reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Cześć dziewczyny, ale naklepałyście, żeby nie oszukać, to już z godzinę Was czytam:tak:
Karlitko gratulacje.Witaj Mały Szkrabie na tym świecie;-)
Tyle się tego naczytałam, że nawet nie wiem co odpisywać:-)
Trzymajcie się ciepło a ja idę odpoczywać;-)

reklama
Dziewczyny nie macie litosci jak ja mam Was nadrobic:no::no::no:!!!

No nic melduje że żyje Madzienka proszę przygotuj jakies streszczenie na piatek:-)

Madziarka pierwsze koty za płoty zdarza sie i mój M też ma takie samo podejscie do auta, zakrecony chwilami na jego punkcie ale przede wszystkim to tylko blacha...KOCHANY KOCHANY TEN TWÓJ MĘŻUŚ:-)
Marta Fogia życze poprawy humoru
Motylla gratulacje
Aluska oj jak dorze ze wyszlyscie ze szpitala oby juz wszystko było ok

No i nie pamietam co chciałam jeszcze napisac....wybaczcie

Mielismy dzisiaj wizyte po koledzie był swietny ksiadz dawał chrzest Mateuszowi super facet to jest wizyta, pozniej malutkie zakupki bo gosci mamy jutro i odwiedziny w McDonaldzie(ach te pokusy) no i powrot do domu ok 20 a pozniej to juz sprzatanie itp. Kupilismy wyciskarke do cytrusów wiec od dzisiaj pije swierze soczki z grejfruta i pomaranczy zapraszam:-)

W piatek mam wolne wiec w dzien ide z kolezanka do KC a popoludniu na kaweczke z super babeczkami;-)

Lecę zbudzic M bo słysze ze zasnał z Mateuszem:-)

Dobranoc

Asienka super że wyniki są ok....

Gon1a nie pomogę, bo u nas Jula śpi sama w swoim pokoju od 4 miesiąca więc przynajmniej ten problem mamy z głowy!!!!

Mandziula cudna fotki!!!!

chłopaki wrócili z basenu, kolacja zjedzona, młody słucha bajki, pewnie już śpi bo nie słysze żeby się wiercił

mamy do odebrania 4 godziny na basenie i to w poniedziałki, nie wiem jak tu się wyrobić:baffled::angry:

:-D:-D:-D znowu cię przyłapałam, znowu nie chce mi się czytać i co ja miałam napisać:-D:-D:-D:-p

Maltanka a nie będziecie chodzić później na basen???

oj wybacz:dry::dry::dry::dry::dry:mam P w domu więc mniej czasu na BB:-p:-p:-p

No nic melduje że żyje Madzienka proszę przygotuj jakies streszczenie na piatek:-)

Mielismy dzisiaj wizyte po koledzie był swietny ksiadz dawał chrzest Mateuszowi super facet to jest wizyta, pozniej malutkie zakupki bo gosci mamy jutro i odwiedziny w McDonaldzie(ach te pokusy) no i powrot do domu ok 20 a pozniej to juz sprzatanie itp. Kupilismy wyciskarke do cytrusów wiec od dzisiaj pije swierze soczki z grejfruta i pomaranczy zapraszam:-)

Nie mam wyjścia, ciężarówce nie domawia się bo te myszy....:-D:-D:-D:-D:-D

Ach te zachcianki....pamiętam jak Madziarka miała zachcianki na soki ze świeżych owoców jak była w ciąży z Nelcią:tak::tak::tak::tak:

Motylla - mój gienio to prof. Oleszczuk z jaczewskiego. Gabinet prywatny. Ja go wybrałam bo pierwsza ciaża nie udała się. Zakończyła się poronieniem. Ten gienio dmuchał na zimno. Kład mnie do szpitala za każdym razem jak był jakiś niepokojący sygnał. Nie wnikał w to czy to błaha sprawa czy nie. Dzwonił z gabinetu na izbę przyjęć, że mają mnie przyjąć. A ja miałam się tam stawić w ciągu 2 godz. I tak w szpitalu leżałam 5 razy + poród. Pod tym względem to jestem z niego zadoawolona, ale ...
Minusem jest to że:
1. na oddziale na korytarzu nie" czai" kto jest jego pacjętką
2. wizyta kosztowała mnie 160zł
3. NAJGORSZE - okropnie bada. wszystko cię po tym boli.

Wstawać spiochy....ileż można spać...
Ja nadaje do Was z łóżeczka ale chłopaki już na "chodzie"...zaraz wstaje i szykuje obiadek bo wczoraj juz mi sie nie chciało...
Madzienka korzystaj z obecnosci M bo zaraz znowu Ci ucieknie;-)
Mandziula zapomnialam ale masz super nurka...
Maltanka dzieki za wyrozumialosc:-)

Milego rodzinnego dnia...

Witajcie z ranka,
Asieńka super że wyniki są ok!!! Widzisz - nasze kciuki zdziałały cuda kolejny raz :-)

Mandziula super pływak!!!! Śliczne zdjecie!! :-D

Marzenka
a jak samopoczucie?? No właśnie, ja przy Neli miałam taką chcicę na świeży sok z pomarańczy że M. też kupił mi wyciskarkę... soki robiłam codziennie :-D więc może tym razem panienka się uda... :-D
A i MaCa też uwielbiałam... :-)

Madzieńka
wybaczamy wybaczamy... jak masz P. w domu to się nim naciesz!!! :-)

ale pięknie słonko wychodzi... chyba będziemy mieli dziś ładny dzień... :-) a mój pracuje buuuu...

Witam dawno się nie udzielałam w tym temacie :)
Aluśka:) super że już w domku jesteście, bo już się za wami stęskniłam, no i będę miała do kogo chodzić na herbatkę teraz to już pewnie częściej bo ide w końcu na L4
Motylla Ja polecam moją panią Dr. Sobstyl jest ze Staszica,w Luxmedzie ale ja chodzę do niej do prywatnego gabinetu na Głęboką. Koszt wizyty to 80 zł.

Ja dziś poranny ptaszek :-D ale cos spac nie moge bo co się przekręcam to mi łapki drętwieją :tak: potem jak wstaję to puchnął mi stópki :szok: hehe ... ale tak już jest, cieszę się bo i tak mam dużooo szczescia - w brzuszku :-):biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Witam i ja :-):-):-)
Aleście wczoraj naklikały, myślałam że już nie doczytam :szok::szok::szok:
Nas dzisiaj leniwy dzień czeka, muszę tylko jakiś spacerek z małą zaliczyć a z racji tego ze mąż trochę chory to w domu zostanie :baffled::baffled:

Anaconda to już teraz wiem dlaczego Ty boisz sie jeżdzić Waszym autkiem:-):-):-):-)

No właśnie :crazy::crazy::crazy:

Witajcie dziewczyny szukam dobrego ginekologa bo zrobiłam test i wyszedł pozytywnie,:szok:, na razie to jestem w lekkim szoku z tego powodu. Muszę się przyzwyczaić do tej myśli że Krystek będzie mieć rodzeństwo.

Ogromne gratulacje :tak::tak::tak:
Z lekarzem nie pomogę bo rodziłam w Radomiu :-D:-D:-D

Dostalismy dzisiaj wszystkie wyniki badan. ZDROW JAK RYBKA. nie ma bialaczki!!!!
Tylko zelaza nie wchlania jak trzeba ale to nic takiego:-)

Super ze wyniki w porządku, a z żelazem dacie sobie radę :tak::tak:
Mandziula super masz pływaka :tak::tak::tak:
A kupiłaś sobie w końcu te buty? :confused2::confused2:

reklama
Witamy sie i my, ja juz na nogach po sniadanku ale jeszcze w pizamce, Maksio dzisiaj jak uslyszlam ze jestem w kuchni to przylepcial otworzyl szafke wzial nutelle i mowi chce kanapke z futellą :-D:-D:-D (alez on mi juz gada) no co było robic, zjadl raz dwa a teraz meczy kanapke z wedlinka :eek:
Trzeba pranie nastawic i zabrac sie za jakies porzadki,bo kuchnia woła o pomoc!!!:zawstydzona/y: No ale najpierw trzeba jakąś kawkę strzelic:tak::tak::tak:
marz jaki masz piekny suwaczek!Jeszcze raz gratuluje!!!!!:-) a z tym MC to ja tez mialam tak- pamietam jak wracalismy z Lbn (a mieszkalismy w Wawce) i przejezdzalismy juz Janki i zobaczylam MC, to M zawracal prawie juz w Wawce zebym mogla zjesc jednego burgera!!!;-);-);-) :zawstydzona/y:
Motylla ja to polecam najbardziej ginkę prof.Leszczyńska, ona pracuje na Jaczewskiego a przyjmuje prywatnie na Chodzki, ale jest "ceniona", ale ma powody duzo dziciakow juz uratowała:-) a opieka w szpitalu potem (jako jej pacjetka) jest EKSTRA!!!!:-)
mandziulasuper foteczka!!!

Do góry