reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana, a raczej późniejszego rana:-) Cypruś właśnie zasnął to mam chwilkę żeby pośledzić forum. Jak tam Wam idą zakupy świątecznych prezentów? Myślicie, że dla 5miesięcznego Szkraba można już kupić fotelik taki do karmienia?bo tam myślałam o tym, ale jeszcze nie wiem co dla męża:eek: A tak poza tematem, czy któraś z mam specjalizuje się w księgowości:-)?potrzebuję pomocy:)

reklama
Witam.
Madziarka, żyję ale mam za to nakręconych 2 kilo ciastek:-p:tak:. I tak do Świat nie poleżą:no::sorry2::eek:. No i prosiaczka w końcu ogarnęłam do końca.:tak:
Iwonka, pisz do Karlity - nasz cyferkowy specjalista;-):tak:.
Zmykam bo sami z M w domciu i jaaaaka ciszaaaaa:-p:cool:.

Hello

Jestesy już na nogach od 8 a teraz Gabi się rozkreca z zabawą, mam nadzieję że da odpoczać i pójdzie spać. Miałam iść dzisiaj malować ale zrezygnowałam wolę siedzenie z Gabi w domu:dry::-p

A zapomnialam Wam napisac tydz temu moja psiapsiola urodzila synka!!!!Czarnulek maly mial prawie 2900 i 53cm :-) tylko bidulek zołtaczke ma duza i zapalenie pluc :-( Monia miala bardzo duzo wód i chyba Szymek sie napił i pewne to przez to!!!No ale moze w tym tyg juz wyjda!!!!Mam fote na komorce ale nie moge znalesc kabla do kompa to bym wam pokazala Czarnulka!!!:-) Dlatego miala okropna zgage!!!;-);-);-)
Gratuluję, oby szybciutko byli w domu bo mróz:happy2:
Moja szwagierka urodziłą dziś Liliankę 58cm i 3400

Mnie coś dziś głowa pobolewa... ale tak dziwnie - oko mi wysadza :eek: dokładnie tak :-D:-D:-D idę sobie herbatkę strzelę...

Miłego dnia!!!
Oj żeby głowa przestała Cię boleć.

Witam.
Madziarka, żyję ale mam za to nakręconych 2 kilo ciastek:-p:tak:. I tak do Świat nie poleżą:no::sorry2::eek:. No i prosiaczka w końcu ogarnęłam do końca.:tak:
Iwonka, pisz do Karlity - nasz cyferkowy specjalista;-):tak:.
Zmykam bo sami z M w domciu i jaaaaka ciszaaaaa:-p:cool:.
Super że masz już tyle za sobą w kuchni:cool2:

Mojego męża kuzynka też urodziła w tamtym tygodniu ale niestety w 7 m-cu więc trzymamy kciuki żeby Basia dobrze się tam w inkubatorze dalej rozwijała :-:)-(
Iwonka dla 5 m-cznego dziecka to chyba ciut za wcześnie ale na pewno się nie zmarnuje tylko na później będzie, a swoją drogą to ja Maję karmiłam w foteliku samochodowym jak była malutka :-p:-p

Witam. U mnie humorek kiepski mały dał w nocy popalić:wściekła/y:, przed 5 wstał, a na dodatek posprzeczałam się ze swoim W. Na szczęście teraz mały terroryzator śpi. Więc jest chwila spokoju.
Anakonda 27: Trzymam mocno kciuki za Basie :tak:

anaconda ja słyszałam, że lepiej jak się w 7 miesiącu urodzi niż w 8 także trzymamy kciuki
iwonka ja krzesełko do karmienia dostałam na chrzciny dla H miał wtedy 3 m-ce stało sobie i czekało na swój czas
marta
2 kilo o ja cię

a moja bratowa wylądowała właśnie na porodówce, :tak:dzwoniłam do mamy i nie chcieli jej wpuścić żeby z nią była dopóki brat nie przyjedzie, jest akurat 6 rodzących i do żadnej nie wpuszczają:eek::eek::eek:

maltanka jak ja leżałam na Lubartowsiej i była pełna porodówka to też nie wpuszczali na trakt porodowy osób trzecich i odwiedzin na salach przedporodowych też nie było ... można było wyjść na korytarz

na 15stą jadę na wizytę

w domu jakby granat wybuchł ....

ja zakopana w papierach ...

a wieczorem jeszcze goście mają być a ja w totalnym proszku ....

i jeszcze drukarka mi odmawia współpracy zaraz coś mnie trafi :wściekła/y:

ratunku :sorry::dry:

reklama
to pospaliśmy, pobudka przed 5 bo Ola płacze!!! Mąż wstał, ja zbólem brzucha, mała się drze, horror. Posiadział z nią, nakarmił, uspał, ja garść leków i dalej śpimy, wstaliśmy godzinę temu :szok::szok::szok:
karlita możesz wziąć moją tylko tuszu brak
Motylla to obie miałyśmy pobudkę rano
Iwonka moja ma 5 mies i karmię ją w foteliku samoch, a taki do karmienia to kupimy jak skończy 6 mies i będzie pewnie siedzieć

Do góry