reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam się wieczorowo:)
Dziękuję dziewczynki za wczoraj-było super:tak: Jesteście extra babkami:tak::tak::tak:
aneta82 ale przeżycia!!:szok::szok::szok: Ja to chyba bym umarła ze strachu. Brawa dla Ciebie za opanowanie....
mandziula my też kupiliśmy kojec jak Kuba miał 10 m-cy to siedzieł w nim może ze 2 tygodnie a potem nie chciał tylko wrzeszczał....
karlita super że Ci mąż trochę pomógł, pomoc męża bezcenna...
madzienka dużo ludzi dzisiaj w mieście było? Ja zamknięta w czterech ścianach nie wiem co się dzieje w świecie...
iwonka07 ja byłam o 18:30 pod Vanilla ale skontaktowałam się z Madzią i poszłam bo zimno było stać....
sunday_ ja ostatnio piłam starotoruńskiego, do tego pół mandarynki-ehhh....
Ja dzisiaj cały dzień na szkoleniu:cool2: ale średnio mi się podoba ten moduł komputerowy....Teraz pranie i prasowanko. Do późnej nocki:tak:

Sunday, piłam - rewelacyjny:cool:. A jak dodać podczas podgrzewania mandarynki i goździki - pychotka:tak::-)
Witam wieczornie. Egzaminy zdane - jeden na 5 a pozostałe jutro wyniki - z prac się rozliczyłąm a jutro znowu 2 egzaminy. no i kurier z paczka w końcu dojechał, więc jedno na Święta mam z głowy:tak:.
W domu sajgon :szok::wściekła/y:- weź zostaw 3 dzieci w domu:no::growl::growl:.

Witam się wieczorowo
W końcu mogę zasiąść do kompa. Cały dzień pranie, prasowanie i wieszanie firanek:-(. Normalnie wysiadam.
Dobrze że starszą zabrali rodzice na weekend do siebie :biggrin2: to mogę posprzątać spokojnie . Choć i tak wszystkiego oczywiście nie zrobiłam. Przydałoby się jeszcze jakieś ciasto upiec, tylko nie wiem co tu na szybko można zrobić?

Napiszcie mi jak robicie że cytujecie tyle postów, bo ja to tak nie bardzo wiem jak tylu osobom odpowiadać.:szok:

Emilko, jak czytasz posty to na dole okna masz różne opcje i ostatni to "multi-cytat +", klikasz, i pokazuje się odfajkowane:tak:. Wybierasz klikając szybko 2 razy odpowiedz i wyskakują zaznaczone posty - pod każdym piszesz odpowiedź.

Witajcie ja znów nie mam internetu, teraz udalo mi sie polaczyc, ale jak tylko wylacze komputer, znów bedzie problem i znów bede musiala dlugo kombinowac:dry::dry:

A wracając do tematu spotkania...to było jak zwykle super....

bardzo Wam dziewczyny dziękuję dla mnie to bardzo dużo....spedzając sama z Julą 5 dni 24 godziny non stop nawet takie 3 godzinki to super frajda, jeszcze raz dzięki;-);-);-);-)buziak dla Was....

I nigdy więcej do Nescafe:no:!!!!!!!prawda Marzenka???;-)
Tylko Vanilla Cafe z rezerwacją sof!!!!!:tak::tak:

Zmykam i ja, spokojnej nocki!!!!
no wczoraj to akurat na sofach stosunki byly raczej chlodne:-D:-D

ja równiez dziekuje za super spotkanie:tak::tak: nie ma to jak chwila relaksu bez ciaglego: "momo":-p
antuanet Tobie dziekuja za wspólna podróż na slawinek:tak::tak: szkoda, ze ten autobus tak szybko przyjechal, bo mialam ochote na kanapke:-D:-D
biegne poczytac, poki mam net:tak::tak::sorry2:

Witam wieczornie. Egzaminy zdane - jeden na 5 a pozostałe jutro wyniki - z prac się rozliczyłąm a jutro znowu 2 egzaminy. no i kurier z paczka w końcu dojechał, więc jedno na Święta mam z głowy:tak:.
W domu sajgon :szok::wściekła/y:- weź zostaw 3 dzieci w domu:no::growl::growl:.

super, że egz do przodu
weź nic nie mów ja dzisiaj z dwoma miałam urwanie głowy:no: a co będzie jak przyjdzie ci zostawić 4:cool2:

W końcu mogę zasiąść do kompa. Cały dzień pranie, prasowanie i wieszanie firanek:-(. Normalnie wysiadam.

co wy tak dzisiaj wszystkie z tymi firankami, ja już to zrobiłam na tygodniu:-p:-p:-p

co do cytatów widzę, że Marta wytłumaczyła:tak:

wiecie co wczoraj wysłałam P do sklepu żeby kupił chleb, a przyniósł mi bułkę taką większą, muwił że do chleba było podobne, i w aptece miał małemu kupić cebion -wit.c...a wiecie co kupił cebion multi:dry::sorry2::eek: i weź tu wyręcz się chłopem i wyślij go na zakupy:-D

reklama
Do góry