Marta1981
Rodzyneczka
A wcale nie bo ja w pracy byłam;-).Widze ze dzis lublinianki odpoczywaja:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wcale nie bo ja w pracy byłam;-).Widze ze dzis lublinianki odpoczywaja:-)
Ja też nie odpoczywamWidze ze dzis lublinianki odpoczywaja:-) a ja ostatnio nabralam takiego palera ze tylko gdzie chodze a pozniej ledwo sie ciagne do domu bo cale podbrzusze mi daje czadu.Najgorsze dla mnie sa noce bo sie przewrocic z boku na bok nie moge oraz jak siedze i mam wstac to czuje bol w kolanach...ale pocieszam sie ze juz niedlugo i koniec:-):-):-)
Aluśka trzymam kciuki aby ci przeszlo do czwartku:-) bo taka impreze zal odpuscic...
Ja wczoraj bylam u okulisty i wyszlam przerazona bo dal mi zaswiadczenie ze moja sistkowka jest za bardzo delikatna i nie moge rodzic naturalnie a ja psychicznie i fizycznie sie nastawilam ze wlasnie tak bede rodzic...A teraz jak mysle ze chyba bedzie cc to az mi sie wlos jezy..boje sie okropnie... Zobacze jeszcze co powie o tym wszystkim moj prof....Dziewczyny czy ktoras z was miala cc?
ledwo zipię ale do czwarteku mam nadzieję być zdrowa bo dostałam zaproszenie na wieczorek panieńska ;-) striptizer będzie;-)
No... w tej sytuacji musiasz to być zdrowa
Nadulec nie martw się cc wcale nie jest taka straszna chociaż ja nie mówie tego z własnego doświadczenia no ale moja bratowa miała i wcale nie czuła dużego dyskomfortu i szew szybko sie zagoiłAluśka trzymam kciuki aby ci przeszlo do czwartku:-) bo taka impreze zal odpuscic...
Ja wczoraj bylam u okulisty i wyszlam przerazona bo dal mi zaswiadczenie ze moja sistkowka jest za bardzo delikatna i nie moge rodzic naturalnie a ja psychicznie i fizycznie sie nastawilam ze wlasnie tak bede rodzic...A teraz jak mysle ze chyba bedzie cc to az mi sie wlos jezy..boje sie okropnie... Zobacze jeszcze co powie o tym wszystkim moj prof....Dziewczyny czy ktoras z was miala cc?
muszę a jakoś to wstrętne chorubsko nie chce minie puścićNo... w tej sytuacji musiasz być zdrowa
Ale na spotkanko to mur-beton będziesz;-),co?Wróciłam...ja wasza córa marnotrawna heheheh...ale na tydzien narazie...a potem jeszcze wracam na kilka dni pomoczyc tyłeczek w jeziorze:-)
Buziaki dla wszystkich;-)