reklama
Madzieńka co tam u Izy ?? leży grzecznie ???
mam nadzieję, pisałam do niej ale nic nie odezwala sie:-(
Dziewczyny czy znacie jakieś dobre publikacje w których są różne ciekawe zabawy dla dzieci i takie świeżym powietrzu i w domu????? Chcę coś takiego zakupić M i nie wiem co by to mogło być
Talia ja ostatnio trafiłam na taką książkę ale teraz nie mogę znaleźć gdzie zapisałam jej tytul jak znajdę wyślę Ci
Moj P prawie w domuuffffffff
Boze ostatnio nie wzrabiam czasowo....wiec sorrz za nieobecnosc
mam nadyieje ze dojedziemy w niedziele na mikolaja...Mati jak widze duzo dzieciakow ma katarek ale w sumie poradzimz sobie z nim. Bzlismy na bilansie wsio ok:-)12,5kg i 92cm, kasyel byl wtedy a osluchowo byl czysty wiec niepotrzebnie kazdym kaszlnieciem sie zamartwiam...
Zakupy mikolajowo gwiazdkowe prawie wkoncu zrobione wiec uff...
Ciezaroweczki uwazajcie na siebie bo kazda cos ostanio spotkalo....szczesliwie jak Aluska dotrwajcie do finalu:-)
Zdrowka dla dzieciakow oby choroby trzymaly sie jak najdalej od naszych dzieci
mam nadyieje ze dojedziemy w niedziele na mikolaja...Mati jak widze duzo dzieciakow ma katarek ale w sumie poradzimz sobie z nim. Bzlismy na bilansie wsio ok:-)12,5kg i 92cm, kasyel byl wtedy a osluchowo byl czysty wiec niepotrzebnie kazdym kaszlnieciem sie zamartwiam...
Zakupy mikolajowo gwiazdkowe prawie wkoncu zrobione wiec uff...
Ciezaroweczki uwazajcie na siebie bo kazda cos ostanio spotkalo....szczesliwie jak Aluska dotrwajcie do finalu:-)
Zdrowka dla dzieciakow oby choroby trzymaly sie jak najdalej od naszych dzieci
Ostatnia edycja:
sunday_
Fanka BB :)
Witam wieczorową porą. U nas udka sie pieka pachnie w calym domu Musimy zmienic stylk zywienia tzn dieta. M ma straszne wyniki pod wzgledem cholesterolu:-( masakra w wynikach jest napisane ze powyzej 400 nie oblicza sie juz...... wiec dzisiaj siedze w necie i czytam co i jak.... :-(
aluskaGratuluje kochana!!!! śliczna corunia!!!:-):-):-)
Madzienka jak mijają urodziny?teraz jak jest M to chyba dobrze??? pochwal sie prezentem
anaconda no to Maja dala zadania cioci i mamusi;-);-) po prostu martwi sie Majeczka zeby mamusia jej nie utyla
maltanka zdrowka jeszcze raz i jeszcze raz dla Hubcia!!!!
Marta masz napieta atmosfere w domu???
Ogladam pomysly na prezent dla rodzicow i znalazlam nawet niedroga i nawet fajna ramke na zdjecia... co myslicie???http://allegro.pl/ramka-na-zdiecia-brazowa-008-i1350200625.html
aluskaGratuluje kochana!!!! śliczna corunia!!!:-):-):-)
Madzienka jak mijają urodziny?teraz jak jest M to chyba dobrze??? pochwal sie prezentem
anaconda no to Maja dala zadania cioci i mamusi;-);-) po prostu martwi sie Majeczka zeby mamusia jej nie utyla
maltanka zdrowka jeszcze raz i jeszcze raz dla Hubcia!!!!
Marta masz napieta atmosfere w domu???
Ogladam pomysly na prezent dla rodzicow i znalazlam nawet niedroga i nawet fajna ramke na zdjecia... co myslicie???http://allegro.pl/ramka-na-zdiecia-brazowa-008-i1350200625.html
Ostatnia edycja:
aneta82
sunday oglądałam ramkę i nawet taka fajna się wydaje
gratulacje dla Aluski
Madzienka 100 lat!!!
a ja tak się wzięłam za lepienie pierogów że nie zauważyłam jak mi dziecię usnęło, niech śpi bidulka bo ją strasznie dziasła bolą, mąż kupił jej dzisiaj Bobodent, posmarowałam i chyba jej to ulgę przyniosło, bo się od razu uspokoiła
mam takie zaspy pod domem że niedługo tunelem będę chodzić
jutro jadę na rozmowę w sprawie pracy, oby było ok, tfu tfu nie zapeszam
gratulacje dla Aluski
Madzienka 100 lat!!!
a ja tak się wzięłam za lepienie pierogów że nie zauważyłam jak mi dziecię usnęło, niech śpi bidulka bo ją strasznie dziasła bolą, mąż kupił jej dzisiaj Bobodent, posmarowałam i chyba jej to ulgę przyniosło, bo się od razu uspokoiła
mam takie zaspy pod domem że niedługo tunelem będę chodzić
jutro jadę na rozmowę w sprawie pracy, oby było ok, tfu tfu nie zapeszam
Marzenko, Motylla do zobaczenia w niedzielę
Sunday ramka super!!!!a u nas dzisiaj też udka pieczone:-):-):-)
Aneta trzymamy kciuki!!!
Mój P już dojechał, nawet mi autko odśnieżyłwięc wybaczcie moją dzisiejsza nieobecność
Bierzemy w niedzielę czapeczki Mikołajkowe????
Sunday ramka super!!!!a u nas dzisiaj też udka pieczone:-):-):-)
Aneta trzymamy kciuki!!!
Mój P już dojechał, nawet mi autko odśnieżyłwięc wybaczcie moją dzisiejsza nieobecność
sunday_
1,to ten prezent???:-):-) hehe...
2,ja biorę:-)
reklama
1,to ten prezent???:-):-) hehe...
2,ja biorę:-)
Nie no gdzież, dostałam bukiet róż i ..... pochwalę się Wam kiedyśjak wszystko uda sie