Emilia1983
Fanka BB :)
fogia ja też płaczka byłam w ciąży, o byle g... ryk
asienka82 dobrze, że Filipek zdrowy
asienka82 dobrze, że Filipek zdrowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też poryczałam i pożarłam się z M - bo słowem się nie odezwie jak potrzebuję jego wsparcia.dziękujemy. Jak na razie siedzę i wyję, hormony mi się znowu włączyły. Przypaliłam garnek, w całym domu siwo, wiem że to g..niany powód do płaczu ale nie mogę przestać. :-(
Maltanka ja też miałam iść ale zrezygnowałam, chleb mam zamrożony to najwyżej sobie wyciągnę... a w piątek i tak będzie wszystko otwarte - ludzie to podchodzą jak by to koniec świata miał być...
dziewczyny musze mojego szkraba nauczyc spac we wlasnym pokoju i we wlasnym lozku bo jak na razie to spi ze mna lub z M, moze ktoras z Was stosowala rady super niani? kiedys probowalam ze 2 dni ale nic z tego nie wyszło
a co do gin to ja chodziłam do dr. Rutkowskiego tylko prywatnie jest z Kraśnickich i powiem Ci ze byłam zadowolona
Dostalismy dzisiaj wszystkie wyniki badan. ZDROW JAK RYBKA. nie ma bialaczki!!!!
Tylko zelaza nie wchlania jak trzeba ale to nic takiego:-)
dziękujemy. Jak na razie siedzę i wyję, hormony mi się znowu włączyły. Przypaliłam garnek, w całym domu siwo, wiem że to g..niany powód do płaczu ale nie mogę przestać. :-(
Jestem jestem....ale naklepałyście stronek...
co ja jeszcze mialam napisać.....