reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

jakiego macie x-landera? bo my się właśnie zastanawiamy nad xa

XA

Madzienka ja chętna na spotkanko 17.12 :tak::tak::tak:

a swoją drogą może uda nam się w styczniu zrobić jakieś spotkanko w takim dużym gronie jak ostatnio :confused::confused:

Karlita to chyba dzisiaj miała wizytę u lekarza w szpitalu :sorry2::sorry2:

Super....

również jestem za spotkaniem, mogłoby być rano w niedzielę, nie było tak bardzo tłocznie a pracujące mamy do nas dołączyć mogłyby:tak:

naprawdę??:sorry2:a po co??

Któraś z Was pytała o książkę z zabawami...na taka dzisiaj trafiłam może przyda się Dzieciaki... w domu si nie nudz, Beata Lipov - Ksika - Ksigarnia Mareno.pl

reklama
O wiedziałam że jest po co do was zajrzeć :-) Madzieńka dzięki za namiary na książkę.. wygląda zachęcająco... chyba się skuszę :-)

Na spotkanko i kawusię ja chętna... obym tylko tym razem mogła wyjść.... :-)

Ja porobiłam trochę testów jak Nela spała, teraz nie bardzo mi daje posiedzieć przy kompie... a i chciałam posmarować Neli dziąsła- bo coś marudzi... ja wkładam paluchy a tam już obie 4 na dole czuć... już są te wierzchołki!!! więc mam już na co zgonić to marudzenie i ciągłe mama mama.... :-)

O wiedziałam że jest po co do was zajrzeć :-) Madzieńka dzięki za namiary na książkę.. wygląda zachęcająco... chyba się skuszę :-)

Na spotkanko i kawusię ja chętna... obym tylko tym razem mogła wyjść.... :-)

Ja porobiłam trochę testów jak Nela spała, teraz nie bardzo mi daje posiedzieć przy kompie... a i chciałam posmarować Neli dziąsła- bo coś marudzi... ja wkładam paluchy a tam już obie 4 na dole czuć... już są te wierzchołki!!! więc mam już na co zgonić to marudzenie i ciągłe mama mama.... :-)

Nelinko jeszcze troszeczkę i ząbki wyjdą!!!!!
Madzia ja nie wiem czy Tobie ta książka to jest potrzebna...sama taka mogłabyś napisać:tak::tak::tak:

A my mamy już 4 trójki!!!wyszła nam ostatnia;-):tak::tak::tak::tak:
Jeszcze tylko 4 piąteczki i komplet!!

A wiecie że p.Bogusia z Bugi pytała się czy wygrałyśmy ten konkurs na najlepszy klub.....

Ostatnia edycja:
Madzieńka dzięki... :-)
A co do tego konkursu - czy ktokolwiek do kogokolwiek się odzywał? czy to po prostu konkurs był był i się zmył... i wszyscy o nim zapomnieli :baffled::crazy: lipa totalna... aż przykro się wspomina...

Anaconda i jak opowieści o Mikołaju??? mój Julek padł z nadmiaru wrażeń zaraz po wejściu do samochodu.... i do tej pory śpi... :laugh2:;-)

Karlitka halooo gdzieś ty?

Madzieńka dzięki... :-)
A co do tego konkursu - czy ktokolwiek do kogokolwiek się odzywał? czy to po prostu konkurs był był i się zmył... i wszyscy o nim zapomnieli :baffled::crazy: lipa totalna... aż przykro się wspomina...

Anaconda i jak opowieści o Mikołaju??? mój Julek padł z nadmiaru wrażeń zaraz po wejściu do samochodu.... i do tej pory śpi... :laugh2:;-)

Karlitka halooo gdzieś ty?

Konkurs dalej jest Aktywnemamy.pl nawet reklamy miedzy postami sie pokazują:tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No właśnie Anconda jak opowieści??

Napisałam do Karlity smska, na razie cisza...

Julcio zadowolony z wizyty Mikołaja???

Witam sie i ja!!!Padnieta jestem po pracy a musze jeszcze nalesniki zrobic na jutro:baffled::baffled: no ale słowo się rzekło wie nie ma przeproś. Maks chodzi i mowi ze bedzie jadl nalesnika :-):-):-) M poszedl do lekarza z wynikami, zobaczymy z jaka minal przyjdzie i jak drogą recepta:baffled::confused:

Madzienka gratuluje ząbków:tak::tak::tak:
a co do tego konkursu to tez mam niesmak po tym wszystkim,szczegolnie,ze on nadal jest na portalu AM a termin do konca pazdzienika:baffled:
a co do podziekowan w bugi to dobry pomysl:tak::tak::tak:
Przedszkolaki jak tam?byl Mikołaj??:laugh2:

Mam już pomysly na prezenty juz dla wszytskich oprocz dziewczynki ktora ma 14mc, i brak pomyslu:-( Poradzcie cos, co mogę jej kupic????!!!!!!

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki :-)

ogólnie mój dzisiejszy dzień można wyrazić taka emotką :wściekła/y:

anaconda ma rację dzisiaj miałam iść na kontrolę do lekarza ale oczywiście komus się zapomniało że ma zostać z dzieckiem i niestety musiałam to przenieść na jutro ...

Madzieńka pytasz dlaczego ... bo niestety muszą mnie kontrolować czy dalej wszystko ok zwłaszcza że miałam leżeć ??? ;-)

gratuluję czwóreczek :-)
dzielna Juleczka

dzisiaj Gabi przechodziła sama siebie ... myslalam że już wyjdę z siebie i stanę obok ja nie wiem jakiś wiek buntu jej się zaczyna a w dodatku jak coś do niej mówie to jak grochem o ścianę ....

popołudniu przyszła mama to ja poszłam na miasto bo musiałam kupic pare rzeczy - sklepy z zabawkami dzisiaj totalna porażka nie dość ze nic nie ma, to pełno ludzi... duchota ... a chodniki nieodśnieżone zabić się można .... w dodatku wszyscy sie trącają ... normalnie doszłam do wniosku że pozostałe zakupy zrobię na allegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak przyszlam do domu to nawet butów mi się nie chciało zdejmować ....

dobrze że mała mamie w końcu poszła spać i niech śpi do powrotu E który oczywiście napisał smsa ze dziś będzie później no nic tylko się zastrzelić ....

i jestem głodna!!!!!!!!!!!!!!!!! rano zjadlam tylko zapiekankę .... :dry: i płakać mi się chce bo mnie gardło cos boli :baffled:

co do konkursu na AM to ja już się zastanawiałam że skoro reklamy lecą też na BB i jest to strona związana z BB to moze napisać do BB

sunday
polecam takie cos jak drewniane puzzle z dopasowywaniem kształtów :-) Gabi lubi je układać :-)
u nas w tym Klocku - boczna Narutowicza było tego dzisiaj duzo :-)

Madzieńka
i jak prezent Juli ?? spodobała się układanka ?? gabi wczoraj rozpracowała ją raz dwa ... :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie, widzę mikołajkowe spotkanko się udało, może i ja do Was kiedyś dołączę.
Moja 4 letnia Asia wczoraj z wrażenia jak zobaczyła mikołaja w kościele to nawet prezentu nie chciał wziąść tak się przejęła, bździuch mały, była przekonana że to tata będzie. Rok temu zdemaskowałą tatę przebranego w kostium Mikołaja, śmiejemy się z tego do dziś, a ona skubana pamięta, ze to tata. Pozdrawiam wszystkich i życzę fajnych prezencików do Św Mikołaja, przeciez nam teą coś się należy;-)

reklama
cześć dziewczynki :-)

ogólnie mój dzisiejszy dzień można wyrazić taka emotką :wściekła/y:

anaconda ma rację dzisiaj miałam iść na kontrolę do lekarza ale oczywiście komus się zapomniało że ma zostać z dzieckiem i niestety musiałam to przenieść na jutro ...

Madzieńka pytasz dlaczego ... bo niestety muszą mnie kontrolować czy dalej wszystko ok zwłaszcza że miałam leżeć ??? ;-)

gratuluję czwóreczek :-)
dzielna Juleczka

dzisiaj Gabi przechodziła sama siebie ... myslalam że już wyjdę z siebie i stanę obok ja nie wiem jakiś wiek buntu jej się zaczyna a w dodatku jak coś do niej mówie to jak grochem o ścianę ....

popołudniu przyszła mama to ja poszłam na miasto bo musiałam kupic pare rzeczy - sklepy z zabawkami dzisiaj totalna porażka nie dość ze nic nie ma, to pełno ludzi... duchota ... a chodniki nieodśnieżone zabić się można .... w dodatku wszyscy sie trącają ... normalnie doszłam do wniosku że pozostałe zakupy zrobię na allegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak przyszlam do domu to nawet butów mi się nie chciało zdejmować ....

dobrze że mała mamie w końcu poszła spać i niech śpi do powrotu E który oczywiście napisał smsa ze dziś będzie później no nic tylko się zastrzelić ....

i jestem głodna!!!!!!!!!!!!!!!!! rano zjadlam tylko zapiekankę .... :dry: i płakać mi się chce bo mnie gardło cos boli :baffled:

co do konkursu na AM to ja już się zastanawiałam że skoro reklamy lecą też na BB i jest to strona związana z BB to moze napisać do BB

sunday
polecam takie cos jak drewniane puzzle z dopasowywaniem kształtów :-) Gabi lubi je układać :-)
u nas w tym Klocku - boczna Narutowicza było tego dzisiaj duzo :-)

Madzieńka
i jak prezent Juli ?? spodobała się układanka ?? gabi wczoraj rozpracowała ją raz dwa ... :-D

Kalitko to leż...może Ci coś z jedzonka podesłać???na co masz ochotę???Oby tylko jutro nic nie zmieniło się i żebys dalej mogła chodzić, bo ja już kawę ustaliłam:-D:-D:-D:-Do której tam idziesz???

Co do układanki to Jula układa, jak tylko ją zobaczy i jeszcze liczy:tak::tak::tak:

tez myślałam o napisaniu do anislu albo bestyji.......tylko czy warto???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Mam już pomysly na prezenty juz dla wszytskich oprocz dziewczynki ktora ma 14mc, i brak pomyslu:-( Poradzcie cos, co mogę jej kupic????!!!!!!

Sunday może właśnie taka drewnianą układankę z kształtami...w biedronce ich mnóstwo i jakie ładne a kosztują jedyne 9,99

My własnie wrociłysmy z popołudniowego spacerku...ale cudnie jest na dworze...nie wieje już i jest tak cieplutko...Jula zaliczyła kolejne turlanie się w śniegu...zahaczyłyśmy ponownie o biedronkę i kupiłam Julci zestaw autek:-p:-p:-p:-pstraż pożarna, karetka, helikopter lotniczy...po tym z jaką fascynacją bawiła się wczorajsza zabawka Juleczka.

Do góry