reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka powodzenia z cudownym eliksirem aby Wam rozganiał wszystkie wirusy...
Madziara jestem za małym gestem w strone Bugi...swoja droa z eatka pytalysmy sie kim byl Mikolaj Pani do Nas ze z Laponi a na wyjsciu Pan sie wygadal ze kolega byl Mikołajem:-D:-D:-Dktory robil kawke i przyjmowal kaske...
Antuanet ok wysle namiary na siebie:-)
Karlita och ci mezczyzni:-)siedz w domu i odpoczywaj no i cierpliwosci do malej chociaz to strasznie trudne...
Maltanka fajnie ze te kursy masz w ciahu dnia naladujesz przynajmniej troche akumulatory...

A moj maluch przyszedl dzisiaj z traktorem i reklamowka slodyczy nie bardzo moze mi jeszcze to opowiedziec wiec czekam na zdjecia...swoja droga nic sie nie skladalismy poszlo z Komitetua naprawde prezent bardzo porzadny...jestem milo zaskoczona...
Musze zaczac wczesniej budzic maleo bo do pracy dotarłąm dopiero o 8.20:zawstydzona/y:chybba dzisiaj o 20 spac pojdziemy...teraz M sie z nim troche wyszalal wiec moze padnie

Lece bo Mateusz sapie mi nad uchem noszac poduchy i chce abym poscieliła z nim łożko wiec pa pa

reklama
Aluśka już wyszła dziś ze szpitala, wszystko było dobrze z Martynką więc je wypuścili kazała was pozdrowić:tak::-) i przekazać że jak się przyzwyczai do nowej sytuacji rodzinnej to zajrzy. Na razie Amanda zadowolona z siostrzyczki.

Witam wieczornie, znowu zdołowana:-:)-(.
Motylla, fajnie że Aluśka już w domciu, niech się dostosuje do nowej sytuacji i dopiero do nas wraca, my poczekamy;-):tak:.
Jutro w wolnej chwili zadzwonię do kogo trzeba;-);-). A i rano śmigam na picie glukozowego ulepku:baffled::tak:.

witam wieczorem
u mnie migreny ciag dalszy:no::no:

karlita tulamy na zły dzień, i podsyłam cierpiwości odrobinę:tak:, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i oby wszystko było wporządku:tak:

sunday zgadzam sie z dziewczynami że takaukładanka bezie dobrym prezentem, moja bratanica je uwielbiała:tak::tak:

super pomysł z podziękowaniem dla Bugi, fajnie to zorganizowali:tak::tak:
a z konkursem na Am to szkoda słów

super że Aluśka juz w domku:tak::tak::tak:

oj i więcej juz nie pamietam co miałam napisać, chyba tylko tyle że nie lubie poniedziałków:no::no::no::no:

witam mikołajkowo,
jak zwykle późno, bo sobie dziś zrobiłam prezent na Mikołaja i...poszłam do dentysty:baffled::baffled::baffled:
dostałam też próbki mleka Gerber2, w tym szaszetki do rozdania....jak któraś chętna niech da znać;-);-);-)
Misia coś nie tak z tym twoim postem...na maila mam powiadomienie o dłuuuugim twoim poście a tu kilka zdań...chyba coś im popsuło się:-(

a ja znowu sama??wszyscy śpią?? a na dworze wieje, ale jeszcze nie pada i oby rano nie padało bo muszę wybrać się do cukierni i zamówić Julci tort:tak::tak:

zamawiałyście torty w cukierni Zbyszek???;-)

ano coś nie tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:bo dwa razy pisałam:crazy::crazy::crazy:

Hej Krystek zrobił mi pobudkę przed 5 więc obudziłam małżonka żeby go przyniósł do naszego łóżka i jeszcze do 9 pospaliśmy, przed chwilą postawiłam wodę na herbatkę owocową może któraś chętna? A później jadę odwiedzić Aluśkę:-):-)
Bardzo dziękuje za wczorajsze spotkanie :tak::tak:tylko krystek mógł dać więcej posiedzieć.
Madzienka :odpisałam na pw

:tak:
pozdrowienia dla Aluśki:tak::tak:
Witam.
Widzę, że spotkanie baaardzo udane:tak: i prezent trafiony;-):tak:.
Moje w przedszkolu, słodyczowy Mikołaj był pod poduchą a w przedszkolu też ma coś być.
Mandziula, dla Twojego Kolci pierwsze życzenia imieninowe:tak::-).

dołączam się do życzeń:tak::tak::tak::tak:Natalka również;-)

Aluśka już wyszła dziś ze szpitala, wszystko było dobrze z Martynką więc je wypuścili kazała was pozdrowić:tak::-) i przekazać że jak się przyzwyczai do nowej sytuacji rodzinnej to zajrzy. Na razie Amanda zadowolona z siostrzyczki.

super:tak::tak::tak::-):-):-):-)czyli serduszko w porządku?:sorry2:
poczekamy spokojnie aż znajdzie możliwość zajrzeć:tak::-D

Ostatnia edycja:
Witajcie, widzę mikołajkowe spotkanko się udało, może i ja do Was kiedyś dołączę.
Moja 4 letnia Asia wczoraj z wrażenia jak zobaczyła mikołaja w kościele to nawet prezentu nie chciał wziąść tak się przejęła, bździuch mały, była przekonana że to tata będzie. Rok temu zdemaskowałą tatę przebranego w kostium Mikołaja, śmiejemy się z tego do dziś, a ona skubana pamięta, ze to tata. Pozdrawiam wszystkich i życzę fajnych prezencików do Św Mikołaja, przeciez nam teą coś się należy;-)

witamy i GRATULUJEMY DZIDZIUSIA :-D:-D:-D

Kalitko to leż...może Ci coś z jedzonka podesłać???na co masz ochotę???Oby tylko jutro nic nie zmieniło się i żebys dalej mogła chodzić, bo ja już kawę ustaliłam:-D:-D:-D:-Do której tam idziesz???

kochana sama nie wiem na co mam ochotę :-D jak to ciężarówka :-D

wcięłam całą miseczkę rosołu i od razu mi się polepszyło ;-)

tez myślałam o napisaniu do anislu albo bestyji.......tylko czy warto???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
dziwne że reklamują konkurs który juz sie teoretycznie zakończył ;-)

Aluśka już wyszła dziś ze szpitala, wszystko było dobrze z Martynką więc je wypuścili kazała was pozdrowić:tak::biggrin2: i przekazać że jak się przyzwyczai do nowej sytuacji rodzinnej to zajrzy. Na razie Amanda zadowolona z siostrzyczki.

pozdrawiamy Aluske i dziewczynki :-D:-D:-D:-D:-D

witam wieczorem
u mnie migreny ciag dalszy:no::no:

przytulam mocno :tak::-D

karlita tulamy na zły dzień, i podsyłam cierpiwości odrobinę:tak:, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i oby wszystko było wporządku:tak:
nie dziękuję :-D:-D
jutro po powrocie podziękuję :-D:-D

Martusia glukoza nie jest taka zła weź sobie połówke cytryny i wcisnij do tego roztworu :-)

Ostatnia edycja:
mandziula tulaski na ból głowy:tak:
Marta, karlita ma rację;-)pół cytryny jest bardzo przydatne:tak::tak:
karlita, oby jutro wizyta przyniosła dobre wieści:tak::tak:

u mnie znowu problemy okolicznościowe, że tak powiem. Ja już naprawdę i szczerze mam dosyć drugiej połowy 2010 roku!!! nie ma miesiąca żeby łaskawy los mi czegoś nie dowalał! Szczegóły na zamkniętym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam wieczornie, znowu zdołowana:-:)-(.

Martucha co się dzieje???Powodzonka jutro na glukozie, cytryna w kieszeń i jakoś pójdzie:tak::tak::tak:

Mandziula ucałuj imieninowo Mikołajka od cioci i Juleczki oczywiście;-)

Aluska witaj w domu, Martyniu Ty również!!!

Mandziula widziałam wczoraj w telewizji nowa metodę leczenia migreny:sorry2::sorry2::sorry2:wstrzykuje się w odpowiednie miejsca botox:confused::confused::confused:ciekawe czy pomaga...wytrwałości w bólach i żeby szybko poszedł sobie...

Karlitko trzymamy mocno kciukaski:tak::tak:

Maltanka jak szkolenie dzisiaj ciekawe??? i jak Hubcio???

Antuanet a jak Kubuś???

reklama
Do góry