reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madziara dzielna z Ciebie dziewczyna, i to jest powod dla jakiego ja autko postawilam w garazu, ale nie zwazajac czy zima czy lato zawsze trzeba miec oczy dookoła głowy, i mimo ze na pierszenstwie ja nauczylam sie ze mimio pierszenstwa rozgladam sie czy jakis kretyn na czerwonym nie jedzie, roznie bywa, a czasami sie cwaniakom wydaje ze sie uda

mielismy z mezem tak sytuacje ze stoimy na czerwonym a facet przed nami jak nie wyrwie do przodu, my stalismy przed rondem a na rondzie było zielone, wiecie co ulamki sekund jakby go strzelil samochod, jak w jakimś sensacyjnym filmie
Motylla gratulacje, popatrz mamy taki watek na forum odnosnie ginekologów mozesz poczytac
musze wyprobowac ta wasza mase solna z rok temu na walentynki moja siostra robila mase a dzieciaki robily rozne cudenka
Aneta ja tez bylam w biedronce ale rank ok 8 wiec o tej porze nie ma kolejek i w miesnym jest co wybrac, ja jezdze na morwowa do biedronki

dziewczyny musze mojego szkraba nauczyc spac we wlasnym pokoju i we wlasnym lozku bo jak na razie to spi ze mna lub z M, moze ktoras z Was stosowala rady super niani? kiedys probowalam ze 2 dni ale nic z tego nie wyszło

maltanka u nas ksiądz chodzi w piątek, i też będę sama, bo M na popołudnie do pracy :-(

aneta82 fajna taka podłoga, myśmy się zastanawiali nad taką w łazience, ale zadecydowano, że zwykły grzejnik starczy :wściekła/y: i nie starcza.

Madziara78 ja też zasypiam i pewnie trzecią kawkę strzelę sobie na wieczór, bo chciałam posprzątać i może się wezmę w końcu za przypomnienie angielskiego. Bo coś się trzeba podszkolić, ale to z nudów :tak:, bo i tak to 22 czekam na męża.

motylla a nie podoba Ci się lekarz do którego chodziłaś z pierwszą ciążą?? Ja chodzę do Polikliniki na Jaczewskiego. Do dr Bogusiewicza :-), mi pasuje. Już ponad dwa lata tam chodzę. Pierwszą córcie mi wyciągał z brzuszka, drugiej nie b miał urlop, ale przekazał mnie koledze i jestem bardzo zadowolona :tak:

maltanka u nas ksiądz chodzi w piątek, i też będę sama, bo M na popołudnie do pracy :-(

aneta82 fajna taka podłoga, myśmy się zastanawiali nad taką w łazience, ale zadecydowano, że zwykły grzejnik starczy :wściekła/y: i nie starcza.

Madziara78 ja też zasypiam i pewnie trzecią kawkę strzelę sobie na wieczór, bo chciałam posprzątać i może się wezmę w końcu za przypomnienie angielskiego. Bo coś się trzeba podszkolić, ale to z nudów :tak:, bo i tak to 22 czekam na męża.

motylla a nie podoba Ci się lekarz do którego chodziłaś z pierwszą ciążą?? Ja chodzę do Polikliniki na Jaczewskiego. Do dr Bogusiewicza :-), mi pasuje. Już ponad dwa lata tam chodzę. Pierwszą córcie mi wyciągał z brzuszka, drugiej nie b miał urlop, ale przekazał mnie koledze i jestem bardzo zadowolona :tak:
Z pierwszą ciążą chodziła do Nałęczowa do gina bo tam mieszkałam jakoś teraz mi się nie widzi jeździć tam jak mogę mieć tu w lublinie a po za tym tam ten gin był taki sobie.

Witajcie wieczorkiem
Jestem padnieta zakręcony dzień, po pierwsze młyn w pracy bo zbliża się koniec semestru i muśmy wystawić oceny i jeszcze dopytać, a po drugie Nkoś jest tak nieznośny ze juz nie mam do niego siły. Przez cały dzień spał 2 razy po pół godziny i nic jeszcze nie chce jeść.
Aha zapomniałam mam się nie denerwować co do mojej @ przyjdzie ale jeszcze muszę trochę poczekać, na pewno Nikoś nie będzie miał rodzeństw na razie
Motylla moje gratulacje i spokojnych 9 miesięcy, a co do gin to ja chodziłam do dr. Rutkowskiego tylko prywatnie jest z Kraśnickich i powiem Ci ze byłam zadowolona
Aluska super ze jesteście już w domku całuski dla Martynki
Maltranka my też chodzimy na sanki i za każdym razem jak wracamy to Nikoś spi ale sie mu podoba bo coś innego a nie wózek
Karlita szybkiego powrotu do formy i do domku z maleństwem
Fogia zobaczysz nawet się nie oglądniesz a tak samo będzie jak z Karlitą trzymam za Ciebie kciuki i za maleństwo
Ja rodziłam na Kraśnickich i powiem wam ze byłam bardzo zadowolona, co do samopoczucia po to szyko do siebie doszłam i Nikoś była cały czas był ze mną i mojemu M tez pozwolili być tak długo jak chciał wiec powiem wam ze nie było problemu z tym a ni z odwiedzinami
Uciekam na chwile bo sie syrena włączyła

Ostatnia edycja:
Motylla: :-):-):-)GRATULACJE:-):-):-)
Polecam Dr Swatowskiego. Jest rewelacyjny. Byłam u kilku zanim sie na niego zdecydowalam. Przyjmuje w Luxmedzie, ale nie wiem gdzie jeszcze.

Madziarka: Nie bylo strasznie co? Teraz bedzie latwiej, bo bedziesz bardziej czujna. Kazdy musi pierwsza stluczke zaliczyc:-)

Madzienka::-D:-D:-D:-D:-D

Jak sie czuje Karolinka? A jak Maluszek?

Dostalismy dzisiaj wszystkie wyniki badan. ZDROW JAK RYBKA. nie ma bialaczki!!!!
Tylko zelaza nie wchlania jak trzeba ale to nic takiego:-)

Motylla ja mam teściów z pod Nałęczowa, a dokładnie Sadurki :-):tak:

fornetka3 skoro jesteś nauczycielką czy możesz mi pomóc?? Moja bratowa (12 lat) nie mówi r tylko jjj i robi straszne błędy ortograficzne Chodzi do szkoły do Sadurek i nikt tam się tym nie przejmuje. Czy możesz mi powiedzieć gdzie ma się zapisać żeby zrobić coś by mówiła to r i gdzie można sprawdzić czy nie ma jakiejś dysortografii czy jak to się nazywa??

powiem Wam ze mi sie podoba fakt ze na jaczewskiego nie wchodza odiwedzajacy na sale, bo widzialam na staszica odwiedzajac szwagierke, pielgrzymki odwiedzajacych a te bedne dziewczyny nawet nie moga swobodnie polezec czy cos kolo siebie zrobic bo tłumy ludzi, moja mala lezala na intensywnej terapii noworodka i tam nie bylo problemu maz moj siedzial caly dzien przy malej mimo ze byla w inkubatorze, troche dziwne, czyż nie??

Fogia zobaczysz nawet się nie oglądniesz a tak samo będzie jak z Karlitą trzymam za Ciebie kciuki i za maleństwo
dziękujemy. Jak na razie siedzę i wyję, hormony mi się znowu włączyły. Przypaliłam garnek, w całym domu siwo, wiem że to g..niany powód do płaczu ale nie mogę przestać. :-(

reklama
Do góry