reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam wieczorowo Krystek w końcu po szedł spać ale wcześniej pokazał na co go stać, na początku to zaczął płakać a potem wrzeszczeć:wściekła/y: pewnie w całym bloku było go słychać dobrze że pierś go uspokoiła bo tak to pewnie bym wyszła z siebie i sobie poszła.

I znowu zostałam sama:-:)-:)-(

Karlitko jak dzionek z tatą???Gabrysia uradowana że dziadek wrócił???
Masz jutro wizytę??trzymam mocno kciuki!!!!

Mandziula jak katarek u Mikołajka???

Antuanet a Ty kobieto gdzie jesteś???;-);-);-)

madzienka podczytuję Was ale jakoś nie mam weny twórczej.:-(
sunday_ ładna fryzurka:-)
sienio super że już masz neta, i jutro wolne:-)
anaconda27 fajnie że udało Ci się tak sprzedać po korzystnej cenie:-)
maltanka jak tam na angielskim? Zadowolona jesteś?
karlita miłej wizyty u gina:tak:
A u mnie jakoś leci powoli:tak: Dobrze że jutro już 15:-):-):-) Bo mam już papiery zrobione, trzeba zacząć przygotowania do świąt. Miłej nocki:tak:

A ja witam z ranka... Nelcia nie mogła pospać więc już obie siedzimy... ale to dobrze bo ja nadal nie mam prezentów... szczególnie chciałam szybko zamówić coś dla Jula bo w końcu dziecko zostanie bez niczego... i będziemy kupować to co zostanie w pobliskim sklepie...:eek::eek::eek::eek:

Aluśka witaj w domu!!! Szybko się zaaklimatyzuj i wracaj do nas....

Madzieńka dzięki... A na zdjęcia jak najbardziej zapraszam!!!! Będziemy robić na pewno... tylko jeszcze nie wiem kiedy ;-)

Karlitka zaciskam kciuki za wizytę... ale musi być ok - przecież to 36tc :tak:;-):-)

Anaconda
- może i u mnie posprzedajesz rzeczy - wiesz ile ubranek czeka.... całe pudła :-D podzielimy się zyskiem :-D

Maltanka wróciłaś z tego spacerku? :-p

Misia wszystkie teraz są zajęte przedświątecznymi rzeczami... dlatego nie wywołujemy każdej z osobna... choć widać że mało nas ma czas :tak:;-) nie martw się... tęskniłyśmy tęskniłyśmy... :-)

Sunday - dopiero wypatrzyłam że masz takie ładnie zdjęcie Jula z mikołajem... mogłabyś mi go przesłać w dużej rozdzielczości? ;-) będę wdzięczna....

Ciekawa jestem jakie to robisz wystroje w przedszkolu... pstryknij kilka fotek co?
Co do etatu - tak się starasz że powinni co przedłużyć umowę.... a po drugie dzieci się już do ciebie przyzwyczaiły... więc niech nawet nie próbują zmieniać im pani! :tak::-D

Marta odkopałaś się z kuchni???

Mnie coś dziś głowa pobolewa... ale tak dziwnie - oko mi wysadza :eek: dokładnie tak :-D:-D:-D idę sobie herbatkę strzelę...

Miłego dnia!!!

Witam i ja :-):-)
Od wczoraj walczę z mega katarem :cool::cool::cool: i jakoś się go pozbyć nie mogę :cool::cool:
Sunday etatu niestety dla Ciebie nie mam ale tak mi się ostatnio przypomniało jak o tym pisałaś i stąd to pytanie
Madzienka super te foteczki Juli i Neli w basenie :tak::tak:
Która ma dobry przepis na pierniczki?

Witam sie i ja z rana-jeju jak dobrze wstac wtedy kiedy się chce a nie jak budzik sie drze!!!Ja juz od 8 a MAks dopiere teraz :-) :-) :-)
Dzieki dziewczyny za mile slowa o mojej nowej fryzurze,ale ja dzisiaj wstalam i normalnie jeszcze bardziej tesknie za moimi starym wlosami :-( moze jak kupie sobie prostownice to inaczej to bedzie wygladac Madziarka czy ty prostujesz wlosy? Tylko czy bedzie mi sie chcialo tak sterczec w lazience i prostowac :-( tamte stare to jak wysuszylam i bylo dobrze a teraz.....:-(???
aluśka witaj kochana!!!ciesze sie ze jestes w domku, teraz juz wierze ze bedzie dobrze!!!!no przeciez kciuki daja moc!!!!:-)
Madziarka pewnie ze moge wyslac tylko podaj mi maila :-) bo chyba nie zapisywalam sobie:-(
anaconda wkleilam linki na kuchenny przepisu na pierniczki z ktorego robie juz drugi raz:-) szybko i mozna jesc od razu :-)
Zdrowka dla Ciebie!!!
karlita daj znac jak po wizycie!:tak:
A zapomnialam Wam napisac tydz temu moja psiapsiola urodzila synka!!!!Czarnulek maly mial prawie 2900 i 53cm :-) tylko bidulek zołtaczke ma duza i zapalenie pluc :-( Monia miala bardzo duzo wód i chyba Szymek sie napił i pewne to przez to!!!No ale moze w tym tyg juz wyjda!!!!Mam fote na komorce ale nie moge znalesc kabla do kompa to bym wam pokazala Czarnulka!!!:-) Dlatego miala okropna zgage!!!;-);-);-)

reklama
heloł

my dzisiaj w domku, H pospał do 8.00:szok: mamy w planie sprzątanie dzisiaj bo nie wiem czy gości nie będę miała, bo bratowa na porodówce:tak:

kurczę też muszę jeszcze poprzeglądać te prezenty dzisiaj mają dojść ostatnie i dla H jeszcze nic nie mam:eek:

ale chyba nikt za mną nie tęsknił:-:)-:)-:)dry:

no jak to nie tęskniliśmy bo zaraz w tyłek dam, a kiedyś przy angielskim na kawę się wproszę;-)

Maltanka jak wieczorny spacerek???

byliśmy z pół godzinki, ale choinka nie świeciła się jeszcze:no:

maltanka jak tam na angielskim? Zadowolona jesteś?

:tak::tak::tak: a jak u Ciebie?

Witam nocną porą :)
Dziękuję za pozdrowienia i trzymanie kciukasów :)

witajcie co u was?

Maltanka wróciłaś z tego spacerku? :-p

:-D:-D:-D wróciłam, wróciłam,

Do góry