reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Czy widzicie co się za oknem dzieje?! :szok::szok::szok:
A ja zaraz muszę na tą śnieżycę wyjść :szok::szok: a Majka zapewne będzie się cieszyła że śnieżek pada :-D:-D:-D och pamiętam jak to ja byłam dzieckiem i nie straszne mi były takie zaspy, szkoda ze tak diametralnie się to zmieniło :-p:-p
Madzienka prezent wezmę sama bo okazała się całkiem nieduży :dry::dry: a swoją drogą te spadające żabki z marketów mają większe pudełko :baffled::baffled:
Aluśka ogromne gratulacje, szybko ci poszło :tak::tak:
Talia u nas na chodnikach też tragedia i nawet nie mogę sanek wziąć bo nie ma jak nimi przejechać :crazy::crazy:
Co do firm kurierskich i nieprzyjmowaniu zleceń też słyszałam bo chciałam te klocki zamówić co Wam pokazywałam i właśnie się o tym dowiedziałam, mam nadzieję że zima trochę odpuści i zdążę je zamówić przed gwiazdką bo takie same u nas w księgarni kosztują 50zł więcej :szok::szok::szok:

Czy widzicie co się za oknem dzieje?! :szok::szok::szok:
A ja zaraz muszę na tą śnieżycę wyjść :szok::szok: a Majka zapewne będzie się cieszyła że śnieżek pada :-D:-D:-D och pamiętam jak to ja byłam dzieckiem i nie straszne mi były takie zaspy, szkoda ze tak diametralnie się to zmieniło :-p:-p
Madzienka prezent wezmę sama bo okazała się całkiem nieduży :dry::dry: a swoją drogą te spadające żabki z marketów mają większe pudełko :baffled::baffled:

Co do firm kurierskich i nieprzyjmowaniu zleceń też słyszałam bo chciałam te klocki zamówić co Wam pokazywałam i właśnie się o tym dowiedziałam, mam nadzieję że zima trochę odpuści i zdążę je zamówić przed gwiazdką bo takie same u nas w księgarni kosztują 50zł więcej :szok::szok::szok:

Co sie dzieje:sorry2:...u mnie świeci słoneczko:-):-):-)żartuje to jest jakaś masakra
Ja czekam na P mam nadzieje że do jutra dotrze do domu:blink::blink::blink:

Ok...ja kupowałam w tamtym roku i było niewiele większe...ale nie martw sie rozpakowałam je i jest wszystko:tak::tak::tak::tak:a widziałam że juz rózne firmy robia ta sama grę:sorry2:

a domek zamawiaj, bo później będą droższe jak teraz ludzie nic nie kupują to przed świętami sprzedawcy będą musieli odrobić straty a na przesyłkę poczekasz jak zaczną przyjmować paczki

reklama
Do góry