F
fogia
Gość
aluśka witajcie w domu. Super, że to wszystko już za Wami. :-)
motylla gratulacje! Super wieści!
motylla gratulacje! Super wieści!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z pierwszą ciążą chodziła do Nałęczowa do gina bo tam mieszkałam jakoś teraz mi się nie widzi jeździć tam jak mogę mieć tu w lublinie a po za tym tam ten gin był taki sobie.maltanka u nas ksiądz chodzi w piątek, i też będę sama, bo M na popołudnie do pracy :-(
aneta82 fajna taka podłoga, myśmy się zastanawiali nad taką w łazience, ale zadecydowano, że zwykły grzejnik starczy i nie starcza.
Madziara78 ja też zasypiam i pewnie trzecią kawkę strzelę sobie na wieczór, bo chciałam posprzątać i może się wezmę w końcu za przypomnienie angielskiego. Bo coś się trzeba podszkolić, ale to z nudów , bo i tak to 22 czekam na męża.
motylla a nie podoba Ci się lekarz do którego chodziłaś z pierwszą ciążą?? Ja chodzę do Polikliniki na Jaczewskiego. Do dr Bogusiewicza :-), mi pasuje. Już ponad dwa lata tam chodzę. Pierwszą córcie mi wyciągał z brzuszka, drugiej nie b miał urlop, ale przekazał mnie koledze i jestem bardzo zadowolona
dziękujemy. Jak na razie siedzę i wyję, hormony mi się znowu włączyły. Przypaliłam garnek, w całym domu siwo, wiem że to g..niany powód do płaczu ale nie mogę przestać. :-(Fogia zobaczysz nawet się nie oglądniesz a tak samo będzie jak z Karlitą trzymam za Ciebie kciuki i za maleństwo