reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A jest jakas dziewczyna co ostatnimi czasy a Lubartowskiej rodzila? Bo ja to 6 lat temu tam roDzilam i nie wiem czy cos sie zmienilo,czy tak samo jest......? Chodzi mi glownie o wyprawke dla dzidzi, co trzeba do szpitala ze soba zabrac....

reklama
Dzień dobry;-)

Wpadłam się pochwalić ze moja druga sister jest w ciąży:-):-) termin gdzieś tak na 8 lutego:tak:

Operację mamy zaplanowaną na 13.08 Wysłałam wyniki i czekam na odpowiedz w związku z kwalifikacją Chyba się porzygam z nerwów już raz nas przenieśli o miesiąc
Anhira trzymam kciuki za pomyślny przebieg operacji i żeby już terminu jej przeprowadzenia nie zmienili:tak::tak: Trzymaj sie dzielnie:confused::confused:
Witam wszystkich serdecznie !!! Czy jest moze ktos kto bedzie rodził na jaczewskiego albo moze niedawno ktoras z was rodzila??? Pewnie padlo juz takie pytanie ale tyle tu wypowiedzi ze nawet nie wiem gdzie szukac ;) Moze ma ktos termin w okolicach polowy wrzesnia??
Liiiviiia witamy witamy:-):-):-)
Mam nadzieje ze trafisz na miły personel:tak::tak:

No i moja bratowa lezala po porodzie tam na ginekologii tyle ze miala cesarke. Miala tego samego lekarza co ja wiec moze i mnie to czeka chociaz watpie ze kazda swoja pacjentke by tam kladl bo ma ich strasznie duzo zawsze sie oczekam kilka godz az bedzie moja kolej. Ale bratowa nie byla zadowolona z opieki, po cesarce nie mogla sie bardzo ruszac i nikt w nocy nie przyszedl jak mala plakala a dzwonila po pomoc wedlug niej na gorze lepiej tam pierwsze dziecko rodzila. Ale podejrzewwam ze kazdy ma swoja opinie. No nic zobaczymy . dzieki za informacje ;) pozdrawiam.

A do jakiego lekarza chodzisz jesli mozna spytac???:confused::confused::confused:

Ja też mialam cesarke i lezalam na poloznictwie...

Kozicki. Ponoc jest bardzo dobry a poszlam do niego wlasnie przez to ze z mojej rodziny duzo kobietek do niego chodzi i kazdy byl zadowolony. A kto jest tam ordynatorem bo nawet nie wiem ... ??

No właśnie Potwierdzili nam termin jedziemy 12 a operacja 13 Operację mamy w Warszawie Kuba urodził się z prawostronnym rozszczepem wargi i podśluzówkowym rozszczepem podniebienia miękkiego do tego dochodzi normalna w tym przypadku deformacja prawej dziurki nosa Teraz mamy pierwszą operację zamykającą wadę i plastykę noska Zobaczymy co dalej ale to raczej dalsza przyszłość A do Lublina nigdy bym go nie oddała dostatecznie dużo się nasłuchałam o chirurgii na Chodzki:no::szok:

Ja też rodziłam na Jaczewskiego w styczniu Można tam trafić na bardzo fajne i mądre położne i na te nieco mniej mądre:dry: Jak chcesz to wszystkiego cię nauczą ja powiedziałam trzeciego dnia że chcę sama kąpać Kluska bo żadna siostra mi go w domu nie wykąpie i nie było problemów Mały dostał uczulenia na ciuszki szpitalne więc spakuj sobie ewentualnie torbe z ubrankami i pokarz ją ze trzy razy meżowi żeby wiedział gdzie stoi Minusem na oddziale jest duży tłok dziewczyny leżą na salach w salach badań i na korytarzu. Czasem jest tłok do prysznica. Plusem są niezłe pediatry ale tylko te stałe w weekendy przychodzi ktos z doskoku to pożal się Boże nie lekarz:dry: Niestety często zostawiają dzieci na dłużej w szpitalu więc wyjście po 3 dniach to mit mało realny do spełnienia My siedzieliśmy 10 dni Zachęcają do karmienia piersią ale nie ma terroru jak widac że dziecko sobie średnio radzi to dokarmiają strzykawka

No właśnie Potwierdzili nam termin jedziemy 12 a operacja 13 Operację mamy w Warszawie Kuba urodził się z prawostronnym rozszczepem wargi i podśluzówkowym rozszczepem podniebienia miękkiego do tego dochodzi normalna w tym przypadku deformacja prawej dziurki nosa Teraz mamy pierwszą operację zamykającą wadę i plastykę noska Zobaczymy co dalej ale to raczej dalsza przyszłość A do Lublina nigdy bym go nie oddała dostatecznie dużo się nasłuchałam o chirurgii na Chodzki:no::szok:

Ja też rodziłam na Jaczewskiego w styczniu Można tam trafić na bardzo fajne i mądre położne i na te nieco mniej mądre:dry: Jak chcesz to wszystkiego cię nauczą ja powiedziałam trzeciego dnia że chcę sama kąpać Kluska bo żadna siostra mi go w domu nie wykąpie i nie było problemów Mały dostał uczulenia na ciuszki szpitalne więc spakuj sobie ewentualnie torbe z ubrankami i pokarz ją ze trzy razy meżowi żeby wiedział gdzie stoi Minusem na oddziale jest duży tłok dziewczyny leżą na salach w salach badań i na korytarzu. Czasem jest tłok do prysznica. Plusem są niezłe pediatry ale tylko te stałe w weekendy przychodzi ktos z doskoku to pożal się Boże nie lekarz:dry: Niestety często zostawiają dzieci na dłużej w szpitalu więc wyjście po 3 dniach to mit mało realny do spełnienia My siedzieliśmy 10 dni Zachęcają do karmienia piersią ale nie ma terroru jak widac że dziecko sobie średnio radzi to dokarmiają strzykawka

Anihira,to przyro mi bardzo z powodu twojego maluszka.....pewnie ze lepiej w takiej sytuacji do Warszawy.....
Bede trzymac kciukasy za was...o ile sama nie bede wtedy zaciskac piesci z bolu przy porodzie.....trzymajcie sie!!!;-)

reklama

Anhira bardzo dobra dezyzja dotyczaca operacji w warszawie a nie na chodzki
Trzymamy kciuki!!!

Co do karmienia piersia i bezproblemowego dokarmiania strzykawką troche się z Toba nie zgodze, wszystko oczywiscie zalezy od polozych na ktore trafisz, u nas trzeba bylo je bardzo prosic zeby dały jeść maluszkowi!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry