reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda - masz głowę do interesów;-):tak:. U mnie też bigos odgrzewany.
Madzienka, żadna tajemnica - jak jechałam na studia to w piątek u znajomych zahaczałam i do niedzieli siedziałam im na głowie - micha i chata za friko:-p:rofl2::cool2::cool2:.
Motylla dzięki za pozytywne wieści od Aluśki:tak::-).
Wiecie co? Miałam robić ciasteczka maszynkowe - te z komunistycznej nakładki do maszynki ;-)- nakładkę mam ale ten pasek ze wzrokami mi się zgubił:wściekła/y:, buuu:-:)-:)-(.

reklama
anaconda też tak już nie raz miałam z allegro, że sprzedałam za więcej niż kupiłam:-p
madzienka super,

ja kończę sosik i jak się ściemni to wyjdziemy na dwór, bo u nas już pod jednym z bloków stoi na dworze choinka ubrana, idziemy pooglądać:tak:

My też już witrażyk na oknie przykleiłyśmy...gwiazdeczki na firankach wiszą...jeszcze tylko pomalujemy meble i szyby i z utęsknieniem będziemy czekać na choinkę:tak::tak:

A Karlita to gdzie???

A co za spotkanie w piątek szykujecie?bo tak mnie zainteresował ten temat:tak: żadna z Was nie jest z czubów? tutaj tyle mam mieszka:-D

Anakim chodzimy na wallenroda do przychodni, do logopedki bodajże garbaczewska od nowego roku już tam nie będzie poradni, niby mamy propzycje od Pani prywatnie ale jeszcze nie wie ile brac, po drugie to kobitki zostaną na lodzie jak nie będzie dla nich etatów, a nie kazdego bedzie stac prywatnie, zamierzam dziś napisać maila w tej sprawie do rmf fm zeby troche nagłośnili tą sprawę

A co za spotkanie w piątek szykujecie?bo tak mnie zainteresował ten temat:tak: żadna z Was nie jest z czubów? tutaj tyle mam mieszka:-D

Oj chyba 2 albo 3 są z Czubów...

Idziemy na kawę, deser, lody ...albo piwko(jak ktoś może:-p)zapraszamy..

Madzia czytam Twojego bloga i oglądam fotki...te świąteczne są boskie, w tym roku zrobicie też takie...to my z Jula wpraszamy się:tak::tak::tak:

reklama
Może Was się poradzę gdzie można kupić jakiś fajny kalendarz na 2011 rok, mały, zgrabny? taki terminarz mi bardziej chodzi. Oprócz empika, bo tam już byłam:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry