reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie popołudniowo....my już po obadku, Jula śpi...a ja mam w planach rozebrać choinkę:-p:-p:-p

1. jak później? będziemy chodzić normalnie na swoje zajęcia w środy, ale do tego mamy 4 zajęcia do odebrania i w poniedziałki:sorry:

:-D:-D:-D:-Dchodziło mi o następne miesiące???to się do gadałam:happy:

sienio w tym roku chcemy zapisac Maksa do przedszkola, jesli sie nie dostanie do mojego panstwowego to chce jakies prywatne- motylka mamy na osiedlu i otwiera sie nowa filia martynki(ono jest niedrogie jak na prywatne).

Sunday niedrogie na prywatne tzn. ile kosztuje????

Maggiep witaj i zapraszamy częściej na pogaduchy:tak:

Motylla super, zdrowych 9 miesięcy życzę:tak::tak:

reklama
hej dziewczynki

my się dziś uskuteczniamy rodzinnie i leniu****emy na całego.
U mnie akcje ze skurczami całkowicie się wyciszyły ale i Antosiek dzisiaj nad wyraz spokojny.:sorry:

Mandziula ale masz super pływaka. :-)
Motylla mąż to musiał być bardzo zaskoczony skoro nie załapał o co chodzi z tymi kreskami. :-D
Madzienka jak ja nie rubię rozbierać choinki. Jakoś tak smutno mi zawsze wtedy. :-(
Maggiep witaj :happy:
anaconda i jak tam spacerek? tyłeczki wymrożone? Moi panowie byli dziś na sankach w południe ale długo nie wytrzymali. Po pół godzinie już miałam tel. żeby im robić gorącą herbatę. :happy:

Madzienka niedrogie tzn. ok200 do 250zl tak jest w tm filia ktore juz istnieja a tu to nie wiem....
fogia dobrze ze skurcze ustały:tak:

Ostatnia edycja:
Sunday odpisałam na pw ale niepełnie :-) jak M. skończy gadać to dopiszę resztę... :-)
Co do sanek - to moje też uwielbiają górki... dziś musiałam kolejkę ustawiać które ma zjeźdżać... bo oboje chcieli, kilka razy ich puściłam oboje ale się bałam że Julo nie utrzyma Neli i ta spadnie... muszę koniecznie pomyśleć o drugich sankach albo o takich dla bliźniaków :-D

Madzieńka jak udał się wypad do teściów? :-)

Anaconda i co wymroziłaś się? My byliśmy na sankach koło 12 to było rewelacyjnie - cieplusio i bez wiatru!!!

Idę robić cieplusią herbatkę i muszę wymyśleć coś dzieciakom bo się zanudzą w domu...

doczytałam was do końca i nie wiem co której odpisać, bo się już pogubiłam, a poza tym mam w domu gradowe chmury, mój mąż strzelił focha i poszedł spać :wściekła/y::wściekła/y::angry: szkoda słów, jutro ma odwieźć Olę do teściowej, bo będzie cyklinowanie, cały dzień bez dziecka, jak ja to zniosę :-:)-:)-( no ale wieczorem kawka z Wami, więc psychicznie się odstresuję :tak:

doczytałam was do końca i nie wiem co której odpisać, bo się już pogubiłam, a poza tym mam w domu gradowe chmury, mój mąż strzelił focha i poszedł spać :wściekła/y::wściekła/y::angry: szkoda słów, jutro ma odwieźć Olę do teściowej, bo będzie cyklinowanie, cały dzień bez dziecka, jak ja to zniosę :-:)-:)-( no ale wieczorem kawka z Wami, więc psychicznie się odstresuję :tak:
Oh te chłopy;-)
Trzymamy kciuki za jutrzejsze badania Norbercika.....żeby wypuścili ich już do domku:tak:
Kciuki zaciśnięte:tak:

Witam,
Czy mogę do Was dołączyć?
Mój synek Tymuś ma 21 miesięcy.
Witam nową mamę:-)

Byliśmy rano w kościele, mimo że obiad podszykowałam wczoraj to i tak dzisiaj siedziałam w kuchni, zachciało mi się karpatki:-)

Witajcie w końcu mi się udało napisać na bb, bo co włączam forum to mój małżonek chciał coś sprawdzać na necie a teraz pojechał naprawiać samochód. Chciałam się dzisiaj zapisać do gina ale sobie uświadomiłam że dziś wolne. Małżonkowi wczoraj wieczorem powiedziałam o ciąży i test mu pokazałam a on: co oznaczają dwie kreski? to mu powiedziałam: ciąża ,a on chyba żartujesz a ja mu na to: no pewnie sama je narysowałam.:-D
Trzymam mocno kciuki za Norbercika:tak::tak:
no to twoj małzonek nie załapał, usmialam sie do łez

Witam,
Czy mogę do Was dołączyć?
Mój synek Tymuś ma 21 miesięcy.
Witam nowa mamusie, o mieszkasz przy Konopnicy?? rzut beretem ode mnie
i nie wiem co mam napisac za duzo tego naklepałyscie
co do przedszkola to ja za prywatne z zajeciami dodatkowmy i wyzywieniem płace 320-330 zł i na pewno w prywatnym nie trzeba zadnych pieczatek z zakladu pracy, wpisuje sie tylko gdzie sie pracuj i nr kontaktowy
A my dzis po kosciplku pojechalismy na zamkowy, Asia zachwycona zamkiem i chciala odwiedzic mala ksiezniczke ale biestety był zamkniety ;-)
potem poszlismy do dominikanow obejrzec szopke no i do katedry ale tam była msza i sie nie udało, potem tatus zafundowal nam po gofrze i do domu, a jaki apetyt miala Asia po powrocie az milo było patrzec no i własnie przed chwilka obie wstaysmy po popołudniowej drzemce a teraz ksiezniczka sie kompie
i powiem wam jeszcze jest maly sukces Asia spala dzis we wlasnym lozku całą noc, gorzej bylo z zasypianiem
juz sie nie moge doczekac jutrzejszego spotkanka
fogia widze ze 14 coraz bardziej realny tak trzymaj

hej dziewczynki

my się dziś uskuteczniamy rodzinnie i leniu****emy na całego.
U mnie akcje ze skurczami całkowicie się wyciszyły ale i Antosiek dzisiaj nad wyraz spokojny.:sorry:

Mandziula ale masz super pływaka. :-)
Motylla mąż to musiał być bardzo zaskoczony skoro nie załapał o co chodzi z tymi kreskami. :-D
Madzienka jak ja nie rubię rozbierać choinki. Jakoś tak smutno mi zawsze wtedy. :-(
Maggiep witaj :happy:
anaconda i jak tam spacerek? tyłeczki wymrożone? Moi panowie byli dziś na sankach w południe ale długo nie wytrzymali. Po pół godzinie już miałam tel. żeby im robić gorącą herbatę. :happy:
Oj to bardzo był zaskoczony:-D

i powiem wam jeszcze jest maly sukces Asia spala dzis we wlasnym lozku całą noc, gorzej bylo z zasypianiem
juz sie nie moge doczekac jutrzejszego spotkanka
fogia widze ze 14 coraz bardziej realny tak trzymaj
Gratuluje :tak:

reklama
Sunday to naprawdę niedrogie, ale to już z wyżywieniem czy jeszcze plus jedzonko??

Madziarka przeżyłam, wczoraj była ich rocznica ślubu więc obiad był uroczysty;-);-);-)

Dużo nas jutro będzie:tak: super....

Fogia, Marta byłyście dzisiaj na pochodzie, widziałam w tv jakie miałyście obchody dzisiejszego święta:tak::tak::tak:

Do góry