cześć dziewczynki :-)
ogólnie mój dzisiejszy dzień można wyrazić taka emotką
anaconda ma rację dzisiaj miałam iść na kontrolę do lekarza ale oczywiście komus się zapomniało że ma zostać z dzieckiem i niestety musiałam to przenieść na jutro ...
Madzieńka pytasz dlaczego ... bo niestety muszą mnie kontrolować czy dalej wszystko ok zwłaszcza że miałam leżeć ??? ;-)
gratuluję czwóreczek :-)
dzielna Juleczka
dzisiaj Gabi przechodziła sama siebie ... myslalam że już wyjdę z siebie i stanę obok ja nie wiem jakiś wiek buntu jej się zaczyna a w dodatku jak coś do niej mówie to jak grochem o ścianę ....
popołudniu przyszła mama to ja poszłam na miasto bo musiałam kupic pare rzeczy - sklepy z zabawkami dzisiaj totalna porażka nie dość ze nic nie ma, to pełno ludzi... duchota ... a chodniki nieodśnieżone zabić się można .... w dodatku wszyscy sie trącają ... normalnie doszłam do wniosku że pozostałe zakupy zrobię na allegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak przyszlam do domu to nawet butów mi się nie chciało zdejmować ....
dobrze że mała mamie w końcu poszła spać i niech śpi do powrotu E który oczywiście napisał smsa ze dziś będzie później no nic tylko się zastrzelić ....
i jestem głodna!!!!!!!!!!!!!!!!! rano zjadlam tylko zapiekankę ....
i płakać mi się chce bo mnie gardło cos boli
co do konkursu na AM to ja już się zastanawiałam że skoro reklamy lecą też na BB i jest to strona związana z BB to moze napisać do BB
sunday polecam takie cos jak drewniane puzzle z dopasowywaniem kształtów :-) Gabi lubi je układać :-)
u nas w tym Klocku - boczna Narutowicza było tego dzisiaj duzo :-)
Madzieńka i jak prezent Juli ?? spodobała się układanka ?? gabi wczoraj rozpracowała ją raz dwa ...