reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja jak zwykle zapalam... :-)

Po pierwsze witam nową mamusię;-) Emilia zapraszam do częstego klikania! :-);-)

Dziewczynki wybaczcie za moją wczorajszą nieobecność... nie dość że Nela marudziła to mnie głowa tak rozbolała że jak wróciliśmy to padłyśmy obie w 5 min.... i spałam prawie do tej pory... na szczęście dziś jest lepiej... choć nadal ją czuję...:eek::eek::eek:

Madzieńka masz rację - Vanilla Cafe i sofy to super pomysł!!! :-) no i bliżej bym miała do plazy niż na starówkę :-):tak::tak::tak:

Iwonka o rany, to przeżyłaś... jakiś nienormalny ten typ był... musicie pomyśleć kto mógłby chcieć cie tak wystraszyć....:shocked2::wściekła/y: ludzie to mają pomysły... to jakiś wariat musiał być... :eek:

Karlitka wybacz, telefon miałam gdzieś w torebce... zakopał się :-) później dzwoniłam do Madzi ale zapomniałam ją poprosić żeby wzięła te farbki żebyś ty ich nie musiała dzwigać... uważaj na was, oszczędzaj się... :-)

Maltanka ale pracowity dzień miałaś :-) Dobrze że H. ma się lepiej...

Anaconda
my też mamy małe mieszkanie ale nie wyobrażam sobie świąt bez choinki i strojenia mieszkania - w tym cała magia się kryje :tak::-D ja to robię nie tylko dla dzieci ale i dla siebie... ;-):-D

Fogia nie ma sprawy, mam nadzieję że unormujesz i ten poranny cukier :-)

Mandziula powodzenia w papierkologii - żebyś ją szybko okiełznała :tak:;-)

idę robić śniadanko bo mój głodomorek domaga się jedzenia... :-D:tak:
Miłego dnia!!!

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Mąż dzisiaj w domu wiec zapewne do was nie zaglądnę, no i w planach mam ubieranie choineczki z Mają i przygotowywanie ciasta na pierniczki, tak więc miłej soboty wam życzę mamuśki i jeszcze raz strasznie żałuję ze nie mogłam się z wami wczoraj spotkać :-:)-:)-(

Witajcie, my już po śniadanku...
firany już uprałam i nawet P już powiesił, teraz nastawiam pranie Juleczkowe i wybywamy na zakupki prezentowe....

A jutro ubieramy choineczkę jupi jupi:tak::tak::tak:

Miłego dzionka:-)

Madzieńka masz rację - Vanilla Cafe i sofy to super pomysł!!! :-) no i bliżej bym miała do plazy niż na starówkę :-):tak::tak::tak:
ale vanilla cafe jest na Krakowskim a nie w plazie :-)

Karlitka wybacz, telefon miałam gdzieś w torebce... zakopał się :-) później dzwoniłam do Madzi ale zapomniałam ją poprosić żeby wzięła te farbki żebyś ty ich nie musiała dzwigać... uważaj na was, oszczędzaj się... :-)
wybaczam a farbki przekazałam Madzi :-)

maltanka
za co robisz we wtorek rano ?? idziemy do KIDS CLUBU ??? taki świateczny wypad ???

anaconda żałuj żałuj bo było fajnie i jakie słodkosci tam serwują ;-)

ja własnie wrociłam z zakupów ale zimno na dworze :-)
bez Gabi taka cisza w domu .... aż dziwnie się czuję :-)

Gabi z dziadkiem dzisiaj ubiera choinkę ... hmmm może i my jutro ubierzemy ??? musze pogadać z E kiedy wywiezie mi tą małą sofkę ....

własnie nastawilam 3 pralke ciuszków ... troszkę się tego nazbierało hehehe :-D
popoludniu wielkie Norbertowe prasowanko :-)

ale mam jasne okna przez to upranie firanek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam ija
ciesze się ze udało się wam spotkanie:tak::tak:

wy już o choinkech piszecie a ja się zastanawiam co robić zamiast choinki, bo obawiam się ze przy Kolci to długo nie postoi taka ubrana chionka:-D:-D:-D, aczkolwiak dziś zakupiłam kojec i będe go aresztowac jak bedzie rozrabiał:tak::tak:

a my już po obiadku i zaraz bioresię za ciato czekoladowe:tak::tak: z biedronkowego przepisu;-);-) zobaczę jak mi wyjdzie

Kola ma jeszcze troszke katarku ale już mu przechodzi wkońcu jutro to już 7 dzięń więc koniec;-);-):-D:-D
wybaczcie że nie nadrobię co uwas ale dalej siedze wtych rozliczeniach:no::no::no:

miłego dnia życzę

ale vanilla cafe jest na Krakowskim a nie w plazie :-)

wybaczam a farbki przekazałam Madzi :-)

oj Madzia zakręcona....

Farbki mam....

maltanka
za co robisz we wtorek rano ?? idziemy do KIDS CLUBU ??? taki świateczny wypad ???

ale mam jasne okna przez to upranie firanek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale my jesteśmy umówione na wtorek po świętach....:-p:-p:-p:-p

Ale możemy pójść przed świętami...kto chętny??

U nas też jakoś jaśniej:-D:-D:-D:-D:-Di jak pachnie....

My po zakupach.....i już prawie wszystkie prezenty mamy...:-):-):-)

reklama
Do góry