reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam, ja po piciu glukozy - mało było wiec szybko poszło i bez cytryny:-p:cool:, wyniki odbiorę jutro bo dziewczyny z laboratorium zamówienie złożyły :-p:tak::biggrin2: a i tak na porodówkę jutro jadę to napiekę więcej:tak::biggrin2:.
Humor taki sobie, może byłby lepszy gdyby nie niezapowiedziana wizyta teściów:sorry2: ale tym razem to M ich przyjmował:-p:-p:-p. No i że jestem w szpitalu to żeby babce odebrać wyniki z mammo, coby dziadek na paliwie zaoszczędził:sorry2: - a ja za bilet to niby nie płacę:no::wściekła/y::wściekła/y:. Młodym dali na spółkę 20zł z okazji Mikołaja:confused::sorry2:.
:ninja2:
A i poproszę o zwrotne PW dziewczyny.

reklama
Marta981 współczuję teściów, moja nie wiele lepsza, nawet na Mikołaja nie przyjechała do wnuczki
Ola wreszcie padła ze zmęczenia więc mam chwilę żeby obiad robić, zachciało mi się pomidorówki, dawno nie jadłam, więc zmykam

Madzienka zrywała bo widziałam efekt po szok :szok::szok::no:
mi same poodpadały jak byłam w ciąży, ale na zajęciach mówiła mi pani od paznokci że w ciąży nie trzymają się tak dobrze

:szok::szok::szok:moje w ciąży trzymały się rewelacyjnie, z reszta nigdy nie miałam z nimi problemu...czasami jak są robione beznadziejnymi materiałami to odpadają:tak::tak::tak:
nosze je 7 lat więc trochę o nich wiem....

rany to już 7 lat:shocked2::shocked2::shocked2::-):-):-):-):-)

Karlitko a jak Twoje trzymają sie???Ty całą ciążę nosisz??

maltanka mi mówili że w razie co jakby trzeba było robić cc to muszą widzieć paznokcie czy nie robią się szare lub sine h ythgtgy6ujuyuidrvtyui
a to Ola dorwała klawiature, chyba sie chciała przywitać

zdrówka dla Huberta

moja ginka powiedziała że to wymysł położnych paznokcie nawet jeśli sztuczne muszą być bezbarwne...żeby było widać płytkę a jeśli potrzebne jest założenie czujnika na palec zakładają u nogi jeśli ma się sztuczne...ja miałam i nikt nie kazał mi ich zrywać:no::no::no:

Maltanka zdróweczka dla Hubcia coś Was ten wirusisko męczy!!!!

Marta współczuję wizyty teściów

moja księżniczka zasnęła a ja nie wiem w co rece włożyć, ale przy braku energii to najlepiej gdybym też poszła spać:tak:

Byłyśmy dziś na ćwiczeniach po tygodniowej przerwie no i zostało zauważone ze moja Gabi ewoluowała z grzecznego dziecka w buntownika:-p Aj ja to wiem .....
Anaconda no święta już w stacjach radiowych:-)
Marta no to taki wypad do laboratorium jest dla Ciebie bardzo korzystny:sorry2:

witam i ja

rano pisałam posta ale mi go wcieło i czasu na ponowne pisanie zabrakło
zaraz zasiadamy do obiadku bo właśnei z pracy wróciłam:tak::tak::tak:

dziękuje za troskę, moja głowa ma się lepiej i myślę że do jutra wszystko przejdzie:tak::tak:

zdrówka wszystkim chorym życzę i nie dawac sie katarom, kaszlom i innym świństwom!!!!!

Karlita super że wszystko dobrze u was, no i oszczędxaj sie kochana, żebyś urodziła juz w 2011;-);-);-)

marta współczuje wizyty, oby wyniki z glukozy były dobre:tak::tak:

uciekam na obiadek;-);-);-)

Witam dziewczynki, ja po pracy zasiadlam z kawka, nie mam czasu normalnie ostatnio, w pracy szybko czas leci i trzeba wracac do domu znowu do pracy. Siedze na zastepstwach, robie non stop dekoracje- mam dosc :-( ale zrobi sie raz i bede miala za rok mniej roboty.:-) Na sczescie dzisiaj mama byla z Maksem wiec obiad mi zrobila i mialam cieply posilek od razu po powrocie do domu :-)
Dzieki dziewczyny za pomysly, ale do co puzzli to oni maja ich sporo bo maja 4latka w domku :-( wiec zabawek w brud :-( szperam na allegro w poszukiwaniu pomyslow i co myslicie o tym : PIĘKNY PIESEK MASKOTKA W BUDCE Z AKCESORIAMI 29Z (1335270995) - Aukcje internetowe Allegro albo MAŁY DOKTOR-LEKARZ-ZESTAW LEKARSKI+MIŚ PACJENT (1339646033) - Aukcje internetowe Allegro ????
maltanka zdrowka do Hubcia!!!! niech juz to chorobsko od was pojdzie precz!!!! A co do rozyczki to nie ogladalismy jeszcze....:zawstydzona/y: mam jeszcze kilka filmow polskich posciaganych-jesli ktos chetny to pisac co i jak????
Madziarka był Mikolaj, dzieciaki zaspiewaly piosenke i w nagrode otrzymaly prezenty, nawet ja w jednem grupie dostalam czekoladki :-) az milo mi sie zrobilo ze rodzice o nas nauczycielce jeszcze pomysleli :-)
karlita dobrze ze u ciebie dobrze:-D:-D:-D alez mi sie napisalo :zawstydzona/y:
Madzienka to juz chyba zapomnialas jak wygladaja twoje palce bez tipsow;-) kurde 7 lat..... zaraz napisze PW

reklama
Do góry