reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Dziewczyny dostałąm dzisiaj maila, zeby uważać na dzieciaki w centrach handlowych, w Radomiu w ponoć krąży jakaś grupa, która usypia dzieci (najprawdopodobniej eterem) goli im głowy na łyso a potem wycina organy. Ponoc w jednym z marketów złapali nawet jakiś ludzi w to zamieszanych oraz znalezli dziecko w łazience z ogoloną głową ale nic sie nie stało. Bedąc na Sląsku u crodzinki tez słyszałam takie historje, także nie spuszczajmy dzieciaczków z oczu albo po prostu zostawmy dzieci w domciu np z tatusiem

Dziewczyny dostałąm dzisiaj maila, zeby uważać na dzieciaki w centrach handlowych, w Radomiu w ponoć krąży jakaś grupa, która usypia dzieci (najprawdopodobniej eterem) goli im głowy na łyso a potem wycina organy. Ponoc w jednym z marketów złapali nawet jakiś ludzi w to zamieszanych oraz znalezli dziecko w łazience z ogoloną głową ale nic sie nie stało. Bedąc na Sląsku u crodzinki tez słyszałam takie historje, także nie spuszczajmy dzieciaczków z oczu albo po prostu zostawmy dzieci w domciu np z tatusiem

Matko Boska!!!!:szok::szok::szok:

anaconda mam umowe do konca roku szkolnego, a co masz jakis etacik na oku????:confused::happy:
Madzienka super fotki!!! a Maksio juz lepiej dziekuje, ja tylko kataru zalapalam.:-( kurcze sliczne to miejsce, ale moj M oczywiscie w pracy:-( a tak przy okazji kolezanka mojej mamy tak gotuje, wszystko tam robia od podstaw nic z pol probuktow ani z tzn proszku :-)
iwona ja jestem z Czubów, tylko ze z Ruty a z Poreby jest Marzenka:tak:

Witam sie i ja w koncu, ja dzisiaj bylam u fryzjera i mam rewolucje na glowie ;-) wszystko sie zmienilo oprocz koloru bo taki sam mniej wiecej wyszedl:tak: :-) tylko M zawiedziony ze obcielam wlosy :-( ale odrosna:-D kurcze 3godziny u fryzjera ufff :baffled: ale nie zmienie go jak narazie:-):-):-)
Kurcze dziewczyny ja chce juz swiat, wolnych dni zapachu choinki i kolorowych ozdob i lampek migających :-) :baffled:

Ostatnia edycja:

Dziewczyny nie wpadajmy w paranoję te historie krążą po necie już z 2 albo 3 lata...na początku pisali o Niemczech w tamtym roku o Poznaniu a teraz Radom, ciekawe za rok ktore miasto bedzie tematem tych plotek....

Matko Boska!!!!:szok::szok::szok:

anaconda mam umowe do konca roku szkolnego, a co masz jakis etacik na oku????:confused::happy:
Madzienka super fotki!!! a Maksio juz lepiej dziekuje, ja tylko kataru zalapalam.:-( kurcze sliczne to miejsce, ale moj M oczywiscie w pracy:-( a tak przy okazji kolezanka mojej mamy tak gotuje, wszystko tam robia od podstaw nic z pol probuktow ani z tzn proszku :-)
iwona ja jestem z Czubów, tylko ze z Ruty a z Poreby jest Marzenka:tak:

Witam sie i ja w koncu, ja dzisiaj bylam u fryzjera i mam rewolucje na glowie ;-) wszystko sie zmienilo oprocz koloru bo taki sam mniej wiecej wyszedl:tak: :-) tylko M zawiedziony ze obcielam wlosy :-( ale odrosna:-D kurcze 3godziny u fryzjera ufff :baffled: ale nie zmienie go jak narazie:-):-)
Kurcze dziewczyny ja chce juz swiat, wolnych dni zapachu choinki i kolorowych ozdob i lampek migających :-) :baffled:

Sunday na katar polecam Sudafed w tabletkach rewelacja!!!!!i zdróweczka
Pokaz metamorfoze...czekamy na fotki!!!!

Sienio witaj!!!!!na nowo:-)

co doku wraca temat z t a grupą co podkrada dzieci w marketach .... zmienia się tylko miasto ;-)

ale fakt lepiej uważać i z oka nie spuszczać :-)

ja tak na szybko bo jestem u rodziców :-) mój Tata wrócił z Norwegii :-)

Talia tak tak Gabrysie to buntowniczki jak czegoś nie chcą to nie i koniec ;-)

Madzieńka foteczki z nurkowania rewelacyjne :-)

Anakonda gratuluję udanej sprzedaży :-)

do spotkania się dodałam będę na bank ale pewnie dotrę bliżej 19stej więc zajmijcie mi miesce :-) albo dwa heheheh z tym moim brzuchem :-)

witam nowa mamuśkę :-)

sunday_ fotkę daj fryzurki :-)

Karilta mam wrażenie że nie tylko Gabrysie to małe buntowniczki, moja Asiunia to też niezły gagatek daje nam popalić, dranisko kochane
nudząc się wieczorem trafiłam na stronkę o anorektyczkach, okropnośc, wole juz te moje dodatkowe kilogramy, jakby ktoś chciał luknąć Anorektyczki - przestroga przed głupotą - Joe Monster

fajne to wnętrze Vanilla Hotel & Restaurant, może się skuszę, żeby Was poznać i wogóle sie wyrwać, tylko nie wiem jeszcze co z mała zrobię

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie,
nie nadrabiam, bo nie ma na to szans:-D:-D:-Djakoś ostatnio na nic nie mam czasu:wściekła/y:a wczoraj jeszcze Natalka się zbuntowała:no:poszła spać o 24 i wstała o 1:wściekła/y:no i całą noc na cysiu, bo inaczej ryk:crazy:i tak do 8.30 kiedy padła:angry:potem spała 3 godziny a teraz jeszcze biega:angry::angry:a tym samym mi na wszystko brakuje czasu:dry:ale chyba nikt za mną nie tęsknił:-:)-:)-:)dry:

Do góry