reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka, u nas w ogóle na porodówkę wejść nie można :no:- chyba że poród rodzinny a do odwiedzin jest oddzielone miejsce na korytarzu ze stolikiem i krzesłami - jak w ZK:-D:-D. Szybkiego zostania ciocią;-):-).
A ciastek to wyszło dokładnie 6 blach tych od piekarnika:tak: - więc zapraszam:tak::-).
Karlitko, daj znać jak po wizycie, ja dopiero w styczniu się wybieram:-p:tak:.
Anaconda, zdrówka dla Ciebie kochana i duuużo sił dla malutkiej Basieńki:tak::-).

Klatka schodowa umyta:tak:, zaległe okno u młodych od środka umyte:tak: - M kawkę zrobił:szok::cool::cool: to z ciachami siadłam:-p:-p.

reklama
Marta gdzie będziesz rodzić? Ja mam jeszcze sporo czasu bo dopiero 10 tydzień. Ja chodzę do lekarza z Jaczeskiego, ale jak zwykle straszą mnie już gronkowcem, ale lekarz spoko,
Karlita Ty to prawie na wylocie, na kiedy masz termin??

a mnie gardło boli, nie pisałam rano bo myślałam że przejdzie, ale już się z bólem obudziłam i jest gorzej:wściekła/y: H zacząl mi wczoraj na wieczór znowu kasłać, w nocy się parę razy przebudził i dzisiaj już z nosa leci niby nie wiele, ale tylko patrzeć jak nos zatkany dojdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::ninja2:

marta jakbyś mieszkała bliżej wpadłabym na ciastka czuję że musze wyjśc z domu bo zaraz wybuchnę

w ktorym szpitalu???

na Lubartowskiej

w domu jakby granat wybuchł ....

dołączam się u mnie też atmosfera wisielcza, do tego mam ochotę wlać H:wściekła/y:

to pospaliśmy, pobudka przed 5 bo Ola płacze!!!

:eek: u nas noc też nie za ciekawa

edit: zostałam ciocią:-)

Ostatnia edycja:
witam i ja
coś nam się net psuje:no::no: wieczorem to nie ma szans zeby coś porobić bo strony nie wchodzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

maltanka gratuluję!!! jak się czuję bratowa i maleństwo????

co do fotelika to ja kupiłam taki co mu się rozkłada siedzienie do pozycji półleżącej i karmiłam w nim Mikołąja juz jak miałą 5 miesięcy:tak:

u nas dalej mały zakatzrzony ale śpał spokojnie wiec ok, mnie z ato coś doapdło bo głowa mnie boli żoładek i chyba nawet włosy:dry::eek::eek::eek: no ale nie ma to jak odpocząc na urlopie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie, ja dopiero dotarłam do kompa....

Rano pospałyśmy...śpiąca królewna została obudzona o 10.15, ja nie lepsza bo wstałam o 10:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zjadłyśmy śniadanko i wybrałyśmy się do plazy bo w weekend jedziemy w odwiedziny do rocznej dziewczynki więc trzeba było cos kupic...korzystając z promocji w H&Mie zrobiłam trochę zakupów tez dla Julci:tak::tak::tak::tak:

Uwaga nadrabiam pól dnia:-D:-D:-D

Antuanet jeszcze raz dziekuje za sukienkę jest super!!!!!Jula nie bardzo chciała ją zdjąć ale obawiałam się o jakieś plamy:sorry::sorry::sorry:

Madziarka ach ta Nelcia...:shocked2::shocked2::shocked2:a na sesje przyjade jak tylko będziecie robić....mam nadzieję że ból głowy przejdzie

Anaconda Sudafed 3x2tabletki i katar znika...a o przepis na pierniki uderzaj do Madziarki

Iwonka jak myślę że można kupić...my mamy takie z odchylanym siedzeniem, większość ma taką funkcje i może w nim siedzieć maluch który jeszcze sam nie siedzi:tak::tak::tak:

Gratulacja dla wszystkich którym powiększyła się rodzinka

Anaconda kciuki trzymamy...Basia rośnij!!!!

Aneta, motylla wytrwałości w nocnych pobudkach:tak:

Gon1a do kogo chodzisz???

Maltanka zdróweczka dla Was...a sio wszystkie zarazki!!!!

Mandziula i dla Was zdróweczka!!!!

Chyba i ja się skusze na pierniczki Madziarki.
Madzienka chodze do dr Krawczyka-młody lekarz, ja na razie luzik termin mam na lipiec byle wsio było ok to jakos bedzie.
Trzymam kciuki za bobaski, oby się zdrowo chowały

reklama
Do góry