Witam się wieczorowo
Dzisiaj tak póżno bo mi dzisiaj moje laseczki posnęły dopiero o 16.30, i dalej śpią, ciekawe o której pójdą na noc spać
.
A ja zamiast korzystać, że śpią i ogarnąć mieszkanko to na forum siedzę
. Pewnie wyjdzie tak, że będę sprzątać jak posnął na noc
, i tak jest najczęściej.
karlita już pewnie lepiej się czujesz i synka masz przy sobie, szybciutko wracajcie do domku
Madzienka przeczytałam Twojego posta i wysłałam z rana M na zakupy po buty Bo mądry chodzi całą zimę w adidasach
i cały czas nogi mokre
. Ale oczywiście nic nie kupił bo mu nie pasi. Chciał wziąć adidasy, ale wiedział, że będę się drzreć i zrezygnował
gon1a ja byłam zapisać Justysie do ortopedy i też mi powiedziały, że w lutym to żebym przyszła już na Magnoliową
, dla mnie to lepiej bo bliżej będę mieć :-)
Mnie przy obu ciążach nie ciągnęło do piwa ani kawy. Przy drugiej, jak jeszcze nie wiedziałam, że w niej jestem to nawet twierdziłam ,że pije zepsute, takie było nie dobre. Ale jakoś nie domyśliłam się, że w ciąży jestem
.
fogia na pewno spróbuję coś z tej masy cukrowej zrobić bo naprawdę cudeńka wychodzą, może na urodziny Natalki
maltanka a myśmy dzisiaj nie wyszli na spacer a szkoda bo tak ładnie było
Madzioolka Witaj
Ja też chce taki spieniacz
Puszatek no nieźle z tym gotowaniem poszalałaś
aluśka super że już w domku jesteście, teraz to już tylko lepiej musi być ;-)
Madziara78 dobrze, że na fajnego gościa trafiłaś i nic się większego nie stało, zawsze musi być ten pierwszy raz
Motylla moje gratulacje
:-)
sunday_ mój M jak ma tyle dni wolnego to zawsze powtarza, że będę go miała dosyć i ostatniego dnia togo wygonię z domu
Ale się opisałam..