reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dziewczyny czy znacie jakieś dobre publikacje w których są różne ciekawe zabawy dla dzieci i takie świeżym powietrzu i w domu????? Chcę coś takiego zakupić M i nie wiem co by to mogło być

reklama
Madzieńka co tam u Izy ?? leży grzecznie ???

mam nadzieję, pisałam do niej ale nic nie odezwala sie:-(

Dziewczyny czy znacie jakieś dobre publikacje w których są różne ciekawe zabawy dla dzieci i takie świeżym powietrzu i w domu????? Chcę coś takiego zakupić M i nie wiem co by to mogło być

Talia ja ostatnio trafiłam na taką książkę ale teraz nie mogę znaleźć gdzie zapisałam jej tytul jak znajdę wyślę Ci

Moj P prawie w domu:tak::tak::tak:uffffffff

Boze ostatnio nie wzrabiam czasowo....wiec sorrz za nieobecnosc
mam nadyieje ze dojedziemy w niedziele na mikolaja...Mati jak widze duzo dzieciakow ma katarek ale w sumie poradzimz sobie z nim. Bzlismy na bilansie wsio ok:-)12,5kg i 92cm, kasyel byl wtedy a osluchowo byl czysty wiec niepotrzebnie kazdym kaszlnieciem sie zamartwiam...
Zakupy mikolajowo gwiazdkowe prawie wkoncu zrobione wiec uff...

Ciezaroweczki uwazajcie na siebie bo kazda cos ostanio spotkalo....szczesliwie jak Aluska dotrwajcie do finalu:-)
Zdrowka dla dzieciakow oby choroby trzymaly sie jak najdalej od naszych dzieci

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą. U nas udka sie pieka pachnie w calym domu :-D Musimy zmienic stylk zywienia tzn dieta. M ma straszne wyniki pod wzgledem cholesterolu:-( masakra w wynikach jest napisane ze powyzej 400 nie oblicza sie juz......:no::no: wiec dzisiaj siedze w necie i czytam co i jak.... :-(
aluskaGratuluje kochana!!!! śliczna corunia!!!:-):-):-)
Madzienka jak mijają urodziny?teraz jak jest M to chyba dobrze???:happy: pochwal sie prezentem:tak::tak:
anaconda no to Maja dala zadania cioci i mamusi;-);-) po prostu martwi sie Majeczka zeby mamusia jej nie utyla:laugh2::laugh2:
maltanka zdrowka jeszcze raz i jeszcze raz dla Hubcia!!!!
Marta masz napieta atmosfere w domu???

Ogladam pomysly na prezent dla rodzicow i znalazlam nawet niedroga i nawet fajna ramke na zdjecia... co myslicie???http://allegro.pl/ramka-na-zdiecia-brazowa-008-i1350200625.html

Ostatnia edycja:
sunday oglądałam ramkę i nawet taka fajna się wydaje

gratulacje dla Aluski

Madzienka 100 lat!!!

a ja tak się wzięłam za lepienie pierogów że nie zauważyłam jak mi dziecię usnęło, niech śpi bidulka bo ją strasznie dziasła bolą, mąż kupił jej dzisiaj Bobodent, posmarowałam i chyba jej to ulgę przyniosło, bo się od razu uspokoiła
mam takie zaspy pod domem że niedługo tunelem będę chodzić
jutro jadę na rozmowę w sprawie pracy, oby było ok, tfu tfu nie zapeszam

Marzenko, Motylla do zobaczenia w niedzielę:tak::tak::tak:

Sunday ramka super!!!!a u nas dzisiaj też udka pieczone:-):-):-)

Aneta trzymamy kciuki!!!

Mój P już dojechał, nawet mi autko odśnieżył:-D:-D:-D:-D:-Dwięc wybaczcie moją dzisiejsza nieobecność:-p:-p:-p:-p

Bierzemy w niedzielę czapeczki Mikołajkowe????

reklama
Do góry