reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka weźcie sobie też bezy, paczuszka 2,5 chyba ale te zwykłe są lepsze niż z kawą. Zawsze takie świeżutkie i nie śmierdzą starym olejem.

A moja koleżanka dziś się dowiedziała że...jest w ciąży:-) Ale fajnie, jak zadzwoniła to aż płakała ze szczęścia:tak: Ma córeczkę w wieku Kubusia, i teraz taki prezent:-)

reklama
zobaczymy o której skończę wizyte u kosmetyczki :-D:-D
postanowilam sie wybrac na manicure i pediciure :-D
coś mi się od życia należy nie ??:tak:;-)

Madzia z puchatkiem a ja myslalam ze stacyjkowo :-D:tak:;-)

wow super....manicure, pedicure fiu fiu

Bardzo chciałam ze stacyjkowem ale nikt nie chciał mi zrobić, bo nie ma jeszcze opłatków z ciuchciami...

madzienka weźcie sobie też bezy, paczuszka 2,5 chyba ale te zwykłe są lepsze niż z kawą. Zawsze takie świeżutkie i nie śmierdzą starym olejem.

A moja koleżanka dziś się dowiedziała że...jest w ciąży:-) Ale fajnie, jak zadzwoniła to aż płakała ze szczęścia:tak: Ma córeczkę w wieku Kubusia, i teraz taki prezent:-)

ok kupię....

to gratulacje dla koleżanki

karlita ale fajnie, manicure/pedicure. :tak: Relaksuj się ile się da. Tylko uważaj bo bardzo często do porodu wszystko ma być przezroczyste....Przynajmniej na Jaczewskiego, dzień przed porodem mąż mi przywiózł zmywacz bo mi pani doktor na trakcie powiedziała że poród to nie rewia mody:szok:
madzienka fajne tam też robią torty na chrzciny-mojej znajomej dla córeczki zrobili w kształcie poduszeczki:-) Był przepiękny... Jak znajdę fotkę to Ci wyślę:tak:

wow super....manicure, pedicure fiu fiu

w sobote mam sesję muszę jakoś wyglądać ;-)

Bardzo chciałam ze stacyjkowem ale nikt nie chciał mi zrobić, bo nie ma jeszcze opłatków z ciuchciami...
a widzisz na allegro można zamówić i opłatek i np mase cukrowa z dowolnym zdjęciem ... mozna by sie dogadać ze sie dostarczy swój oplatek do cukierni ;-) tylko teraz to juz trochę późno ....

ps ma może ktoras maszynkę do robienia baniek ?? taką automatyczną ?? nidzie nie ma ...a z allegro juz mi chyba nie dojdzie .... :dry::dry:

karlita ale fajnie, manicure/pedicure. :tak: Relaksuj się ile się da. Tylko uważaj bo bardzo często do porodu wszystko ma być przezroczyste....Przynajmniej na Jaczewskiego, dzień przed porodem mąż mi przywiózł zmywacz bo mi pani doktor na trakcie powiedziała że poród to nie rewia mody:szok:

spokonie do porodu to ja mam jeszcze HO HO HO
tak nawiasem nastawiam sie na 3-8 stycznia ;-)

wiecie ze do świąt zostały niecałe 3 tygodnie ???????????????:szok::szok::sorry2:

ok lecę spać :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam :-):-)
A gdzie moje poranne koleżanki Mandziula i Madziarka? :-D:-D:-D
Maja wczoraj cały wieczór miała zajęty bo się bawiła nową "głową do stylizacji" :-D:-D:-D no i oczywiście była zachwycona bo do niej przyszło aż dwóch mikołajów :-D:-D
Fogia współczuję sytuacji, ja też się obawiam że nas też podwyżka czeka :-:)-(
Karlita trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :tak::tak::tak:
Misia ale sobie prezent mikołajkowy sprezentowałaś :-D:-D:-D A swoja drogą czy czasem nie zostawiłaś czegoś w Bugi?! :cool::cool:
Aluśka super ze już w domku jesteście :tak::tak::tak:

Witam :-):-)
A gdzie moje poranne koleżanki Mandziula i Madziarka?

zostały zatrzymane przez poranne dzieciaczki :-)

Maja wczoraj cały wieczór miała zajęty bo się bawiła nową "głową do stylizacji" :-D:-D:-D no i oczywiście była zachwycona bo do niej przyszło aż dwóch mikołajów :-D:-D
no prosze to musiala być BARDZO BARDZO grzeczna :-)
Karlita trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :tak::tak::tak:
nie dziękuję ;-);-)

Misia ale sobie prezent mikołajkowy sprezentowałaś :-D:-D:-D A swoja drogą czy czasem nie zostawiłaś czegoś w Bugi?! :cool::cool:
nie wiem jak Misia ale ja zostawiłam czapke mikołajkową :dry::dry::dry::dry::dry:

właśnie dopijam herbatkę i ide budzić moich śpiochów ;-)

Witam się z ranka,
dziś od rana biegałam żeby Jula do przedszkola wybrać, później szybkie robienie obiadku... i zbieram rzeczy bo po południu jedziemy do taty na urodziny :-)

Aluśka i Martynka witajcie w domku!!!!

Marta przytulam mocno na zmartwienia...

Sienio no właśnie jak zdrówko?

Karlitka - podwójne dzięki dla Ciebie!!! Kochana jesteś! A za dziś zaciskam kciuki już teraz!!!

Madzieńka jak ma się Julcia? nosek się odetkał?
Dałaś jej już samochodziki? podobały się? ;-)

Maltanka co u was? jak się czujecie???

Mandziula jak dzis głowa???? Mam nadzieję że już lepiej... współczuję bo też czasami mnie migrena łapie - wtedy najlepiej zamykam się w ciemnym pokoju i siedzę nieruchomo.... okropność...

U nas znowu pada... ciekawe jakie będą korki jak będziemy jechać po Jula...:eek:

Sunday a jak tam u ciebie? był w przedszkolu mikołaj? bały się dzieciaki?

No i wena mi się skończyła... i już nie wiem co chciałam wam jeszcze napisać...

reklama
Witajcie....ale pogoda a ja miałam jechać na zakupy ale trochę nie chce mi się:sorry2::sorry2::sorry2:

Madziarka udanej imprezki, buziak dla taty od nas;-)
Samochodziki schowane...okazji jeszcze kilka to będa jak znalazł...wystarczy że rozpakowała wczoraj prezent ktory kupilismy dla chrzestnicy Pawła, twierdząc że podoba jej się:tak::tak::tak:

Karlitko żadnej czapeczki przy naszych stolikach nie widziałam:no::no::no:może została gdzieś na sali...czekamy na wieści z wizyty

a widzisz na allegro można zamówić i opłatek i np mase cukrowa z dowolnym zdjęciem ... mozna by sie dogadać ze sie dostarczy swój oplatek do cukierni ;-) tylko teraz to juz trochę późno ....

Naprawdę? ja przejrzałam allegro i nie znalazłam:no::no::no:no trudno jakoś Jula przeżyje...aczkolwiek myślę że jej będzie bez różnicy co bedzie na torcie:-D:-D:-Dza rok to może już nie ale teraz..

Maltanka gdzie jesteście????

Madziarka ja tylko duzo mleka poproszę!!!!!

Do góry