reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Dziekuję widziałam kiedys takie na allegro....musze P zatrudnic to zrobbienia jaiegoś fajnego kolażu

kochana ale uwazaj na niesprawdzone firmy bo moja mama chciała domówic kubek i zamówiła w Lublinie na Lwowskiej u fotografa i co ?? wszystko sie starło!!!! i został obdrapany kubek taki szajs a zaplaciła 39 zl za kubek

mówie ta firma jest sprawdzona tylko trzeba ich uczulić na dokładne pakowanie
bo jak my zamawialiśmy duzą ilość kubków to 3 były zbite ale za darmo zrobili nam nowe!! ;)

maltanka ja wcześniej nie mogę bo e i tak do 18stej powinien być w pracy :zawstydzona/y: wyprosiłam by był wcześniej w domu :zawstydzona/y:

Madzieńka może jakieś zestawy witamin ??? Biovital np ;-)

no na zajęcia pójdę, jak bym bardzo się nudziła to wyjdę wcześniej najwyżej:tak:

kochana ale uwazaj na niesprawdzone firmy bo moja mama chciała domówic kubek i zamówiła w Lublinie na Lwowskiej u fotografa i co ?? wszystko sie starło!!!! i został obdrapany kubek taki szajs a zaplaciła 39 zl za kubek

mówie ta firma jest sprawdzona tylko trzeba ich uczulić na dokładne pakowanie
bo jak my zamawialiśmy duzą ilość kubków to 3 były zbite ale za darmo zrobili nam nowe!! ;)

maltanka ja wcześniej nie mogę bo e i tak do 18stej powinien być w pracy :zawstydzona/y: wyprosiłam by był wcześniej w domu :zawstydzona/y:

Madzieńka może jakieś zestawy witamin ??? Biovital np ;-)

Jakbym miała zamówić to już tutaj gdzie mi wysłałaś...tylko wspomniałam ze oglądałam kiedyś takie cuda na allegro!!!!

Może...podpytam rodzinkę może mi coś podpowiedzą...

Wkleiłam kilka fotek:elvis:

Ostatnia edycja:
fajne foteczki :-)

co do tej firmy to Oni sami w cenie szykują dla Ciebie projekty :-) ja im tylko zdjęcia wysyłałam ;-)

idę szykować obiad bo jestem w lesie ....

Witam wszystkie mamusie z Lublina:) Mam na imię Iwona, jestem mamą 5-miesięcznego Cyprianka, dołączyłam do klubu aktywnych mam, no i chciałam się troszkę przedstawić:) Czekam ewentualnie na jakieś pytanka:))

Witam wszystkie mamusie z Lublina:) Mam na imię Iwona, jestem mamą 5-miesięcznego Cyprianka, dołączyłam do klubu aktywnych mam, no i chciałam się troszkę przedstawić:) Czekam ewentualnie na jakieś pytanka:))

Witam nową mame, napisz cos wiecej o sobie, z ktorej czescie Lbn jestes?

Witam cioteczki, czytalam ale przyznam szczerze ze nie bardzo pamietam :-( Jestem padnieta po pracy-mialam intensywny dzien, a i odkad wrocilam do domu maluje szopke na tablece do sali :-( i juz mnie oczy pieka :eek::eek:

karlita dzieki za podpowiedz z zapakowaniem pierniczkow i w ogole prezentow :tak::tak::tak:

jeju czy wy widzicie ile jeszcze zostalo do swiat???:-):-):-)

Cześć!
Jestem taka padnieta ze tylo na chwilkę się zamelduję,
Gabi wyszedł 2 ząbek dziś go namierzyłam!
Cześć Iwonko, napisz cos wecej dziewczyny zawsze pytają z jakiego osiedla jesteś?
Karlita super prezenty masz zamówione!
Ja jeszcze nic dla tesciow nie upolowałam może macie jakies pomysły?:-p

reklama
Do góry