reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się wieczorowo
aluśka Witaj w domu kochana. Życzę szybkiego powrotu do formy:-)
mandziula współczuję migreny....Biedna ty z tym bólem głowy.
misia2010 ale prezent:szok:
marta1981 trzymam kciuki żebyś nie schaftowała się:rofl2:
sunday_ a może lalkę szmaciankę, dziewczynki w tym wieku się lubią lalkami takimi bawić.
fogia przytulam:tak: A takich ludzi....spacyfikować;-)<żartowałam>
madzienka Kuba zdrowy prawie, trochę jeszcze ma kataru ale już nie cieknie ciurkiem....Za to nie za bardzo mu się podobał Mikołaj:sorry2: Z daleka się przyglądał, ale na kolana nie chciał pójść. Ale szwagier super odegrał rolę:-)
Ja po angielskim, pani nam z okazji Mikołaja zrobiła zaliczenie:wściekła/y: Teraz oglądam tv i relaksik. Może znów wyruszę na allegro.:-D

reklama
Szkoda że nie mieszkam już na czechowie...
A Sienio coś się nie odzywa-pisałam do niej sms-ka i nic nie odpisała....:-(
madzienka wysłałam Ci 2 wiadomości na e-mail.

Oj szkoda:-(jeszcze jakbyś mieszkała na MP 26 to byłaby rewelacja:tak::tak::tak:

Widzę cudne.....:tak::tak::tak:ja jutro wybieram się do Zbyszka;-):-pa jakie smaki brałaś???

Czyżby Kasieńka nam się pochorowała??:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

madzienka my braliśmy truskawkowo-jagodowy, śmietankowo truskawkowy, jeden kiedyś sam śmietankowy. Spróbuj od nich bezy takie suche-rewelacja.:-) Jutro do Kasi rano zadzwonię, tak przed 8 bo w pracy nie może odebrać. I upatrzyłaś coś na alllegro?A jaki wzór wybrałaś dla Julci na urodziny?

madzienka my braliśmy truskawkowo-jagodowy, śmietankowo truskawkowy, jeden kiedyś sam śmietankowy. Spróbuj od nich bezy takie suche-rewelacja.:-) Jutro do Kasi rano zadzwonię, tak przed 8 bo w pracy nie może odebrać. I upatrzyłaś coś na alllegro?A jaki wzór wybrałaś dla Julci na urodziny?

Jeszcze sama nie wiem....jeden na pewno będzie z puchatkiem a drugi coś wymyslę....
Bezy powiadasz...mniam mniam

a ja miałam się brac za papiery ale mi sie straaaaaaasznie nie chce ....

Fogia TULASKI

ej ja też chce na czechów ;)

tak nawiasem Madzieńka we czwartek bym wieczorkiem do ciebie zajrzała i podrzuciła może ta pompkę ??? bo zupełnie o niej zapomniałam ... no chyba ze chcesz pompować balony w bugi to ja tam pewnie będę zaraz po 10tej ;)

madzienka ten w kształcie puchatka jest fajny, co Ci wysłałam tylko on chyba ok 3 kg:tak:
karlita papiery nie zając-nie uciekną:-) Leż i odpoczywaj, i relaksuj się jak masz okazję taką.:-):-):-)

madzienka ten w kształcie puchatka jest fajny, co Ci wysłałam tylko on chyba ok 3 kg:tak:
karlita papiery nie zając-nie uciekną:-) Leż i odpoczywaj, i relaksuj się jak masz okazję taką.:-):-):-)

My wzięliśmy taki okrągły z Puchatkiem...ale ten Wasz piękny....

Karolinko jak najbardziej zapraszam i nie dlatego ze chcialabym pompke, z tym damy rade rano

reklama

no właśnie mały zając bo chciałam skończyć do środy .... :dry::dry::dry:

Karolinko jak najbardziej zapraszam i nie dlatego ze chcialabym pompke, z tym damy rade rano

zobaczymy o której skończę wizyte u kosmetyczki :-D:-D
postanowilam sie wybrac na manicure i pediciure :-D
coś mi się od życia należy nie ??:tak:;-)

Madzia z puchatkiem a ja myslalam ze stacyjkowo :-D:tak:;-)

Do góry