reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Widze ze dzis lublinianki odpoczywaja:-) a ja ostatnio nabralam takiego palera ze tylko gdzie chodze a pozniej ledwo sie ciagne do domu bo cale podbrzusze mi daje czadu.Najgorsze dla mnie sa noce bo sie przewrocic z boku na bok nie moge oraz jak siedze i mam wstac to czuje bol w kolanach...ale pocieszam sie ze juz niedlugo i koniec:-):-):-)
Ja też nie odpoczywam:no:
przeziębilam sie w tak "piękną pogodę":baffled: ledwo zipię ale do czwarteku mam nadzieję być zdrowa bo dostałam zaproszenie na wieczorek panieńska ;-) striptizer będzie;-):-D:-D wiec szkoda było by nie pójść:-p

Aluśka trzymam kciuki aby ci przeszlo do czwartku:-) bo taka impreze zal odpuscic...

Ja wczoraj bylam u okulisty i wyszlam przerazona bo dal mi zaswiadczenie ze moja sistkowka jest za bardzo delikatna i nie moge rodzic naturalnie:szok: a ja psychicznie i fizycznie sie nastawilam ze wlasnie tak bede rodzic...A teraz jak mysle ze chyba bedzie cc to az mi sie wlos jezy..boje sie okropnie... Zobacze jeszcze co powie o tym wszystkim moj prof....Dziewczyny czy ktoras z was miala cc?

Aluśka trzymam kciuki aby ci przeszlo do czwartku:-) bo taka impreze zal odpuscic...

Ja wczoraj bylam u okulisty i wyszlam przerazona bo dal mi zaswiadczenie ze moja sistkowka jest za bardzo delikatna i nie moge rodzic naturalnie:szok: a ja psychicznie i fizycznie sie nastawilam ze wlasnie tak bede rodzic...A teraz jak mysle ze chyba bedzie cc to az mi sie wlos jezy..boje sie okropnie... Zobacze jeszcze co powie o tym wszystkim moj prof....Dziewczyny czy ktoras z was miala cc?

Ja:tak::tak:

No... w tej sytuacji musiasz to być zdrowa :-p:-D:-D

Te kobiety, tylko jedno im w głowie ;))) Oczywiście zdjęcia wskazane i mile widziane ;)

nadulec, jak leżałam po porodzie na Staszica, to kobiety po cesarce się szybciej podnosiły ode mnie po porodzie. Fakt, że byłam nacinana, ale jednak.

anet15, dobrze, że dziewczyna! Rodzi się dużo facetów, nareszcie będą miały w czym nasze panny wybierać ;)

Pozdrawiamy,
P. z Marysią

Nadulec nie martw się cc wcale nie jest taka straszna:confused: chociaż ja nie mówie tego z własnego doświadczenia:confused: no ale moja bratowa miała i wcale nie czuła dużego dyskomfortu i szew szybko sie zagoił :tak::tak:

No... w tej sytuacji musiasz być zdrowa :-p:-D:-D
muszę a jakoś to wstrętne chorubsko nie chce minie puścić:no::no:

może znacie coś szybko działającego na przeziebienie bo te gripeksy, ferveksy to można o kant d...obić:wściekła/y::no:
Panegiryka jak dam radę pójść to i o zdjecia się postram;-)

Wróciłam...ja wasza córa marnotrawna heheheh...ale na tydzien narazie...a potem jeszcze wracam na kilka dni pomoczyc tyłeczek w jeziorze:-)

Buziaki dla wszystkich;-)

reklama
Do góry