reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marta1981 dziękuję bardzo za wytłumaczenie:-)
maltanka mój też tak ma, ale z reguły wykręca się że to moja wina bo źle wytłumaczyłam co ma kupić :-p

reklama
Maltanka :-D:-D:-D:-D:-D

Martuś gratulacje ty nasz kujonku;-);-);-);-)

Emilia buziak dla Justynki za 5 miesiączków...

Sienio wiesz że będąc przy McDonalds o tym samym pomyslałam:-D:-D:-D

Sunday pycha....

Antuanet jakis tłumów nie było....do przeżycia...:-p:-p:-p:-p

hej dziewczynki

czuję się jakbym wróciła z dalekiej podróży...... :sorry2:

mieszkanie mam wysprzątane, przed samymi świętami jeszcze tylko przetrę kurze, ogarnę podłogi i takie tam drobiazgi. Choinka ubrana, jutro pieczemy z Fifim pierniczki.

No i zwalniam tempo bo niestety czuję, że się przerobiłam przez tych ostatnich kilka dni, ostatnią noc miałam praktycznie nieprzespaną przez skurcze.

Fogia TY tak nie czytaj tego internetu bo zwariujesz albo ze stresu urodzisz ;-) TRZYMAJ SIE LASKA i sie nie dawaj :-)
nie daję się, nie daję, spoko loko. :-) Nie taki ze mnie wrażliwiec żeby się stresować takimi rzeczami, no i mam motywację, Antoś codziennie ma tłumaczone, że ma się wstrzymać z wyjściem przynajmniej do 4 stycznia. :-)

sienio super że Cię podłączyli....miałam do Ciebie dzisiaj dzwonić ale po szkoleniu pojechałam do teściowej...a na kanapkę dalej mam ochotę....
marta1981 gratuluję zdanych egzaminów! dużo Ci jeszcze zostało?
Ja trochę poprasowałam ale mam jakiegoś lenia...Chyba zrobię listę zakupów spożywczych....Kuba już 2 godziny śpi....

zapalam światełko :-)

witam w ten snieżny poranek :-)

nie spie od 6 ..... cos mnie obudziło i jakos tak nie moglam usnąć .... za to poprasowałam białe ciuszki Norba :-) fajnie sie prasuje takie mini ubranka :-)

dzisiaj mamy w planach basen, ubieranie choinki, pieczenie pierniczków :-) prawdziwa rodzinna niedziela :-)

wiecie co w zeszłym tygodniu zamówiłam rzeczy na allegro i jeszcze nie doszły mimo transportu kurierem tz 2 sprzedających mi nawaliło .... w tym tygodniu udało mi się do nich dodzwonić obiecywali że wyślą do piątku i mam nadzieję że tak się stało ... najgorsze jest to że od jednego sprzedawcy zamówiłam rzeczy od teściowej dla wnuków ... i to będzie największa porażka ... jak nie dojdą na czas ....

a jeszcze sie pojawiły komentarze że paczki żel zapakowane i pogniecione dochodzą

a wczesniej ci sprzedawcy na ileś tam tysiecy sprzedanych rzeczy nie mieli żadnych negatywów .... zaczynam sie stresować ...

myślałam ze jak zamówię rzeczy 2,5 tygodnia przed świętami to dojdą bez problemu ....

Martusia
gratuluje zdanych egzaminów trzymam kciuki za kolejne :-) zdolna bestia z Ciebie :-)

Aluska jak Twoje egzaminy ?? jak tam Martynka ??

Fogia uważaj na siebie!!!!! weź Ty sie kobieto oszczędzaj bo jak do Ciebie pojadę to normalnie dostaniesz MEGA LANIE od ciężarnej i urodzimy razem :-) masz dotrwać do końca 38tygodnia!!

maltanka bo wiesz chlopu trzeba dac kartke by czytał co mu napiszesz ;) ewentualnie mój dzwoni do mnie i pyta co to miało być ;-)

madziarka gdzie jesteś ??

wiecie co do zawieszek do prezentów to sobie pomyślalam by zrobić pierniczki i napisać na nich imiona - zapakować w celafon z kokardką ...

ide dalej prasować :-) i zaraz budzę moje śpiochy na basen :-)

Ja też dzisiaj rano wstałam :wściekła/y:, a właściwie w nocy, bo o 5.30, coś Justysia się obudziła. Na szczęście poszła spać o 6 dalej i dopiero wstała :szok:. No ale ja już zasnąć nie mogłam :dry:.
Ja zamówiłam prezenty dla rodziców we wtorek, mam nadzieję że dojdą do piątku, bo inaczej klapa będzie :wściekła/y:.

A co wy tak wcześnie choinkę ubieracie?? U nas to z reguły dzień przed Wigilią...

reklama
u nas ww domu zawsze ubierało się choinkę z tydzień przed Świetami :-)

własnie zaczęłam robic ciasto na ciasteczka i co ??? aaaaaaaaaaaaaa nie mam cukru pudru .... lecę do sklepu :-)

gdzie reszta forumowiczek ?? leniuchy :-) wstawać :-) Święta szykować :-)

Do góry