reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aluska gratulacje:)) Duża dziewczynka z Martynki:))

Madzienka-przyjemnego wieczora życze:))

Fogia ja na temat Twojego lekarza mam podobne zdanie jak Karlita:))

Maltana zdrówka dla Huberta:)

A moja juz padla, po 19, no ale dzisiaj nic a nic nie spala:)

ja mykam do M zaraz do pracy idzie wiec

Dobranoc

reklama
Aluśka ogromne gratulacje!!!! Martynko witaj wśród nas!!!!

cięzarówki uważajcie na siebie:tak::tak: ja pamiętam jak w tamtym roku o tej porze sie z brzuchem turlałam:tak::tak:

madzienka super że maż na urodzinki zdązył:tak::tak:

ja biorę czapkę dla Mikłaja ale nie wiem czy bedzie w niej chodził;-);-)

ja jakoś do domku dotarłam, aczkowliek trochę to trwało, naszczęscie jutro sobota:tak::tak::tak: ależ zmęczona jestem

ja po angielskim, na mieście aż strach jechać, chodzić, nic nie poodśnieżane, a wiecie, że u mnie osiedlowa droga jest nieodśnieżona:szok: masakra normalnie koleiny jak w pole:wściekła/y:

antuanet
i jak tam małż dotarł z W-wy?
fogia powtórzę za dziewczynami ten twój lekarz jakiś dziwny jest, śluz po badaniu, :szok:
anaconda:-D:-D:-D
karlita no to faktycznie kładziesz ją późno spać, Norbercik nie rozpychać się!!!
talia dobrze, że katarek wam mija:tak:
marta i jak kremówki wyszły?
sundey pieczonego kurczaka jecie na kolacje:sorry2: to faktycznie treściwie:sorry2:
aneta82 powodzenia jutro, a małą z kim zostawiasz, że chcesz iść do pracy? nie za wcześnie troszkę?
kainkas fajnie że zajrzałaś:tak:

maltanka my mamy ciut inny harmonogram dnia :-D ja bym sie zastrzeliła gdyby Gabi wstawała mi o 6stej :-D zwłaszcza że mąż ma do pracy na 10tą ;-)

Witajcie,
ja jak zwykle piszę z ranka, wczoraj nie dałam już rady zasiąść, tym bardziej że wreszcie mogliśmy sobie z M. sami posiedzieć bo Julcio padł a ja nie :-D:-D:-D:-D już dawno taka sytuacja się nie zdarzyła :-D:-D:-D:-D:-D

Aluśka gratuluję!!!!! Śliczną masz córeczkę!!!!! Martynka witaj po tej stronie brzuszka!!!! No i wracajcie teraz szybciutko do domku!!!!

Madzieńka jaka Ty tajemnicza jesteś... zaintrygowałaś mnie tym prezentem ;-):tak::-D

Karlitka dziękuję jeszcze raz za farbki!!!

Marta a czemu to z domu uciekasz? :-( oby wszystko Wam się poukładało...

Zdrówko dla chorujących podsyłam.... Maltanka cieszę się że Hubert pije antybiotyk - teraz szybciutko dojdziecie do siebie!

Fogia jak dla mnie to też dziwne podejście -plamienia są normalne na tym etapie ciąży :szok: choć się nie znam... A jak się dzis czujesz?

Sunday Madzieńka wiecie że wczoraj też miałam pieczone udka robić :-D:-D:-D:-D tylko musiałam się z domu ewakuować więc mama powiedziała że ona ma już rybkę na obiadek przygotowaną :tak:

No i poczytałam wczoraj a z głowy reszta uleciała... ;-):sorry2: mam nadzieję że nic ważnego nie pominęłam... jak by coś to będę pisała :-D
A teraz idę robić cieplusią herbatkę...

Miłego dnia dziewczyny!!!

edit: Ej wiecie jakie piękne słonko wstaje!!! Będzie śliczny dzień! wstawać śpiochy... :-D

Ostatnia edycja:
witam ija, a ja włąśnie wstałam, Małż zabrał Mikołaja o 7 a ja psłąm prawie do 9:tak::tak::tak::tak::tak: ale mi dobrze:-D:-D:-D
madziara rzeczywiście śliczny dzień słoneczko ladnie świeci, szkoda że sanek nie mamy:-:)-(

lecę kawusiię robić, która chetna???

Witam i ja :-):-):-)
My też dzisiaj do godz.9 spaliśmy aż trudno uwierzyć, zaraz zjemy śniadanie i idziemy najpierw na zakupy a potem na sanki bo szkoda takiego pięknego dnia :tak::tak::tak:
Nie odpisuję więcej bo Maja już śniadania się domaga więc na komputer jest dosłownie chwila, zdążyłam tylko poczytać :tak::tak:

hej dziewczynki

Od wczoraj jest już czysto więc mam nadzieję, że przeszło. Skurcze jeszcze mnie łapią ale już nie są regularne i nie tak silne jak wcześniej. No i mam nadzieję, że już mi przeszło i spokojnie dotrzymam do stycznia z normalną aktywnością bo to leżenie doprowadza mnie do szału. :no:

Pytałam styczniówki 2011 o to plamienie i okazało się, że dużo z nich ma tego typu dolegliwości. Co więcej niektórzy z ich giniów ostrzegają je, że może się pojawić, więc ...... Najważniejsze żeby nie było krwi.

Madzienka sto lat!! :-)

Fogia, dlatego zmieniłam gina na obecnego;-):tak::sorry2::sorry2:.
a sama mi go polecałaś, pamiętasz. :dry:;-) A tego Twojego obecnego to ja się bardzo boję, mało brakowało, a przez niego nie miałabym brata, więc każdy tylko nie on. :no: Niestety mamy tego pecha, że w naszym mieście nie ma 100% porządnych lekarzy, a wszystko jest na zasadzie wyboru mniejszego zła. Oby te nasze ciąże skończyły się dobrze, bez jakichkolwiek perturbacji, czego Tobie i sobie życzę!:happy:

Witajcie...my już po śniadanku powoli szykujemy się na jakieś zakupy....a póxniej na sanki

Madziarka trochę ściągamy pomysł Twojej tesciówki:-p:-p:-p ale kiedy dojdzie to do skutku to nie wiem

Fogia jesteśmy umówione;-) mam nadzieję że trafię:-)

A jak zdróweczko naszych chorowitków????

aneta82 powodzenia jutro, a małą z kim zostawiasz, że chcesz iść do pracy? nie za wcześnie troszkę?

Za wcześnie??większość moich znajomych wraca do pracy po macierzyńskim który w naszym pięknym kraju trwa 22tygodnie

maltanka my mamy ciut inny harmonogram dnia :-D ja bym sie zastrzeliła gdyby Gabi wstawała mi o 6stej :-D zwłaszcza że mąż ma do pracy na 10tą ;-)

ja też:-D:-D:-D:-D

Miłego dzionka.....wiecie że już jutro widzimy się???ale dawno nie widziałam Was

reklama
Cześć!!
Dzionek ślcizny tylko te zaśnieżone chodniki i ulice wołają o łopaty!!
Ja już po porannych zakupach nawet spotkałam na hali targowej Mikołaja i dostałam cukierka.
Widziałma nasze mieszkanko i już tak ładnie tam jest.... Co prawda wielu rzeczy brakuje ale i tak już niebo a ziemia w porownaniu do tego od czego zaczynalismy. Ekipa ma dziś skończyć potem M i fachowcy od parkietów wkraczja:)

Gabi szaleje na całego nawet dziś niefortunny upadek zaliczyła. Mam strasznie zwiercone dziecko;)

Katarku już prawie nie ma ładnie śpi i chyba jutro pojedziemu do lublina przynajmniej tak się szykujemy.

Mandziula super że pospałaś w końcu weekend masz

Do góry