reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej, widzę że nie tęskniłyście za mną:no::sorry2::-(. Przeziębienie i suchy kaszel mnie dopadły, z łóżka nie wychodzę:no:, nawet sobie wagary dziś zrobiłam:-p.
Jak mi się polepszy to wrócę. Patki.

zdrówka:tak:pewnie, ze teskniły:tak:

Cześć!
Słoneczko superowe więc niebawem spacer!!!!!

Niestety moja mama już pojechała ale to był strzał w 10 bo mogliśmy sami bez Gabi pojeżdzić i pozałatwaić ważne sprawy. Gabi zachwycona bo uwielbia moją mamę a rzadko ja widzi.

Rodzice mieszkają w Biłgoraju to jest jakieś 140 km od nas.

Tak broniłam Gabi przed chorobą a tu katar ją dopadł. Mam nadzieje ze przejdzie do Mikołaja.

No i coś się stało mojemu dziecku bo nie chce wcale mleka drze sie i odpycha butlę:no::no:

Nie wiem czy to ząb czy coś innego bo trwa to już jakieś 3 dni:baffled::hmm:
Może macie pomysły o co moze chodzić??????
ja teskniłam i zastanawiał sie skąd ta nieobecność.

zdrówka również:tak:
moja przez dwa dni też odpychała jedzenie:szok:a dziś jadła jak szalona:szok::szok:

Witam się!
Madzieńka Anaconda
cieszę się że tańce udane! :-)Żałuję że nie mogłam być tam z Wami:baffled:
madziara
i lepiej się czujesz po bańkach? Ja zaczęłam łykać czosnek i wydaje mi się że już mi lepiej, jeszcze inhalację robiłam i mam nadzieję że jutro będę zdrowa.
karlitka Ty jutro "a sio" do domu, bo przecież deserki czekają....
madzienka i jak zakupy?
sienio zdróweczka dla Juli. A jak się dzisiaj czuje? A gdzie byłaś u tego lekarza?:nerd:
marta1981 zdrówka:tak: Odpoczywaj ile się da, niech chłopaki skaczą koło swojego kwiatuszka.
maltanka zdrówka dla Huberta. Jak masz to daj małemu flegaminę junior, mojemu na kaszel pomaga. A jutro trzymam kciuki mocno...
Ja dalej kicham i smarkam, dzisiaj cały dzień w domu. Aby wyszłam zanieść różne rzeczy na akcję PDPZ :-) A tak to zleciało. Oglądaliśmy bajki, razem gotowaliśmy obiad, czytaliśmy książki, rysowaliśmy- a teraz już mały zasnął:-) Więc można spokojnie pooglądać TV:tak: Miłej nocki.

Tobie też zdróweczka:tak:

my dziś odebraliśmy sanki od dziadka (mikołajkowy prezent) i już jesteśmy po domowej próbie;-)zaraz się pochwalę:ninja2:

karlita trzymam kciuki, by Cię jutro już wypuścili!
maltanka powodzenia, kciuki zaciśnięte!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-):-):-)
Dopiero teraz bo wczoraj po baby disco pojechaliśmy do teściowej i wróciliśmy dopiero dzisiaj wieczorem :baffled::baffled:
Teściowa coś się z własnym synkiem chapsnęła ale ja się nie chcę w to mieszać niech sami załatwiają sprawy między sobą, zawsze uważałam że każdy odpowiada za siebie i swoje czyny i relacje z innymi i osoby trzecie nie powinny się w to mieszać :sorry2::sorry2::sorry2:
Normalnie mi to chyba nie jest pisane spokojne życie :crazy::crazy:
Karlita trzymam kciuki żeby Cię jutro wypuściły, dosyć tego błogiego lenistwa ;-):-p:-D
No i wszystkich chorowitkom dużo zdrówka żeby się do niedzieli wychorowały :tak::tak:
Maltanka za Ciebie też kciuki zaciśnięte :tak::tak::tak:

Widziałyście prognozę na noc i dzień...śnieżyca ma być:sorry2::sorry2::sorry2:ja już wyjęłam moje śniegowce:-):-)Julci tez naszykuje i jak tylko spadnie śnieg idziemy lepić z Julą bałwana...Anaconda dołączycie się z Mają??kto jeszcze chętny??

My już sanki odkurzyliśmy i czekają na pierwszą śnieżną wyprawę...;-);-);-)

Anaconda
może jutro na kawkę wstąpisz to jakoś ukoimy te twoje nerwy:tak::tak::tak:

Antuanet zdróweczka...kuruj się kochana:tak:

Maltanka trzymamy...bądź dzielna!!!
I mam nadzieję że Hubercika nic nie bierze....zdróweczka

Marta wiesz że dziewczyny z grudniówek tez mnie w telewizji widziały:-D:-D:-Dchyba mam w Lublinie sobowtóra:-p....aż z ciekawości nagrałam te kuchenne rewolucje i jutro będę siebie wypatrywała:tak::tak::tak:

Sunday PW!!

Madziarka jak zdróweczko???kiedy planujesz wyjazd na ostatnie jazdy???chciałas pojeździć po śniegu to prosze;-);-);-)

Karlitko kciukaski zaciśnięte....

zdróweczka dla wszystkich chorowitków i tych których coś próbuje dopaść...

Co ja jeszcze miałam napisać....:dry::dry::dry::dry:

Witam z bieguna!!!:-( u mnie w kuchni przez okno nic nie widac :-( A jak wyjzalam przez okno w pokoju to szook tak sypie,ze bloku obok prawie nie widac:szok::szok: ZIMA!!!!:eek::eek::eek::eek:
My dzisiaj darujemy sobie basen, Maks pokasluje caly czas mnie gardlo tez boli wiec nie ryzykuje bo chce na niedziele byc w formie:tak::tak::tak:
Herbatka zrobiona, trza się ogarniać i szykować do pracy, mam tylko nadzieje,ze opiekunka mi sie bardzo nie spozni....:eek::eek:
Madzienka odp PW!!!
Antuanet dobrze ze u Ciebie juz lepiej.
misia Madzienka u nas tez sanki juz wyjete z piwnicy i odkurzone, mam nadzieje ze w tym roku Maks bedzie chcial jezdzic:confused2:
maltanka Powodzenia dzisiaj, wierzymy w Ciebie!!!:tak::tak::tak:
karlita kciuki zacisniete!!!!:-)

Witam :-):-)
Oj ale mamy zimę :szok::szok::szok: W takich chwilach cieszę się że nigdzie z rana nie muszę wychodzić :-p:-p
Oczywiście z Mają umówiona jestem że przychodzę po nią z saneczkami :tak::tak: tak więc i my sezon saneczkowy rozpoczynamy :tak::tak::tak:
Sunday chuchaj i dmuchaj teraz na Maksa coby do niedzieli się nie rozchorował :tak::tak:
Madziarka no i jak? Masz dzisiaj jazdy?:-p;-):-D A jak Nelcia i Ty, zdrowiejecie chociaż troszkę kobitki?
Karlita czekam aż napiszesz nam posta że już w domku jesteś, no i że też z Gabrysią sezon saneczkowy rozpoczęłaś :tak::tak:
Madzienka my na lepienie bałwana bardzo chętne tylko niestety dopiero popołudniu :-:)-:)-(

I ja witam z ranka,
u nas też przez okna nic nie widać - zapadane, pozamarzane... ale słychać jak wieje i sypie...

No i mamy zimę na całego!!!:tak::baffled:;-)
Ale powiem Wam że i ja poczułam atmosferę świąt... jak jest biało to od razu człowiek myśli o choince i świętach...:tak:

Madzieńka a no nie tylko jeździła ale i będę zdawała w śniegu jak tak dalej pójdzie :eek::eek::eek: jejku, już się boję... a ostatnią jazdę mam w środę i wtedy pójdę zapisać się na egzamin...

Maltanka Karlitka kciuki zaciskam już teraz!!!

Karlitka jak się czujesz? nie spodobały ci się wakacje? :-p Zapomniałam ci napisać że jak miałaś czas to mogłaś poczytać mojego bloga - jak ja leżałam w ciąży i jak to wszystko przeżywałam... :sorry:

Antuanet co do baniek - nie wiem czy mi lepiej czy gorzej, czuję że zatoki mi się ruszyły i się oczyszczają... ale kaszel nadal mnie czasami łapie... taki duszący. Tylko że ja mam antybiotyk co będę go chyba z miesiąc brała więc zanim mnie wyleczy to potrwa :-D:zawstydzona/y:

Nela już prawie zdrowa - jeszcze słychać że czasami jej coś zapcha nosek, czasami odkaszle - ale teraz pięknie jej się odrywa... no i ona już skończyła antybiotyk, ale on jest długo uwalniający się więc jeszcze ją leczy... mam nadzieję że do końca wyleczy!

Julian jak narazie ma się dobrze - przedwczoraj zrobił z tatą pierwszego bałwanka, wczoraj był z babcią na dworze - jest prze-szczęśliwy z zimy! :eek:

Sunday Maltanka Antuanet Marta zdrowiejcie!!!! i wy i dzieciaki!!! :tak:;-):tak:

co ja jeszcze miałam napisać... już nie wiem...
A zastanawiam się czy puszczać dziś Jula do przedszkola... tak miecie że nie wiem jak my wyjedziemy u nas pod górkę... dobrze że M. wczoraj zmienił opony bo byśmy się uziemili na całą zimę :eek::angry:

Sunday jeszcze miałam ci napisać jak robiłam łososia... wczoraj posoliłam go, popieprzyłam i porządnie wycisnęłam na niego sok z cytryny. Później każde dzwonko kładłam na kawałek folii aluminiowej, na dzwonko kładłam kawałeczek masełka i na to plasterek cytryny. wszystko zawijałam i takie zawiniątka piekłam w piekarniku... do tego zrobiłam sos - śmietama, chrzan, koperek posiekany (mam zamrożony) sól pieprz... i to wszystko!

Szybko i pysznie ;-)

Ej wiecie że Nela jeszcze śpi... :szok: może jednak jej się coś poprzestawiało... i przynajmniej ona pośpi dłużej :tak:;-):tak: bo Julcio już ze mną siedzi od godzinki :-D

A miałam się jeszcze zapytać - Madzieńka zamawiałaś już foremki?

Szkoda że mamy do was daleko... ja też bym przyszła na bałwana! :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, mam M w domu wiec znowu lipa z siedzeniem na BB.
Madziu, wypatruj siebie jak zapraszają na kolację i pieczątki na rękach stawiają;-):tak:.
Fogia, ja z wyprawką na razie nie szaleję, zapowiedziałam M że sam ma ją zrobić jak będę w szpitalu :tak::-p:-D:-D - moja Ewcia od stycznia wraca do pracy w dzieciowym sklepie;-);-) to w razie "W" zadzwonię do niej co ma naszykować i M odbierze i wiem że będę z jej wyboru zadowolona:tak::-).
Ale mam śliczne śniegowe witraże na oknie:tak::-).

Dziewczyny utworzyłam nowe spotkanie na aktywnych mamach (mikołajkowe) bo jakoś ostatnio je zaniedbałyśmy więc proszę się wpisywać kto się wybiera :tak::tak::tak:

reklama
Witam poniedziałkowo :-)

Teściowa mi dziś dobry uczynek zrobiła:szok: powiedziała że ona zaprowadzi Amandzie do przedszkola żeby ja nie musiała wychodzić w taką pogodę co by mnie w dordze powrotnej gdzieś nie zasypało;-)
Ja jestem zasmarkana już prawie tydzień tak mnie dziecko załatwiło:no: no ale mimo tego byłam wczoraj na zajęciach w szkole wszyscy sie zdziwili że sie jeszcze doturlałam:-D:-D no ale musiałam bo dwa egzaminy miałam a jak zostawię sobie je na później to będzie mi ciezko wszystkie przedmioty naraz pozaliczać a tak przynajmniej 3 przedmioty mam już z głowy :tak::tak: i niestety jeszcze 3 zostały do zaliczenia:confused2:

Śmigam pranie wstawić a potem trochę na odkurzaczu polatam:cool:
jak starczy czasu to i poczytam;-)

Do góry