reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Aluśka gratulacje!!! Super że już tulisz Martynkę w ramionach!!![/FONT]
madzienka W DNIU URODZIN [FONT=comic sans ms,sans-serif]Życzę Ci dobrego jutra,[/FONT][FONT=comic sans ms,sans-serif]przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu,[/FONT][FONT=comic sans ms,sans-serif]dużo czasu, pewności siebie,[/FONT][FONT=comic sans ms,sans-serif]podróży, pieniędzy i humoru.:-)
maltanka
[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]dobrze że Hubcio zdrowieje.:-)
anaconda współczuję wydatków samochodowych...
madzienka my na dwór okręcam w pieluchę tetrową a później do termoopakowania i na czas spaceru jest ciepłe.
Witam się popołudniowo. Ja dzisiaj byłam trochę w pracy, ale nie mogłam się na niczym skupić i pracę przyniosłam do domu:tak: Kuba trochę gorączkuje, i ma mega katar a co najgorzej na widok Fridy ucieka:-( Teraz będziemy smażyć naleśniki bo nie będę już go kładła na południe. Podobno wstał dziś o 9:30:szok: W nocy przebudził się koło 2 bo miał gorączkę, ale dałam Ibufenu i tak pospał. Ładnie pada, a mój mąż miał wezwanie i dziś rano pojechał do Warszawy...Ciekawe kiedy wróci. Miłego popołudnia:-)

[/FONT]

hej dziewczynki

ja tak tylko na chwilę, cały czas leci ze mnie ten brązowy śluz i trochę skurcze dokuczają. Dzwoniłam do ginia, mówi że na tym etapie ciąży takie dolegliwości po badaniu to norma. Mam brać leki, leżeć, a jak będzie się nasilać to dzwonić do niego i jechać do szpitala. :dry:

aluśka gratulacje!!!!!!!!!!! :-)

Jeszcze raz dziękuję za życzonka....

Maltanka niech śpi, jak śpi to zdrowieje zawsze mi tak babcia mówiła jak byłam chora;-)

Antuanet..organizm Kubusia walczy...oby zwalczył ta infekcję:tak::tak::tak:zdróweczka
dzięki za rady o piciu...
I trzymam kciuki żeby mężowy szybko wrócił z warszawy...tam z tego co mówiła siostra jeszcze nie pada....ale idzie do nich

Mój P jedzie juz 3-cią godzinę a do Lublina jeszcze daleko:blink::blink::blink::blink:

Madzienka oby mężowy wrócił na noc do domu :tak::tak::tak:
A co do picia to jak Maja była mała to jej nic nie brałam do picia w okresie zimowym :no::no:
My już w domku, zaraz bierzemy się za robienie placuszków z jabłkami (bo mi się zachciało :tak::tak::tak:)
Wiecie co?! Wracamy dzisiaj z Mają z przedszkola a ona mi mówi że chciałaby siostrzyczkę ale to nie ja mam jej ją urodzić tylko ciocia Monika (czyli moja siostra) :-D:-D:-D:-D ale się z niej uśmiałam :-D:-D:-D

Aluśka gratulacje

ale dorodna kluseczka z Malwinki a tak się martwiłyśmy wagą małej :-)

Madzieńka
oby P miał jak najlepszą drogę i szybko do Was dotarł :-)

Antuanet oby ta infekcja szybko sobie poszła!!! Kubuś walcz!!

maltanka
tak moi teściowie mieszkają teraz w Opolu :-)

ale mi się Norbert wykręca w brzuchu mam wrażenie ze chce wyjść bokiem .... nawet siedzieć nie mogę .... mały alien :-)

ja właśnie uśpiłam moją bestię ... oczywiście był wielki ryk ze musi spać ale mam dość tego że idzie spać o 18stej wstaje przed 20sta i później jest problem ze spaniem na noc ....

Fogia napiszę jeszcze raz DZIWNY TEN TWÓJ LEKARZ!!!!!!!!!!

GRATULACJE dla Aluśki!!!!!!! Witaj Martyno!!!!

Antuanet super ze Kubuś zdrowieje. Oby M dojechał cało!!!!

Madzienka oby wszystko dobrze poszło i P był już niedługo z Wami.

Anaconda mniam takie placuszki:-p

Fogia odpoczywaj i bądź czujna z tym śluzem, jakby co to do szpitala zasuwaj.

Ja też sie wycwaniłam i wysłalam na zakupy oswietleniowe i umywalkowe M. Dzwoni i mówi mi jakie modele są a ja patrze w necie. Bałam sie ruszać z chaty w taką pogodę. a w mieszkaniu naszym to juz b dawno nie byłąm, Dziś ma przyjechać moja siostra to jutro bym się tam z M wybrała;-) Oby dotarła z Radomia bez kłopotów busowych

Moja Gabi ma lepszy apetyt to chyba katar mija:-)

Anaconda ale ta Twoja Maja to fajna:-D:-D:-D

Karlita Malwinka???:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Norbercik siedź grzecznie i nie dokuczaj mamie...

Talia super że Gabi katarek przechodzi:tak::tak:

Madziarka ciekawa jestem czy już dotarliście do domu...i czy już jest u was prąd i ciepełko;-)

reklama
M poleciał do sklepu bo Olkowi zachciało się robić z mamą:szok::-p kremówki wadowickiej z pudełka tylko w pobliskich sklepach nie ma:no::crazy: i będziemy musieli zadowolić się karpatką:-p:baffled:.
A ja jutro do szkoły się wybieram:-p:-p( a miałam zostać w domu) bo mam dość atmosfery w domu:nerd:.
Anaconda - Majeczka wymiata tekstem;-):tak::-D:-D.
Fogia, dlatego zmieniłam gina na obecnego;-):tak::sorry2::sorry2:.

Do góry