reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się poniedziałkowo:-)
mandziula współczuję wyprawy dzisiejszej. A Ty przez Al.Warszawską jeździsz?
madziara78 ja zdawałam dzień przed Wigilią i fajnie było, powoli się jechało i dlatego tylko blisko jeździłam. Dobrze będzie:tak: A jak Nela? Lepiej jej już dzisiaj? A na zatoki polecam theraflu zatoki, mi to zawsze pomagało.
aluśka super że teściowa wreszcie zrozumiała że jesteś w ciąży i nie można Cię tak wykorzystywać:-) I gratuluję zdanych egzaminów.
Ciekawe jak tam Karlitka i maltanka? Trzymamy mocno kciuki:tak:
Ale nas pogoda zaskoczyła, fajnie byłoby jakby święta takie śnieżne były:tak: Ale fajnie że jeszcze mam zwolnienie, angielski też sobie odpuszczę. Teraz może wezmę się trochę w półkach poukładać, zwłaszcza w tej z lekami bo pewnie 70% to przeterminowane:rofl2: Miłego dzionka.

reklama
Madziara na egzamin od zapisania sie możesz czekać z miesiąc wiec do tego czasu śnieg możne zniknąć i spokojnie go zdasz:tak: tego Ci bardzo życzę:tak::tak:
Super że już u Neli dużo lepiej ze zdrówkiem jest:tak::tak:
Maltanka
ja również zacisnęłam mocno kciuki:tak::tak:
Oby Hubercikowi kaszelek szybko przeszedł:tak::tak:
My już sanki odkurzyliśmy i czekają na pierwszą śnieżną wyprawę...;-);-);-)
my w sobota byliśmy kupić sanki bo te co miała to już ze starości mogly by sie rozpaść ponieważ to były mojego P wiec trochę zim za sobą miały:-p
takze teraz nowe saneczki czekają na pierwsze góreczki;-)
Talia to super że mam przyjechała Ci pomóc i że dzięki temu mogliście spokojnie swoje sprawy pozałatwiać:tak::tak:
Oby katarek szybko Gabrysi dał spokój:sorry:
Moja mama niestety mimo zapraszania ostatnio była tu u mnie.... uwaga!!!!......na chrzcinach Amandy:-:)-:)-(
Karlita mam nadzieje że szybko do domku wrócisz:sorry:
Fogia fajnie że pomału zabrałaś sie za szykowanie wyprawki dla Antosia:-)
ja juz sie nie mogę doczekać kiedy w koncu urodzę a w szczególnosci nie moge się doczekac reakcji Amandy na Martynką:cool: oj bedzie sie działo:-D:-D
Zdrówka Filipkowi przesyłam co by mu sie żadne choróbsko nie rozwinęło:tak:
Sienio mam nadzije że dziś z Jula dużo lepiej:confused::confused:
Byłaś po zwolnienie?
Marta ,Antuanet szybkiego powrotu do zdrówka Wam życzę:tak:
Moja Jula siedzi przy swojej zabawkowej skrzynce pocztowej i wysyła listy do Mikołaja i mówi "Mikolaju mikolaju przynies pjezent duzi":-D:-D:-D:-D
urocze:-):-):-)

Witajcie, jestem tu nowa, widzę ze dużo z Was jest przeziębionych, taka pora. Ja w tamtym roku na targu na wilenskiej dostałm przepis od pani na miksture na przeziębienie z imbiru, mi zawsze pomaga, a szczególnie na ból gardł, zawsze od tego sie u mniue zaczyna. Ucieramy imbir, wyciskamy sok z połowy cytryny i dodajemy tyle miodu aby było słodkie, możemy trzymać w słoiczku w lodówce i łyżeczkę do gorącej wody. Ale nie można tego brać jak 2 razy po łyżeczce na dzień.Myśle, że z tymi sankami to musicie poczekać dziewczyny bo taka wichura ze głowe moze urwać. Ja na szczęscie na zwolnieniu jestem i nie muszę nigdzie dziś iść, pozdrawiam

Ale zima.....współczuje wszystkim który musieli dzisiaj wychodzić, odśnieżac auta i jechać....Moje auto wygląda jak mała górka:-p:-p:-p:-p
jedynie Karlicie tego życzę!!!:tak::tak::tak:

Dzień doberek...my już po śniadanku, mój P na szczęście juz na miejscu, bo miałam niezłego stresa jak zobaczyłam co dzieje się za oknem....

Anaconda.....PW!!a na bałwana umówimy sie popołudniu, ale nie dzisiaj:no::no::no:

Madziarka super że wracacie do zdróweczka...mam nadzieję że w niedzielę spotkamy się w mega komplecie:-)
A z egzaminem dobrze będzie ja tez zdawałam w grudniu;-)
Foremki zamówione i jutro maja być u mnie!!!:tak::tak::tak:chcesz je wcześniej niż w niedziele....???
Na bałwana przyjedziecie do mnie...później się wysuszymy i wrócicie do domu!!!!
Julek poszedł do przedszkola???

Marta nie przypominam sobie żebym dostała jakąs pieczatke:-D:-D:-D:-D

Anaconda juz zapisuję sie na spotkanie, a co z prezentem. mam go zabrać???

Aluska super że egzaminy zdane....ty nasza brzuchatko, zdróweczka!!!

gon1a dzięki za przepis na miksurę....witaj wśród lubeleanek....

Aluśka wow... to teściowa wreszcie zobaczyła że w ciąży jesteś! gratulacje dla niej! :-)

Madzieńka właśnie się zastanawiałam jak P. czy już dojechał... całe szczęście że jest już na miejscu...
co do Jula - zostawiłam go w domu bo m. stwierdził że później może być jeszcze gorzej i nie będzie miał jak po niego pojechać...

Anaconda zaraz się zapiszemy... :tak:

Aluśka teraz ponoć się czeka od tygodnia do dwóch na egzamin...;-)

Gon1a witaj wśród nas, rozgość się i czuj jak u siebie... :-)

idę uśpić Nelę a później robię kawusię... która dołączy?

Na kawusie to ja chętna :tak::tak::tak:

Madzia ja cały czas czekam aż prezent mikołajkowy przyniesie listonosz i to ma tylko na to 5 dni, a potem pokombinuję czy sama się z nim zabiorę czy lepiej podrzucić do Ciebie :tak::tak::tak:
Miałam iść do sklepu ale jakoś nie chce mi się na tą śnieżycę wychodzić tym bardziej że i tak jeszcze jedno wyjście mnie czeka po Maję :baffled::baffled:

Dzień doberek...my już po śniadanku, mój P na szczęście juz na miejscu, bo miałam niezłego stresa jak zobaczyłam co dzieje się za oknem....

Aluska super że egzaminy zdane....ty nasza brzuchatko, zdróweczka!!!
.
dzięki Kochana za zdróweczko:tak::tak:

Dobrze że Twój P. dotarł szczęśliwie na miejsce:tak:a można wiedzieć gdzie on sie w taką pogodę wybrał?
Aluśka wow... to teściowa wreszcie zobaczyła że w ciąży jesteś! gratulacje dla niej! :-)
Aluśka teraz ponoć się czeka od tygodnia do dwóch na egzamin...;-)
w porę się spostrzegła jak ja tu juz rodzić idę;-):-D:-D:-p

no to rzeczywiście krótki teraz jest okres oczekiwania:szok:
jak ja robiłam prawko to miesiąc czekałam :eek: ale tez zdarzyło mi sie dłużej jak za drugim razem nie zdałam to na trzeci egzamin przysżło mi czekać az dwa miesiace:szok: no a za trzecim razem jak nie zdałam to sobie darowałam i na 4 egzamin zdecydowałam się po dwóch latach:baffled:

To ja już trzymam mocno kciuki żebyś pomyślnie zdała ten nadchodzący egzamin i żebyś już za miesiac miała prawko w kieszeni:tak::tak:
gon1a witaj:tak::tak:

Ok Beatko, ja mogę zabrać, nie ma problemu!!!!!a listonosz to niech nie spóźnia się:sorry::sorry::sorry:

Madzia dojechał ale stresa miałam...przez telefon mówił mi że w rowach po drodze samochody, busy...ale u niego leje teraz deszcz:szok:

Aluska mój P pracuje teraz w Rzeszowie

Napisała Karlitka że jest po usg i czeka co dalej....

I Maltanka...z smska wnioskuje że rozmowa udana....zajrzy wieczorem, bo teraz znowu jedzie na szkolenie:tak:

Ja już pranie zrobiłam....tylko musiałam suszarkę odśniezyc:-):-):-)

dzwoniła Karlitka wychodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasze kciuki działają cuda!!!!!

13_10_16.gif

reklama
Super!!!!! Karlitka cieszymy się bardzoooo!!!!!!

Maltanka czekamy na bliższe relacje!

to ja idę robić kawusię... :-)

Kurcze muszę coś Julowi wymyślić bo się nudzi biedaczek...

Ostatnia edycja:
Do góry