maltanka
Fanka BB :)
to idź na angielski i zwolnij się...listę podpiszesz, a zajęcia spiszesz od kogoś...
no na zajęcia pójdę, jak bym bardzo się nudziła to wyjdę wcześniej najwyżej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to idź na angielski i zwolnij się...listę podpiszesz, a zajęcia spiszesz od kogoś...
Pomocy!!!!
Nie wiem co mam kupić mojej i Pawła babci....podpowiedzcie mi coś!!!!!
Dziekuję widziałam kiedys takie na allegro....musze P zatrudnic to zrobbienia jaiegoś fajnego kolażu
kochana ale uwazaj na niesprawdzone firmy bo moja mama chciała domówic kubek i zamówiła w Lublinie na Lwowskiej u fotografa i co ?? wszystko sie starło!!!! i został obdrapany kubek taki szajs a zaplaciła 39 zl za kubek
mówie ta firma jest sprawdzona tylko trzeba ich uczulić na dokładne pakowanie
bo jak my zamawialiśmy duzą ilość kubków to 3 były zbite ale za darmo zrobili nam nowe!!
maltanka ja wcześniej nie mogę bo e i tak do 18stej powinien być w pracy wyprosiłam by był wcześniej w domu
Madzieńka może jakieś zestawy witamin ??? Biovital np ;-)
Witam wszystkie mamusie z Lublina Mam na imię Iwona, jestem mamą 5-miesięcznego Cyprianka, dołączyłam do klubu aktywnych mam, no i chciałam się troszkę przedstawić Czekam ewentualnie na jakieś pytanka)
Witam wszystkie mamusie z Lublina Mam na imię Iwona, jestem mamą 5-miesięcznego Cyprianka, dołączyłam do klubu aktywnych mam, no i chciałam się troszkę przedstawić Czekam ewentualnie na jakieś pytanka)