reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja nową mamusię i wszystkie inne też :-)

wysłałam męża po kawę bo mi tylko na pół kubka wystarczyło :-(
po trzech dniach jako tako udało nam się doczyścić zlew, tzn kółko po mojej zielonej herbacie, co mnie podkusiło żeby kupić biały zlew? :oo: Ola śpi na dworze, ciekawe jad długo to potrwa, bo ostatnio sypia dwa razy po pół godziny :no:
czy to spotkanie w piątek jest aktualne? można do Was dołączyć? :eek:

reklama
Witam wszystkie mamusie nowe i te z dłuższym stażem
Anaconda ja dziś na obiad robiłam rosół z kaczki i gołąbki, pycha, mam taka na nich ochotę że chyba ze 3 wsunę na raz, ostatnio miałam taką fazę na barszczyk czerwony.
Dziewczyny mam do Was pytanko, czy któraś z Was korzysta z poradnii logopedycznej na nfz? Moja mała chodzi ponad pół roku, a w pon pani doktor oświadczyła ze nfz zmniejszył ilosc poradni, beda tylko w 3 czy 4 przychodniach, cały sęk w tym że to nie jest choroba a dzieci jak nie dopilnujemy to analfabetami zostaną. Nie każdego stać zeby wydac 40-50 zł za pół godz. Inie wiem co robić, jutro mamy ostatnia wizyte w tym roku bo P. Dr idzie na urlop a potem.... Nie wiem czy szukac w innych ale to bedzie cud jak sie trafi miejsce a potem zanim Asia zacznie współpracowac minie pare miesięcy.
Boje sie jak to bedzie jak pojdzie do szkoły ma 4 lata mówi niewyraznie choc są postepy widoczne ale do ideału daleko i nie bardzo chce cwiczyc w domu, może macie jakies sprawdzone sposoby na małych uparciuchów?
Co do spotkania w piatek, to aktualne? a jesli tak to gdzie?
Co prawda ide w pt na 15 do gina na wizyte ale potem....:tak:

Witajcie, my dzisiaj pospałyśmy, ja do 9.30 a Jula do 10:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas na razie nudy brak...Jula ma tyle zajęć że sama nie wie co ma robić....od niedzieli jest fanką ciastoliny i kolorowych koralików za pomocą których układa śliczne obrazki
ciastolina.jpg

A my już byłyśmy dzisiaj w Plazie...wiecie jakie przeceny ciuszków w H&Mie...większość na 10,20 i 30zł....

Swego czasu często nocowałam na Szafirowej:tak:.

Swego czasu...co to za tajemnica:-D:-D:-D:-D:-D

super, wolałabym po południu, bo podjedziemy samochodem, a Tobie jak pasuje?

Ok to jesteśmy umówione, ale jeszcze jutro potwierdzę patrząc na stan zdrowia Julci, bo nie chciałabym żeby Hubert złapał coś od mojej

czy to spotkanie w piątek jest aktualne? można do Was dołączyć? :eek:

Zapraszamy

Najnowsze wieści Aluśka z Martynką dzisiaj wychodzą ze szpitala.:-D:tak:

super!!!!!

Madzienka zdolna ta Twoja Jula
Maltanka akurat był w promocji i mąż się na niego uparł, kupiliśmy go przed remontem, nawet mebli jeszcze do niego ma, stoi na starych

madzienka super te klocki ja o takich właśnie myślałam pod choinkę dla H

a do mnie właśnie dzwoniła mama i jedzie do lublina z bratową na lubartowską,

trzymać kciuki aby w miarę szybko przedarli się przez miasto, a jadą z Kraśnika no i żeby było miejsce w szpitalu:tak:

Witam
Jednak wzięłam się za krokiety, dzisiaj ugotowałam mięsko i kapustę a jutro będę kończyć, a co dzisiaj wymyśliłam na obiad - bigos ze słoika od teściowej :-p:-p
A do tego taka senna jestem ze normalnie tragedia :-:)-:)-(
Wiecie co? Sprzedałam na allegro 100szt klocków drewnianych (bo Maja się nimi nie bawi :no::no::no:) za 80zł a dodam ze 2 lata temu kupiłam je za niecałe 50zł, ot ludzi teraz przypiliło na ostatni moment z prezentami :-D:-D:-D
I zrobiłam pranie do którego wrzuciłam też Mai ciapki, przy których był z tyłu taki mały paseczek czarny i mi prawie wszystko pofarbowało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co mnie podkusiło żeby je wrzucić razem z jasnymi rzeczami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aluśka super że już wychodzicie ze szpitala :tak::tak::tak:

reklama
Anaconda super interes...może ja Tobie powierzę handel na allegro, to przynajmniej coś zarobie:-D:-D:-D
Ale masz pyszny obiad:-):-):-)

Aneta dziękuję....

Maltanka te układanki super sprawa, polecam....:tak::tak:

a ja bawiłam się fotkami....Jula i Nela w akcji

Jula3.jpgNela2.jpg

Do góry