witam mamuski wekendowo ;-)
u nas dzis domowo, tzn caly dzien w domku, troszke porzadkow w szafkach porobilam, posegregowalam gratow i kilka workow na smieci sie zebralo, spaghetti na obiadek a teraz relaks przed tv-jak dobrze jest nic nie robic, choc popatrzec w bok a tam gora prasowania woła
Madzienka super ze juz gotowa do swiat jeszcze choineczka juz bedzie pieknie:-)
karlita to ty prasujesz firanki-jeju niewyobrazam sobie:-( my pierzemy i wilgotne wieszamy i wtedy one same sie ukladaja :-)
Kochana jestes na wysokich obrotach widze ;-) UWAZAJ na siebie:-) A FOTECZKI masz cudowne, pieknie wyszliscie:-):-):-)
Ja tez czekam na ostatnie prezenty tzn rameczki na zdjecia, fotki juz wywolane tylko je oprawic, zapakowac i gotowe. Obysmy tylko nie zapomnieli w tym roku zadnego prezentu jak ostatnio (zapomnielismy klockow dla synka szwagra:-( wszystko pozamykane 25grudnia i kupilismy za 40zl samochod na Orlenie!!!)
mandziulapamietam jak tez sie obawialam pierwszej choinki przy Maksie, postawilismy ja w jak najbardziej niedostepnym miejscu dla malego i ok, piekne zdjecia byly i w ogole maly był zafascynowany lampeczkami:-) Zdróweczka dla Mikołajka!!!
misia Zamek świetny, nie byłam, tez bym pojechala. Widok bajkowy!!!! Oby ból Ci przeszedl, zdroweczka!!!!:-)
Super,ze spotkanie sie udało, no ale nie mogło byc inaczej. Mam nadzieje,ze na nastepne i ja sie w koncu załapie!!!:-):-):-)