Hej, widzę że nie tęskniłyście za mną:-(. Przeziębienie i suchy kaszel mnie dopadły, z łóżka nie wychodzę, nawet sobie wagary dziś zrobiłam.
Jak mi się polepszy to wrócę. Patki.
zdrówkapewnie, ze teskniły
Cześć!
Słoneczko superowe więc niebawem spacer!!!!!
Niestety moja mama już pojechała ale to był strzał w 10 bo mogliśmy sami bez Gabi pojeżdzić i pozałatwaić ważne sprawy. Gabi zachwycona bo uwielbia moją mamę a rzadko ja widzi.
Rodzice mieszkają w Biłgoraju to jest jakieś 140 km od nas.
Tak broniłam Gabi przed chorobą a tu katar ją dopadł. Mam nadzieje ze przejdzie do Mikołaja.
No i coś się stało mojemu dziecku bo nie chce wcale mleka drze sie i odpycha butlę
Nie wiem czy to ząb czy coś innego bo trwa to już jakieś 3 dni
Może macie pomysły o co moze chodzić??????
ja teskniłam i zastanawiał sie skąd ta nieobecność.
zdrówka również
moja przez dwa dni też odpychała jedzeniea dziś jadła jak szalona
Witam się!
Madzieńka Anaconda cieszę się że tańce udane! :-)Żałuję że nie mogłam być tam z Wami
madziara i lepiej się czujesz po bańkach? Ja zaczęłam łykać czosnek i wydaje mi się że już mi lepiej, jeszcze inhalację robiłam i mam nadzieję że jutro będę zdrowa.
karlitka Ty jutro "a sio" do domu, bo przecież deserki czekają....
madzienka i jak zakupy?
sienio zdróweczka dla Juli. A jak się dzisiaj czuje? A gdzie byłaś u tego lekarza?
marta1981 zdrówka Odpoczywaj ile się da, niech chłopaki skaczą koło swojego kwiatuszka.
maltanka zdrówka dla Huberta. Jak masz to daj małemu flegaminę junior, mojemu na kaszel pomaga. A jutro trzymam kciuki mocno...
Ja dalej kicham i smarkam, dzisiaj cały dzień w domu. Aby wyszłam zanieść różne rzeczy na akcję PDPZ :-) A tak to zleciało. Oglądaliśmy bajki, razem gotowaliśmy obiad, czytaliśmy książki, rysowaliśmy- a teraz już mały zasnął:-) Więc można spokojnie pooglądać TV Miłej nocki.
Tobie też zdróweczka
my dziś odebraliśmy sanki od dziadka (mikołajkowy prezent) i już jesteśmy po domowej próbie;-)zaraz się pochwalę
karlita trzymam kciuki, by Cię jutro już wypuścili!
maltanka powodzenia, kciuki zaciśnięte!
Ostatnia edycja: