczęśliwie dojechali:tak::tak::tak:
hmmm...Natalka jak wieczorem zasypia to po jakimś czasie się budzi, żeby sprawdzić, czy czuwamy:dry:trzeba wtedy się jej pokazać i pogłaskać po plecach przez jakiś czas:tak:od razu układa główkę na boku do snu:tak:może to pomoże:dry:
zmykam do pracy

reklama
I ja dołączam do rannych ptaszków :-)

Aneta super że mała już bezpieczna u Babci... :-)
To mówicie że dziś szklanka... oj nie to ja już nie siadam za kółko - za krótki staż na takie warunki :-D

Misia miłego dnia w pracy!!!

Madzieńka wczoraj wdrażałam postanowienia noworoczne :-D

Kurcze, muszę budzić M. i się do sklepu wybrać po chlebek i cebularza dla moich głodomorków.... a tak mi się nie chce ubierać i wychodzić... ale M. nie będę wyganiać bo nadal prycha jak nie wiem co...

Do góry