reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Karlita abys szybko tuliła w niej Norbercika:-)no i oby zdała egzamin...
Antuanet zycze poranka bez gluta:-Dzdrac jakies techniki antystresowe bardzo by mi sie to przydało...

Z wielka checia wyskoczyłaym na cały dzien relaksu taki egoistyczny dzien cały dla mnie bez pospiechy...:-)jakies SPA itp.

hej,
i ja dotarłam na BB, choć do domu dużo wczesniej dotarliśmy:tak:tylko kolejni Mikołajowie nas odwiedzali;-)Natalka miała tyle wrażeń, że miałam nadzieję, że pójdzie wcześniej spać...a tu d...:angry::wściekła/y::wściekła/y:niestrudzenie wędruje po domu:tak:

SPOTKANIE SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziękujemy bardzo:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja nie wiem jak moja rano wstanie, przez ta popoludniową drzemkę w ogóle nie chciała iść spac:no::no::no:na razie cisza w niani więc może juz spi...

Ja na jutro spakowana:tak::tak::tak:mam nadzieje że wszystko wezmę...

My jesteśmy zadowoleni...Misia sprawdźcie sobie cenę przez ich sklep internetowy...my tak kupiliśmy stówę taniej niż w sklepie a odebraliśmy sobie sami w sklepie :tak:

Oj Marzenko, żebym tylko nie zapomniała zdradzisz mi przepis na ta nalewkę...Jula z taka ochota pije tran może i czosnek jej posmakuje:tak::tak::tak:

Dziękuję za życzonka!!!Moja Jula zachwycona Misiami i pingwinami;-);-);-)

Żegnam się, do zobaczenia....

dzięki sprawdzimy:tak:

Witam z rana :-):-):-)
Wstawać śpiochy i szykować się na spotkanie bo my już się pomalutku szykujemy, ale się cieszę na to nasze spotkanie :tak::tak::tak:
Ja też już wczoraj się spakowałam, mam nadzieję że Maja nie będzie się interesować co za reklamówkę ze sobą biorę :-p:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-)
A tak swoją drogą to Maja też miała okres że się bała takich dużych stworków a do Mikołaja podchodzić też nie chciała, teraz za to zaczyna się wstydzić i sama się zastanawiam jak to będzie z Mikołajem :baffled::baffled:

Gazetki już od wczoraj spakowane i tak szczerze to dzisiaj zajrzałam na wątek specjalnie żeby się upewnić czy dzisiaj będziesz :tak::tak:

No to ja dalej idę nas szykować i do zobaczenia w Bugi :-):-)

jeszcze raz dziękujemy za gazetki:tak:

ja po angielskim, na mieście aż strach jechać, chodzić, nic nie poodśnieżane, a wiecie, że u mnie osiedlowa droga jest nieodśnieżona:szok: masakra normalnie koleiny jak w pole:wściekła/y:

aneta82 powodzenia jutro, a małą z kim zostawiasz, że chcesz iść do pracy? nie za wcześnie troszkę?

nie byłam bo się rozłożyłam, a małą chciałam oddać do żłobka, bo moja mama pracuje a teściowa się boi zostawać, niestety zmusza nas do tego sytuacja brak $$$ z jednej pensji jest naprawdę ciężko :-(

oj, rozumiem to:-:)-:)-(

ja tez potwierdzam że spotkanie super udane:tak::tak:
Kolcia zasnął nam w samochodzie w w domku już nie bardzo chciał ale o 14 zasnał i pospał jeszcze godzinkę. na obiad wprosił sie nam kolega, jak ja nie lubie jak on dzwoni że za chwilke bedzie bez wczesniejszego umawiania się:no::wściekła/y::wściekła/y:, no ale robiłam pizze to starczyło dla wszystkich:tak::tak::tak:

teraz odpoczywam bo mnie strasznie głowa boli, chyba się pogoda bedzie zmieniać:tak:

tulaski na ból głowy:tak:

hej dziewczynki :-)

po pierwsze: BARDZO BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!!!!!!!

JESTEŚCIE DEBEŚCIAKI :-)

prezent jest trafiony na 250% :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawet kolorem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

od jutra zaczynam ćwiczenia z podusią :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

co do wgrywania filmu na picassie to ja normalnie robię sobie katalog z plikami filmowymi, otwieram program picasse, zaznaczam ten katalog i klikam na dole w picassie "przeslij" loguje sie na gmaila i pliki sie wysyłają :-)

my dopiero wrócilismy do domu ... ide poleżeć bo dzisiaj sie nałaziłam jak głupia i niestety zaczynam to odczuwać :dry:

jeszcze raz bardzo dziękuję :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
:tak:

fotek mało bo mi się miejsce skończyło na karcie .... :zawstydzona/y:

super, że niespodzianka się podobała:tak:oby służyła jak najlepiej:tak:

my też robiliśmy fotki, ale wstyd pokazywać:-(bo nieostre:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:może w wolnej chwili nad nimi popracuję i coś się wybierze:tak:;-)

coś wariuje ten post ...

Ostatnia edycja:
Madzienka a to tylko we dwie idziecie na kawkę? Czy to takie otwarte spotkanie?
Aj dobrze że wymyślili allegro :-) Już prawie wiem komu co kupię na święta...

Otwarte...wstępnie zaplanowane na 17 grudnia w piątek...ale szczegóły to już wkrótce:tak::tak::tak::tak:

Marzenko powoli przyzwyczajam się do roli streszczacza:-D:-D:-D:-D:-D

Raz jeszcze, bo coś mi ucięło:crazy::crazy::crazy:

hej,
i ja dotarłam na BB, choć do domu dużo wczesniej dotarliśmy:tak:tylko kolejni Mikołajowie nas odwiedzali;-)Natalka miała tyle wrażeń, że miałam nadzieję, że pójdzie wcześniej spać...a tu d...:angry::wściekła/y::wściekła/y:niestrudzenie wędruje po domu:tak:

SPOTKANIE SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziękujemy bardzo:tak::tak::tak::tak::tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Ja nie wiem jak moja rano wstanie, przez ta popoludniową drzemkę w ogóle nie chciała iść spac:no::no::no:na razie cisza w niani więc może juz spi...

Ja na jutro spakowana:tak::tak::tak:mam nadzieje że wszystko wezmę...

My jesteśmy zadowoleni...Misia sprawdźcie sobie cenę przez ich sklep internetowy...my tak kupiliśmy stówę taniej niż w sklepie a odebraliśmy sobie sami w sklepie :tak:

Oj Marzenko, żebym tylko nie zapomniała zdradzisz mi przepis na ta nalewkę...Jula z taka ochota pije tran może i czosnek jej posmakuje:tak::tak::tak:

Dziękuję za życzonka!!!Moja Jula zachwycona Misiami i pingwinami;-);-);-)

Żegnam się, do zobaczenia....

dzięki sprawdzimy:tak:

Witam z rana :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Wstawać śpiochy i szykować się na spotkanie bo my już się pomalutku szykujemy, ale się cieszę na to nasze spotkanie :tak::tak::tak:
Ja też już wczoraj się spakowałam, mam nadzieję że Maja nie będzie się interesować co za reklamówkę ze sobą biorę :-p:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-)
A tak swoją drogą to Maja też miała okres że się bała takich dużych stworków a do Mikołaja podchodzić też nie chciała, teraz za to zaczyna się wstydzić i sama się zastanawiam jak to będzie z Mikołajem :baffled::baffled:

Gazetki już od wczoraj spakowane i tak szczerze to dzisiaj zajrzałam na wątek specjalnie żeby się upewnić czy dzisiaj będziesz :tak::tak:

No to ja dalej idę nas szykować i do zobaczenia w Bugi :biggrin2::biggrin2:

jeszcze raz dziękujemy za gazetki:tak:

ja po angielskim, na mieście aż strach jechać, chodzić, nic nie poodśnieżane, a wiecie, że u mnie osiedlowa droga jest nieodśnieżona:szok: masakra normalnie koleiny jak w pole:wściekła/y:

aneta82 powodzenia jutro, a małą z kim zostawiasz, że chcesz iść do pracy? nie za wcześnie troszkę?

nie byłam bo się rozłożyłam, a małą chciałam oddać do żłobka, bo moja mama pracuje a teściowa się boi zostawać, niestety zmusza nas do tego sytuacja brak $$$ z jednej pensji jest naprawdę ciężko :-(

oj, rozumiem to:-:)-:)-(

ja tez potwierdzam że spotkanie super udane:tak::tak:
Kolcia zasnął nam w samochodzie w w domku już nie bardzo chciał ale o 14 zasnał i pospał jeszcze godzinkę. na obiad wprosił sie nam kolega, jak ja nie lubie jak on dzwoni że za chwilke bedzie bez wczesniejszego umawiania się:no::wściekła/y::wściekła/y:, no ale robiłam pizze to starczyło dla wszystkich:tak::tak::tak:

teraz odpoczywam bo mnie strasznie głowa boli, chyba się pogoda bedzie zmieniać:tak:

tulaski na ból głowy:tak:

hej dziewczynki :biggrin2:

po pierwsze: BARDZO BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!!!!!!!

JESTEŚCIE DEBEŚCIAKI :biggrin2:

prezent jest trafiony na 250% :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawet kolorem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

od jutra zaczynam ćwiczenia z podusią :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

co do wgrywania filmu na picassie to ja normalnie robię sobie katalog z plikami filmowymi, otwieram program picasse, zaznaczam ten katalog i klikam na dole w picassie "przeslij" loguje sie na gmaila i pliki sie wysyłają :biggrin2:

my dopiero wrócilismy do domu ... ide poleżeć bo dzisiaj sie nałaziłam jak głupia i niestety zaczynam to odczuwać :dry:

jeszcze raz bardzo dziękuję :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
:tak:

fotek mało bo mi się miejsce skończyło na karcie .... :zawstydzona/y:

super, że niespodzianka się podobała:tak:oby służyła jak najlepiej:tak:

my też robiliśmy fotki, ale wstyd pokazywać:-(bo nieostre:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:może w wolnej chwili nad nimi popracuję i coś się wybierze:tak:;-)

coś wariuje ten post ...

Misia coś nie tak z tym twoim postem...na maila mam powiadomienie o dłuuuugim twoim poście a tu kilka zdań...chyba coś im popsuło się:-(

a ja znowu sama??wszyscy śpią?? a na dworze wieje, ale jeszcze nie pada i oby rano nie padało bo muszę wybrać się do cukierni i zamówić Julci tort:tak::tak:

zamawiałyście torty w cukierni Zbyszek???;-)

to się witam jako pierwsza
super że spotkanie Wam się udało, mam nadzieję dołączyć do Was na następnym jak tylko mi się zdrówko polepszy,
w nocy miałam pobudki co pół godziny, Ola płakała, trzymałam ją za rączkę i spała dalej, za pół godziny powtórka :no: i pobudka o 6 rano
wczoraj jak mąż był u swoich rodziców, teściowa stwierdziła że dobrze że dziecko u niej na rękach płacze to nie będzie musiała się nią zajmować :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
co Wy na to żeby jej rózgę pod choinkę kupić :cool2:

reklama
Witam :-):-):-)
Ja też dzisiaj niewyspana bo miałam bardzo brzydki sen i w związku z tym przebudziłam się w środku nocy i nie mogłam zasnąć. :-:)-(
Maja w podskokach poszła do przedszkola no bo dzisiaj mają Mikołaja, mąż opowiadał że przez całą drogę śpiewała piosenkę o mikołaju i zaglądała za każde drzewo bo może tam schował się mikołaj :-D:-D:-D
A ja dzisiaj muszę trochę chatynkę ogarnąć i na zakupy iść bo lodówka pusta i nawet wczoraj na wieczór chleba zabrakło - ale ze mnie pani domu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry