reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka super te twoje ciasteczka,szkoda,ze przegapiłam te foremki
mandziula dobrze zrobiliscie, ze zostaliscie w domu
karlita oj cos czuje, ze to grubsza historia z tym kurczakiem :D

Madziu ja spoko dałabym rade przyjść, ale nie chciałabym dzieciaków zarazić, bo to chyba cos wirusowego... blee

oo a jeszcze jak stalam w kilometrowej kolejce do bankomatu to zauważyłam,ze maja nowe świąteczne smaki kaw w coffe heaven koniecznie trzeba wypróbować:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no widzisz, a ja ciągle zapominam, że mam taki power w rękawie, przecież niektórych to mogłabym od czasu do czasu tymi myszami postraszyć. :-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

madzienka super te twoje ciasteczka,szkoda,ze przegapiłam te foremki

Madziu ja spoko dałabym rade przyjść, ale nie chciałabym dzieciaków zarazić, bo to chyba cos wirusowego... blee

oo a jeszcze jak stalam w kilometrowej kolejce do bankomatu to zauważyłam,ze maja nowe świąteczne smaki kaw w coffe heaven koniecznie trzeba wypróbować:tak::tak:

buuuuuuuu nie to niesprawiedliwe, dlaczego wszystkich rozkłada na Mikołajki....Kasia 3 aspiryna garśc wiaminy C i jutro wstajesz zdrowa...albo kąpiel stópek w wodzie z musztardą:tak::tak::tak:cos musi pomóc...żebyś jutro z nami była...;-);-);-)

a nową kawkę chętnie spróbujemy:tak::tak::tak:

karlitka znalazłaś pompkę???

No nie Senio zrob cos zjedz czosnek wymocz nogi i wstawaj jutro zdrowa:-)
Maltanka Antuanet szkoda ze dzieci nie sa jeszcze zdrowe i ze nie mozecie byc

Ja naszczescie wyciagnelam Mateusza ale my od miesiaca prawie codziennie pijemy nalewke czosnkowa no i nie wiem czy to dzieki temu po czesci pewnie tez w listopadzie mielismy 100% frekwencje w żłobku!!!!!:-)
Troche sie pod koniec tygodnia obawialam co bedzie do niedzieli ale jest ok ciesze sie potrojnie po pierwsze dlatego wiadomo ze jest praktycznie zdrowy, po druie ze jutro sie widzimy no i po tzrecie ze w pon moze isc do zlobka bo tam tez przychodzi Mikolaj:-)

Ja dzisiaj przesiedzialam caly dzien w domu tylko ok 21 pojechaalm do Tesco po papier. Ludzi spoko nieduzo wiec przyjemnie bez tragedii.

Madzienka STO LAT!!!!! spoznione ale szczere...bylam w piatek sama w eleclercu i widzialam te misie i odrazu pomyslalm o Mateuszu przypomnialas mi o tym chyba go jutro tam zabiore.
Karlita mi M mowil ze byl raz w eleclercu jak byl ten kurczak alez Mateusz sie jego wystraszyl wskoczyl na rece i nawet patrzec na niego nie chcial.

Ciekawa jestem jak Mateusz zareauje na Mikolaja on nie lubi facetow:-)wiec pewnie bedzie niechetny do Niego...zobaczymy piersze spotkanie z Mikolajem

dotarłam w końcu po intensywnym dniu:sorry2:rano nieco odespaliśmy i wstaliśmy około 9:sorry2:potem oglądaliśmy w Rampersie foteliki i niestety Kiddy odpada:-( Natalce się nie spodobał:no: i chyba zdecydujemy się na Recaro Young Sport:sorry2:
potem saneczki:tak:i zakupy były:tak:no a w końcu porządkowanie chałupki:sorry2:a i tak nie wszystko zrobione...ale tak to jest jak chce się nadrobić cały tydzień:dry::dry::dry:zamontowaliśmy tez bramki ochronne, bo Królewna wszędzie wędruje:tak:a dziś sama też siadła sobie:szok: niestety spać poszła po 23:no::angry::angry::angry:dlatego i ja tak późno:sorry2::sorry2:

anaconda czy mogłabyś jutro wziąć gazetki???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja nie wiem jak moja rano wstanie, przez ta popoludniową drzemkę w ogóle nie chciała iść spac:no::no::no:na razie cisza w niani więc może juz spi...

Ja na jutro spakowana:tak::tak::tak:mam nadzieje że wszystko wezmę...

chyba zdecydujemy się na Recaro Young Sport:sorry2:

My jesteśmy zadowoleni...Misia sprawdźcie sobie cenę przez ich sklep internetowy...my tak kupiliśmy stówę taniej niż w sklepie a odebraliśmy sobie sami w sklepie :tak:

Ja naszczescie wyciagnelam Mateusza ale my od miesiaca prawie codziennie pijemy nalewke czosnkowa no i nie wiem czy to dzieki temu po czesci pewnie tez w listopadzie mielismy 100% frekwencje w żłobku!!!!!:-)

Madzienka STO LAT!!!!! spoznione ale szczere...bylam w piatek sama w eleclercu i widzialam te misie i odrazu pomyslalm o Mateuszu przypomnialas mi o tym chyba go jutro tam zabiore.

Oj Marzenko, żebym tylko nie zapomniała zdradzisz mi przepis na ta nalewkę...Jula z taka ochota pije tran może i czosnek jej posmakuje:tak::tak::tak:

Dziękuję za życzonka!!!Moja Jula zachwycona Misiami i pingwinami;-);-);-)

Żegnam się, do zobaczenia....

Witam z rana :-):-):-)
Wstawać śpiochy i szykować się na spotkanie bo my już się pomalutku szykujemy, ale się cieszę na to nasze spotkanie :tak::tak::tak:
Ja też już wczoraj się spakowałam, mam nadzieję że Maja nie będzie się interesować co za reklamówkę ze sobą biorę :-p:-p

Gabi zareagowała tak samo jak na Pana kurczaka

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-)
A tak swoją drogą to Maja też miała okres że się bała takich dużych stworków a do Mikołaja podchodzić też nie chciała, teraz za to zaczyna się wstydzić i sama się zastanawiam jak to będzie z Mikołajem :baffled::baffled:

anaconda czy mogłabyś jutro wziąć gazetki???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Gazetki już od wczoraj spakowane i tak szczerze to dzisiaj zajrzałam na wątek specjalnie żeby się upewnić czy dzisiaj będziesz :tak::tak:

No to ja dalej idę nas szykować i do zobaczenia w Bugi :-):-)

ja po angielskim, na mieście aż strach jechać, chodzić, nic nie poodśnieżane, a wiecie, że u mnie osiedlowa droga jest nieodśnieżona:szok: masakra normalnie koleiny jak w pole:wściekła/y:

aneta82 powodzenia jutro, a małą z kim zostawiasz, że chcesz iść do pracy? nie za wcześnie troszkę?

nie byłam bo się rozłożyłam, a małą chciałam oddać do żłobka, bo moja mama pracuje a teściowa się boi zostawać, niestety zmusza nas do tego sytuacja brak $$$ z jednej pensji jest naprawdę ciężko :-(

pusto, cicho na bb w domu też bo mąż pojechał z małą do rodziców, żebym jej nie zarażała
mam nadzieję że spotkanie z Mikołajem podobało się dzieciaczkom:-)

reklama
Do góry