hello:-):-):-):-):-):-)
ja dziś przymusowo w domku:-)autobus jechał godzinę i mama dojechała za poźno, bym zdążyła dotrzeć do pracymyślałam, że z Natalką wypróbujemy sanki, ale na to nie ma szans:----(to xznaczy w przedpokoju już jeździłśymy
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
witam nową mamę
maltanka trzymam kciuki i czekam na wieści!!!!!!!
no i nie popiszę, bo wędrowniczek wstał;-)
ja dziś przymusowo w domku:-)autobus jechał godzinę i mama dojechała za poźno, bym zdążyła dotrzeć do pracymyślałam, że z Natalką wypróbujemy sanki, ale na to nie ma szans:----(to xznaczy w przedpokoju już jeździłśymy
dzwoniła Karlitka wychodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasze kciuki działają cuda!!!!!
Zobacz załącznik 304651
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Witajcie, jestem tu nowa, widzę ze dużo z Was jest przeziębionych, taka pora. Ja w tamtym roku na targu na wilenskiej dostałm przepis od pani na miksture na przeziębienie z imbiru, mi zawsze pomaga, a szczególnie na ból gardł, zawsze od tego sie u mniue zaczyna. Ucieramy imbir, wyciskamy sok z połowy cytryny i dodajemy tyle miodu aby było słodkie, możemy trzymać w słoiczku w lodówce i łyżeczkę do gorącej wody. Ale nie można tego brać jak 2 razy po łyżeczce na dzień.Myśle, że z tymi sankami to musicie poczekać dziewczyny bo taka wichura ze głowe moze urwać. Ja na szczęscie na zwolnieniu jestem i nie muszę nigdzie dziś iść, pozdrawiam
witam nową mamę
maltanka trzymam kciuki i czekam na wieści!!!!!!!
no i nie popiszę, bo wędrowniczek wstał;-)
Ostatnia edycja: