reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja

u nas dalej glutanie, Mikołąj ma radochę bo dłubie w nosie i wyciąga gile:confused2::eek::eek: co za dzieciak:no::-D:-D:-D w nocy nawet ładnie spał ale dopiero po kroplach, zobaczymy jak bedzie dziś
a ja sobie wziełam na jutro i środę urlopik, troszkę odpocznę od pracy:tak::tak:

witam nową mamusię, napisz czym się zajmujesz i gdzie mieszkacie no i zapraszam do pisania na BB:tak::tak:

karlita fajowe te kubki, nawet nie wiedziałam ze takie robią:tak:;-);-)

poczytałam was ale srtaszne dużo napisałyście, od razu widac że się weekend skończył:-D:-D:-D:-D

reklama
Ale pustki:-:)-:)-:)-(

Antuanet i co byłaś w realu...dzwoniłam do Ciebie, mam tylko nadzieję że nie przeszkodziłam w lekcji angielskiego:-p:-p:-p

Maltanka nasze czwartkowe plany zostaja bez zmian...byłam dzisiaj u lekarza...jest wszystko ok...a to ma byc przed czy popołudniu??;-)

Mandziula trzymam kciuki żeby katarek poszedł sobie daleko od Mikołaja

Talia Wam też zdróweczka....

Sunday a jak miewa się Maksio???

madzienka sorry że nie oddzwoniłam ale ktoś mi podniósł ciśnienie po angielskim i wkońcu nie pojechałam do Real-a:-(
iwonka07 witaj:-) A z jakiego osiedla jesteś?
karlita my też mamy takie kubki, tylko z innej firmy zamawialiśmy i 2 lata bez zarzutu:tak: A i ponawiam pytanie: w jakim studio robiłaś sesję?
mandziula życzę przyjemnych dni bez pracy.:-) Odpoczywaj ile się da!
maltanka a gdzie wybywacie we czwartek?
Ja robiłam testy na szkolenie...jejq jakie beznadziejne...Teraz herbatka i chwila relaksu...

A ja wpadam jak zwykle z ranka, z kubasem ciepłej herbatki...

Karlitka dzięki za pięknie pakowane prezenty i namiary na kubasy... są super - muszę je mojemu M. pokazać - może dziadkom takie zrobimy...

Madzieńka moja teściowa podpowiedziała że babci to najlepiej witaminy bo ona sama sobie nie kupi bo jej szkoda pieniędzy a powinna brać więc mam jeden problem z głowy ;-)

Maltanka oby w piątek szkolenie było nudne!!! i żebyś mogła do nas dołączyć :-) Co do tranu - my też dajemy urwisom po 5 ml... ze strzykawki od panadolu - piją super! :-)

Iwonka witaj witaj i pojawiaj się często i zobaczysz że BB to nałóg - wciągnie cie nie wiadomo kiedy!!! :-)

idę obejrzeć zdjęcia Madzieńki...

Witam i ja :-):-):-)
Oj jak mi się ciężko dzisiaj wstawało, nawet przeszła mi przez głowę myśl żeby spać dalej i nie puścić Mai do przedszkola, ale z tego co wiem to już zaczynają uczyć się jakiegoś przedstawienia na Dzień Babci i szkoda by było trzymać ją niepotrzebnie w domu :-:)-(
Wcale nie mam dzisiaj pomysłu na obiad, może coś mi podsuniecie? :confused::confused:
A no i witam nową mamę :tak::tak:
Sunday a ty do kiedy masz umowę w tym przedszkolu?
Madziarka witaminy dobra sprawa, zawsze się przydadzą i nie pójdą w odstawkę :tak::tak::tak:

Fajnie, że można być tak miło przywitaną:) Jestem z czubów a dokładnie z os. poręba. Zaglądać oczywiście że będę często, jak mi tylko czas na to pozwoli, bo studiuję dziennie, Zarządzanie i marketing, teraz zaczyna się powoli sesja, także urwanie głowy:) Madziara78 mówisz, że wpadnę w nałóg?weszłam dopiero kilka razy, ale chyba coraz bardziej mnie tu ciągnie:) Miłego dnia mamusie;-)

Iwonka wspomnisz moje słowa :-)

A ja zabieram się za przegląd zabawek i wyrzucenie tych popsutych... bo mamy pełno autek bez kół i innych tego typu rzeczy...

Witam, M w domu i roboty pełno w kuchni:nerd: - aż się boję następnego tygodnia, jak zamówienia mi się posypią:szok::tak:
Fajnie, że można być tak miło przywitaną:) Jestem z czubów a dokładnie z os. poręba. Zaglądać oczywiście że będę często, jak mi tylko czas na to pozwoli, bo studiuję dziennie, Zarządzanie i marketing, teraz zaczyna się powoli sesja, także urwanie głowy:) Madziara78 mówisz, że wpadnę w nałóg?weszłam dopiero kilka razy, ale chyba coraz bardziej mnie tu ciągnie:) Miłego dnia mamusie;-)
Witaj Iwonka:-). Swego czasu często nocowałam na Szafirowej:tak:.

Cześć!
My już po cwiczeniach, jedna rehabilitantka uznała ze tak to juz jest z Gabrysiami ze rosną z nich buntowniczki co moja dziś oczywiscie pokazała.
Jak tam z Twoja Gabrysią jest Karlita?
Ja też mam dziś bunt przeciwko siedzeniu w domu i jak tylko się da to wyrywam się dzis na zakupy na mieście.
Anaconda ja dziś robie mielone i ogórek kiszony bo mnie tak na to naszło. a i grochówkę mam jutro w planach bo też taka syta zupa w taką pogodę się przyda. Nie wiem czy coś pomogłam.

reklama
heloł

my się dzisiaj nudzimy, normalnie nic mi się nie chce, zaraz idę nastawiam zupę na obiad i czekam na kuriera o 10.00 dzwonił, że za godzinę będzie, a tu już 12.00:baffled:

Witam wszystkie mamusie z Lublina:) Mam na imię Iwona, jestem mamą 5-miesięcznego Cyprianka, dołączyłam do klubu aktywnych mam, no i chciałam się troszkę przedstawić:) Czekam ewentualnie na jakieś pytanka:))

witaj, witaj:tak:

u nas dalej glutanie, Mikołąj ma radochę bo dłubie w nosie i wyciąga gile:confused2::eek::eek:

:-D:-D:baffled: co te dzieci nie wymyślą

Maltanka nasze czwartkowe plany zostaja bez zmian...byłam dzisiaj u lekarza...jest wszystko ok...a to ma byc przed czy popołudniu??;-)

super, wolałabym po południu, bo podjedziemy samochodem, a Tobie jak pasuje?

Wcale nie mam dzisiaj pomysłu na obiad, może coś mi podsuniecie? :confused::confused:

ja robię pomidorówkę, a na drugie jakiś sosik z kurczaka, makaron i brokuły z sosem czosnkowym:tak::tak::tak:

Do góry