reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witajcie

ja dzisiaj na szkolenie i szczerze mówiąc cieszę się że wyjdę na trochę z domu, już nie mogę wytrzymać z młodym, cały czas się wścieka, rzuca wszystkim nie wiem czy to te zęby, bo 4 mu wychodzi ostatnia, czy o co mu chodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

fajnie, że spotkanie się udało:tak:

Otwarte...wstępnie zaplanowane na 17 grudnia w piątek...ale szczegóły to już wkrótce:tak::tak::tak::tak:

a dlaczego akurat 17:confused: ja i tak mam angielski, więc nie dam rady, :-:)-:)-( i o ile dobrze kojarzę, antuanet chyba też :baffled:

reklama
Hej Krystek zrobił mi pobudkę przed 5 więc obudziłam małżonka żeby go przyniósł do naszego łóżka i jeszcze do 9 pospaliśmy, przed chwilą postawiłam wodę na herbatkę owocową może któraś chętna? A później jadę odwiedzić Aluśkę:-):-)
Bardzo dziękuje za wczorajsze spotkanie :tak::tak:tylko krystek mógł dać więcej posiedzieć.
Madzienka :odpisałam na pw

hej dziewczynki

u mnie też nocka zarwana - miałam procesje do toalety nieskończoną ilość razy. Tak to jest jak się człowiek nażłopie wody ja smok wawelski.

I jeszcze Fifiś budził się bardzo często, płakał że go nóżki bolą. :-( albo dokuczają mu bóle wzrostowe albo to było typowe kręcenie. W każdym razie do przedszkola poszedł bo przecież dzisiaj Mikołaj. :happy:

W planach mam dziś pokręcenie się po domu. M. wpadł do domu na parę godzin to muszę go wykorzystać, niech mi pozałatwia sprawy na mieście i zawiezie do przychodni diabetologicznej. A oprócz tego nigdzie się nie ruszam, bo nawet już gin. mi na L4 wpisał, że mam leżeć. :-(

Witam się Mikołajkowo.
marz21 spróbuję Ci zeskanować te materiały o technikach radzenia ze stresem, najwyżej napisz mi na PW e-maila:tak:
kainkas widziałam podobne stojaczki z Signal-a ze szczoteczką i kubeczkiem, chyba po 16 zł w Real-u.
zamawiałyście torty w cukierni Zbyszek???;-)
madzienka my zamawialiśmy na urodziny w tej cukierni. Nawet gratis przywieźli bo nie miał kto pojechać po niego. Jak chcesz mogę Ci fotki wysłać?
maltanka ja mam poniedziałki i środy angielski;-)
Ja już po zakupach w Real-u:-) Fajnie było, dużo ludzi ale kolejek nie było. Teraz lecę ogarnąć chałupkę bo o 14 przyjedzie do nas Mikołaj:-) Miłego dzionka.

Witajcie,
ja tak na szybciutko... bo idę do testów :-)

Dzięki wielkie za wczorajsze spotkanie!!! Bylo super!!!!! Myslę że powinniśmy jakoś podziękować pani Bogusi i Mikołajowi, co wy na to? Tak symbolicznie - może jakieś cukierki przy kolejnej wizycie w bugi.. ;-)

Jakieś zaćmienie mam i nie wiem co takiego ważnego jeszcze miałam napisać, więc zmykam a jak sobie przypomnę to do was jeszcze zajrzę! :-) BB to nałóg... nie mogę się przez was uczyć!!!!

Cześć cioteczki:tak::tak::tak:my już po spacerku, zakupach..byłyśmy też w cukierni...wszystko wózeczkiem
I wiecie co mój x-lander to super wózio daje rade przez te zaspy:-D:-D:-D:-Dpóźniej Jula poszalała w śniegu i nawet ciocię Beatkę spotkałysmy:tak::tak::tak:

madzienka my zamawialiśmy na urodziny w tej cukierni. Nawet gratis przywieźli bo nie miał kto pojechać po niego. Jak chcesz mogę Ci fotki wysłać?

Ja już po zakupach w Real-u:-) Fajnie było, dużo ludzi ale kolejek nie było. Teraz lecę ogarnąć chałupkę bo o 14 przyjedzie do nas Mikołaj:-) Miłego dzionka.

Chcę.....na pw wysyłam adres mailowy

i znowu nas nie odwiedziłaś:-:)-:)-(

Co do spotkania to Maltanka 17 został ustalony jako najblizszy wolny piatek naszej brzuchatki:-D:-D:-Da to miał być jej baby shower...a że baby shower już był powiedzmy;-) więc proponujemy kawkę, lody, deser...i piwo z sokiem(kto może:-p) w ten dzień...
kto byłby chętny na wypad babski 17 grudnia ok.18-18.30???

Witajcie,
ja tak na szybciutko... bo idę do testów :-)

Dzięki wielkie za wczorajsze spotkanie!!! Bylo super!!!!! Myslę że powinniśmy jakoś podziękować pani Bogusi i Mikołajowi, co wy na to? Tak symbolicznie - może jakieś cukierki przy kolejnej wizycie w bugi.. ;-)

Ja jestem ZA!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maltanka a jak długo masz jeszcze te szkolenia w dzień???I jak Hubcio???

Antuanet a jak Kubulek??obudził się dzisiaj bez glutka???

U mnie roznosi się zapach czosnku...właśnie zrobiłam Julci czosnkowy syropek od jutra pijemy...mam nadzieję że posmakuje Julci:sorry2::sorry2::sorry2:i powstrzyma wszystkie wirusy:tak::tak::tak:

Madzia trzymam kciuki za testy:tak::tak::tak:a może zrobisz sobie przerwę i przyjedziesz do mnie na kawkę

Karlitko gdzie jesteś???zamotałaś się w chustę???:-D:-D:-D:-D

Madzienka ja chętna na spotkanko 17.12 :tak::tak::tak:
Zaraz zmykam po Maję i zapewne będę słuchała opowieści jak to Mikołaj przyszedł :tak::tak::tak: Czasem żałuję że już jestem dorosła i straciłam wiarę w takie fajne rzeczy :-:)-(
Madziarka super pomysł z tym podziękowaniem dla p.Bogusi i "Mikołaja", a swoją drogą może uda nam się w styczniu zrobić jakieś spotkanko w takim dużym gronie jak ostatnio :confused::confused:
Karlita to chyba dzisiaj miała wizytę u lekarza w szpitalu :sorry2::sorry2:

reklama
Do góry