reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ale my jesteśmy umówione na wtorek po świętach....:-p:-p:-p:-p

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no ja raczej nie dam rady bo 28-29 mam mieć badania w szpitalu ...

My po zakupach.....i już prawie wszystkie prezenty mamy...:-):-):-)
super :-)

ja dalej czekam na przesyłki ale może dojdą do czwartku :-)

misia współczuje bólu głowy :tak::tak:

my jutro ubieramy choinkę i upieczemy jakieś pierniczki żeby zagościć atmosferę świąteczną :-)

reklama
witam mamuski wekendowo ;-)
u nas dzis domowo, tzn caly dzien w domku, troszke porzadkow w szafkach porobilam, posegregowalam gratow i kilka workow na smieci sie zebralo, spaghetti na obiadek a teraz relaks przed tv-jak dobrze jest nic nie robic, choc popatrzec w bok a tam gora prasowania woła:eek:
Madzienka super ze juz gotowa do swiat jeszcze choineczka juz bedzie pieknie:-)
karlita to ty prasujesz firanki-jeju niewyobrazam sobie:-( my pierzemy i wilgotne wieszamy i wtedy one same sie ukladaja :-)
Kochana jestes na wysokich obrotach widze ;-) UWAZAJ na siebie:-) A FOTECZKI masz cudowne, pieknie wyszliscie:-):-):-)
Ja tez czekam na ostatnie prezenty tzn rameczki na zdjecia, fotki juz wywolane tylko je oprawic, zapakowac i gotowe. Obysmy tylko nie zapomnieli w tym roku zadnego prezentu jak ostatnio (zapomnielismy klockow dla synka szwagra:-( wszystko pozamykane 25grudnia i kupilismy za 40zl samochod na Orlenie!!!)
mandziulapamietam jak tez sie obawialam pierwszej choinki przy Maksie, postawilismy ja w jak najbardziej niedostepnym miejscu dla malego i ok, piekne zdjecia byly i w ogole maly był zafascynowany lampeczkami:-) Zdróweczka dla Mikołajka!!!
misia Zamek świetny, nie byłam, tez bym pojechala. Widok bajkowy!!!! Oby ból Ci przeszedl, zdroweczka!!!!:-)

Super,ze spotkanie sie udało, no ale nie mogło byc inaczej. Mam nadzieje,ze na nastepne i ja sie w koncu załapie!!!:-):-):-)

My jeszcze real zaliczyliśmy i mam nadzieję nże to ostatnia wizyta w hipermarkecie przed świętami:tak::tak::tak:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no ja raczej nie dam rady bo 28-29 mam mieć badania w szpitalu ...

my jutro ubieramy choinkę i upieczemy jakieś pierniczki żeby zagościć atmosferę świąteczną :-)

To kiedy idziemy w tym tygodniu???Ja i Madziarka jesteśmy jak najbardziej ZA!!!
Kto idzie z nami???

My tez jutro kupujemy i ubieramy...i może coś upieczemy:tak::tak::tak:

karlita to ty prasujesz firanki-jeju niewyobrazam sobie:-( my pierzemy i wilgotne wieszamy i wtedy one same sie ukladaja :-)

Super,ze spotkanie sie udało, no ale nie mogło byc inaczej. Mam nadzieje,ze na nastepne i ja sie w koncu załapie!!!:-):-):-)

Ja też piorę i wieszam:tak::tak::tak:i są uprasowane:-D:-D:-D

Też mamy nadzieję że następnym razem spotkamy się w większym gronie;-)

Mam takie fajne zawieszki do prezentów, jeśli któras chce to mogę wysłać na maila..:tak::tak::tak:

wizytowki_prezenty.jpg

a my już ubraliśmy choinkę, H nie spał w dzień wcale, nie wiem obawiam się że przechodzi mu spanie w dzień w ogóle,:wściekła/y: teraz ogląda wieczorynkę i już jest marydny, więc mleczko i powinno go zaraz wyłożyć.

maltanka za co robisz we wtorek rano ?? idziemy do KIDS CLUBU ??? taki świateczny wypad ???

ten wtorek siedzę w domu, ale nie mam się jak ruszyć bo P w pracy i brak auta a autobusem nie chce H ciągnąc :sorry2:

wy już o choinkech piszecie a ja się zastanawiam co robić zamiast choinki, bo obawiam się ze przy Kolci to długo nie postoi taka ubrana chionka:-D:-D:-D,
miłego dnia życzę

mandziula u nas w tamtym roku H w ogóle się nie interesował choinką, a też mieliśmy dużą

Ale my jesteśmy umówione na wtorek po świętach....:-p:-p:-p:-p

a po świętach to bardziej może by mi pasowało, bo P nie wiem czy wolnego nie będzie miał;-)

hmmmmmm.....ale bym sobie tam pojechała....Zamek Moszna - Tapety
ktoś był?wygląda bajecznie;-)

ładne, ładne:tak:

madzienka fajne te zawieszki ale kurczę drukarka mi się popsuła jak na złość, a byłam w tym sklepie na wodopojnej i jak na złość nie mieli

Ostatnia edycja:
sunday bo ja w salonie mam firanki z organzy to bardzo uciążliwy materiał ....

No to cos za cos.... zeby dobrze wyglądało to trzeba się postarac.

Ja też piorę i wieszam:tak::tak::tak:i są uprasowane:-D:-D:-D

to jak u mnie:-)

Mam takie fajne zawieszki do prezentów, jeśli któras chce to mogę wysłać na maila..:tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 310253

fajne:-) ja niestety nie mam juz tuszu kolorowego, wie musze zakupic jakies gotowce!

Podczytuje Was tak dzisiaj, ale jakoś nie mam weny do pisania:tak: nauką zajęta jestem, no ale do środy i spokój na jakiś czas. To kiedy to następne spotkanie ma być?

reklama
Do góry