reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam przedpołudniowo

ale chlapa, a ja musiałam targać małą ze mną do lekarza bo nie miałam z kim zostawić, grzecznie leżała jak byłam na samolociku, później gaworzyła z lekarzem, opowiadałam jej że to ten pan co do niej zaglądał przez brzuszek mamy a ona tylko patrzyła tymi wielkimi oczami :shocked2:

tak sobie myślę o tym zmywaniu paznokci przed porodem, moja koleżanka miała akryl na paznokciach i kazali jej zrywać, ale ból :szok: tylko nie wiem w którym to było szpitalu, oglądam ostatnio licealne ciąże na mtv, daleko nam do nich

madziara78 dołączam się ze swoją kawą

reklama
to jestem już w domu ;-)

dziękuję za kciukasy :-)

wszystko ok jak to powiedziała Pani dr to już 36tydzień ;-) nie panikować oszczędzać się dużo leżeć, zakupy świąteczne sobie darować :-p , gdyby coś dzwonić a jak nie to zaprasza za tydzień ;-) na kontrolę :-D

wiecie co taka pogoda że i ja bym sobie kawkę wypiła :sorry: taką jakąś dobra late z pianką :-D

nic lecę do papierów

miłego dnia słoneczka :-)

Cześć!!! W ten brzydki dzien:eek:

u mnie znowu problemy okolicznościowe, że tak powiem. Ja już naprawdę i szczerze mam dosyć drugiej połowy 2010 roku!!! nie ma miesiąca żeby łaskawy los mi czegoś nie dowalał! Szczegóły na zamkniętym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Łączę sie z Tobą w tych niesprzyjajacych okolicznosciach.

Karlita rób się na bóstwo!!!! A super ze wyniki wizyty są dobre, postępuj jak karze lekarz.

Mandziula
jak dziś głowa?

Madzienka a ja sadziałam że was nuda nie dopada z Twoim zapleczem pomysłów:cool::cool2:

Aneta no to miałyście wyprawę;-):-)

Madzienka zrywała bo widziałam efekt po szok :szok::szok::no:
mi same poodpadały jak byłam w ciąży, ale na zajęciach mówiła mi pani od paznokci że w ciąży nie trzymają się tak dobrze

Hej ja już derugą kawkę pochłaniam, od rana sprzątaliśmy bo chrzestna do H dzisiaj przychodzi:tak:

wczoraj nie miałam szkolenia, pan wykładowca nam się rozchorował, najprawdopodobniej przeniosą na sobotę, a to ostatnie spotkanie już:sorry:

nie zaglądałam już wieczorem bo nawet bardzo mi się nie chciało dalej chorujemy, jak nie urok to s... jak nie kaszel to katar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jutro idziemy do lekarza po południu, jak nam każe siedzieć w domu jeszcze to chyba zacznę ryczeć, a przez to że H nie chciał tego Zinnatu to tak długo trwa, ale uprzedzała nas pediatra o tym, że po Zinnacie szybciej by przeszło:sorry:

madzieńka, madziarka
dzięki za troskę, dalej chorujemy:dry:

karlita super, że w domu jesteś i odpoczywaj:tak:
co do konkursu to:wściekła/y: ale myślę, że coś powinno ruszyć z tym, napisać do bb czy coś:wściekła/y:

Madzieńka super, że Juli 4 wyszły, nas męczy ostatnia dolana
sundey mi też się wydaje że puzzle są ok z dopasowaniem kształtów np., albo H ma jeszcze takie ze zwierzątkami 10 zwierzątek każde z 2 klocków się składa i musi dobierać szukać takiego samego i składać
motylla pozdrowienia dla aluśki
mandziula i jak głowa dzisiaj?
antuanet to dostałaś na Mikołaja prezent z angielskiego:sorry2:
anaconda fajnie, że Maja zachwycona Mikołajami
sundey gdzie ty się podziewasz?
marta tulaski, jak dzisiaj?, lepiej?

piszecie o zmywaniu paznokci przed porodem i zdejmowaniu akrylu, a niby w czym to przeszkadza?:eek:

aaa i dokucza nam ta 4 ostatnia, masakra, H wszystko co się nawinie to gryzie i wścieka się

maltanka mi mówili że w razie co jakby trzeba było robić cc to muszą widzieć paznokcie czy nie robią się szare lub sine h ythgtgy6ujuyuidrvtyui
a to Ola dorwała klawiature, chyba sie chciała przywitać

zdrówka dla Huberta

Ostatnia edycja:
reklama
No i ja dotarłam po zakupach, faktycznie pogoda nie nastraja do spacerów, a mnie czeka jeszcze jedno wyjście i nawet myślę żeby sanki wziąć ze sobą :-p:-p
Maltanka oj jak ja pamiętam takie siedzenie w domu z chorą Majką, normalnie oszaleć można było :tak::tak: dużo zdrówka dla Hubcia i żeby mu szybko minęło :tak::tak:
Karlita super ze po wizycie wszystko w porządku i tak jak lekarka mówiła oszczędzaj się :tak::tak::tak:
Wiecie ze już lecą świąteczne piosenki w radio :szok::szok: a mi się tak zamarzyło być znowu małą dziewczynką i biegać w swoim rodzinnym domku i niczym się nie martwić :-:)-:)-(

Do góry