reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja na chwilę zasiadłam bo obiad gotuję a moi poszli na sanki na pobliska górkę więc chwilkę spokoju mam :tak::tak::tak:
Mai dopiero dzisiaj powiedziałam że jutro do Bugi się wybieramy i bardzo się ucieszyła :tak::tak: boi się tylko Mikołaja bo panie w przedszkolu ją przestraszyły że jak nie będzie jadła to Mikołaj jej prezentu nie przyniesie i aż bidulka się rozpłakała :-:)-:)-(

reklama
Witajcie. Syn śpi więc mam chwile na popisanie, byłam dziś z Krystkiem na saneczkach chociaż nie wyjechaliśmy nimi z osiedla bardzo mu się podobało. No i się obudził więc zmykam.

witajcie dawno mnie tu nie bylo....ale niestety brak czasu...
a tak przy okazji chcialam powiedziec iz Alicja urodzila sliczna córeczke wczoraj :)

Ale pusto....

My po zakupach...to co dzieje się w sklepach to jest jakiś obłęd..a jeszcze ten snieg:no:nie zdawałam sobie sprawy ile jego w mieście jest:szok::szok::szok::szok:

Widziałyście wystawę w Leclercu na Zana???super...polecam...Jula stała jak zaczarowana:-pmisie polarne, pingwinki;-)

Jula dzisiaj spała 15 minut w aucie i późnym popołudniem pozwoliłam jej na 0,5 godziny drzemki więc pewnie będzie ciekawy wieczór:blink::blink::blink:

A my zrobiliśmy już ciasteczka...zapraszamy poczęstujcie się naszym dzisiejszym dziełem....:-D:-D:-D:-D

IMG_6427.jpgIMG_6428.jpg

A tak wracając do tych foremek z Ikei to są bardzo duże:sorry2:...dla porównania na drugim zdjęciu macie figurki z Ikei i malutką choinkę z innego zestawu

Fogia foremki dostarczone...trafiłam bez problemu:tak::tak::tak:

Witajcie

ja tez po zakupach, caly dzien chodzilam i szukalam.
Ludzie poszaleli z zakupami, to co sie dzis dzialo w smyku to jakas masakra... byly 2 polki misiów po 20 zl i jak wocilam za pol godz nie bylo juz zadnego:szok::szok::szok: a w kolejce stalo sie chyba 20 min(domyslam sie tylko,bo nie stalam)
w h&m to samo:no::no:
za to udalo mi sie kupic takie sniegowe jak maja Jula i Gabi tylko czarne z rozowymi wstawkami sa super:tak::tak:

madzienka sytuacja w miescie berdzo sie poprawila od...poniedzialku:-D:tak: tyle, ze na autobus czekalam 30 min:dry:
Dziewczyny nie wiem co z jutrzejszymi mikolajkami, czuje sie fatalnie od piatku:-:)-(

HELLO :-)

ależ intensywny dzień mieliśmy :-)

miło być już w domu :-)

ale fajnie ze jutro się widzimy kobitki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Widziałyście wystawę w Leclercu na Zana???super...polecam...Jula stała jak zaczarowana:-pmisie polarne, pingwinki;-)

tak widzieliśmy - Gabi zareagowała tak samo jak na Pana kurczaka

obawiam się że jutro tak samo zareaguje na Mikołaja ....

A my zrobiliśmy już ciasteczka...zapraszamy poczęstujcie się naszym dzisiejszym dziełem....:-D:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 306359Zobacz załącznik 306360

ooooooooooooooooooooooooooooooooo mniAAAAAAAM
aż się zaśliniłam :-)

uciekam bo muszę poleżeć :-D

Fogia mi Pani dr kazała dzwonić o każdej porze gdyby wystąpiły jakiekolwiek plamienia :sorry2:
czy z Fifim miałaś podobne przejścia ??

sienio taki weekend przed mikołajkami podejrzewam ze w każdym markecie i galerii dzisiaj spory ruch - zwłaszcza w sklepach dziecięcych :-)

witam wieczornie

my mieliśmy sie zakupy wybrac ale pomyśąłąmzę będzie duży ruch i z tego co piszecie to się nie myliłam:no: to traszne co się z ludżmi przed świętami dzieje;-):no::no::-p

maltanka szkoda że was nie bedzie, ale zdrowie najważniejsze:tak::tak:

karlita ten kurczak jest straszny:szok::szok:

madzienkapyszności:tak::tak::tak: kusisz słodkościami:tak::tak::tak:

sienio zdrówka życzę, oby cie jakas choroba nie dopadła:tak::tak:

hej dziewczynki

u nas dziś spokojny dzień. Trochę poleżałam, trochę pokręciłam się po domu no i nie mogłam wytrzymać musiałam zabrać Filipka na spacer. :-)

Madzienka dziękuję Ci bardzo. :-D:-D Masz u mnie kawkę. :-)

Fogia mi Pani dr kazała dzwonić o każdej porze gdyby wystąpiły jakiekolwiek plamienia :sorry2:
czy z Fifim miałaś podobne przejścia ??
no mój też niby mnie upomina, żeby nie bagatelizować i jak się coś dzieje to nie czekać tylko do niego dzwonić albo od razu jechać do szpitala. Jak porównuję te obie ciąże to są jak niebo i ziemia. Przy Filipe początek był trudny bo krwawiłam i pierwsze 3 miechy leżałam z zagrożeniem poronienia ale później było już lajcikowo, nie wiedziałam co to skurcze, twardnienie brzucha, szyjka do samego końca była długa i zamknięta. Jak teraz jest ot wiadomo. Może to kwestia ułożenia dziecka, Antoś naciska na szyjkę główką, a Filipek główkę miał pod moim sercem. :sorry2: No a może to kwestia wieku? Jakby nie było jestem 4 lata starsza niż przy Fifim. ;-)

reklama
Sienio oj nie....jedz czosnek na kolacje wypij grzanca i jutro widzimy się!!!!!

Karlita naprawdę bała się???przecież te misie sa takie ładne:-D:-D:-Da na ciasteczka zapraszam....

Maltanka, Antuanet szkoda że Was nie będzie ale zdrówko maluchów ważniejsze:tak::tak::tak:...jakoś ich dokleimy do fotki:-):-):-):-)

Fogia nie ma sprawy...ciężarówkom sie nie odmawia;-);-);-)wiesz te myszy...:-D:-D:-D

Do góry