reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Cześć!
Robię kilka podejść zeby z wami kontekt utrzymać ale ciągle cos....

Teraz dopiero Gabo zasnęła:wściekła/y: W ogóle dzień dzis był sraszny ja już miałam nerwa na nią bo chodziła i ciagle marudziłą spać nie chciała:crazy:
Wymyśliłam żeby jechać jutro do rodziców to mama z Gai posiedzi a my na miasto ruszymy bo baterie nie kupione a w Puławach wybor cienki. Poza tym z gabi to żadne kupowanie :dry:
Jakby mało u nas było zamieszania to jeszcze jakaś rura zaczęła cieknąć i sąsiedzi z dołu przyszli ze u nich już zaatakowało sufit:wściekła/y: Więc czekamy na hydrauika o własnie domofon zadzwonił:baffled:

Misia my też mamy maxi Cosi Tobi Gabi genialnie się w nim czuje i jestem super zadowolona z niego bezpieczny też jest a to najważniejsze. Powodzenia w kupowaniu!!

Karlita
trzymaj sie w szpitalu i wypoczywaj!!!! Planuj poznawaj kobitki i wracaj do domku w poniedziałek!!!!!!

reklama
Jesteśmy jesteśmy.....dzięki Maltanka
dzisiaj miałyśmy twórcze popołudnie, malowałyśmy, pieczętowałyśmy:-), lepiłyśmy z plasteliny i jakoś zleciało...teraz już śpi a ja zaglądam na chwilkę...

Co do noska Julci to widać dużą poprawę...ale na wszelki wypadek umówiłam Jule do pediatry na sobotę rano, żeby upewniła mnie że nic Wam nie sprzedamy.....:dry:

No właśnie kto w końcu idzie na andrzejkowa potańcówkę???

Anaconda jak Maja po imprezce???Poderwała jakiegoś kawalera:-p:-p???

Sienio zdróweczka dla Julci...nie dawajcie się katarkowi...my dzielnie walczymy:tak::tak::tak:
Kasia kiedy są te seanse dla dzieci w jaskini, w sobotę i niedzielę...a na tygodniu kiedy???

Madziarka
a co u was??Jak Nelinka??idziecie na Baby disco???
Szerokiej drogi na jutrzejszych jazdach...śniegiem w ogóle nie przejmuj się;-);-);-)

Misia my mamy Recaro Young Sport i jestesmy bardzo zadowoleni:tak::tak::tak:

Maltanka oby ząbeczki wyszły Hubercikowi szybko, ciekawy tydzień Wam się szykuje....

Witam jako pierwsza :-):-) Wstawać śpiochy!!!! ja juz nie śpie ale w łóżku jeszcze siedze z lapkiem ;-) Ide zrobić małą kawke,bo w sumie to mi chyba nie wolno ale smak nieoceniony...:-(

Witam z rana :-):-):-)
Maja po balu przeszczęśliwa, dostała też jakiś dyplomik no i od dzisiaj mają w przedszkolu zbiórkę zabawek dla biedniejszych dzieci więc ja się cieszę bo już wiem co zrobię z kilkoma pierdołami :-p:-p:-p
Madzia ja idę na baby disco :tak::tak::tak: dzisiaj już się lepiej czuję i jeszcze wezmę dawkę lekarstw i myślę że jutro będę już jak nowo narodzona :tak::tak:
A ja dzisiaj siedzę w domu bo może kurier przyniesie dla Mai prezent mikołajkowy :tak::tak:
Talia a ja tam lubię to twoje miasteczko i zawsze jak jadę do Radomia to mężowi mówię że ja to mogłabym mieszkać w Puławach :tak::tak: i jeszcze Świdnik mi się bardzo podoba :tak::tak::tak:

anaconda super że impreza udana :-) no a w niedziele jest "Pomoz Dzieciom Przetrwac Zime" i tez sie ciesze bo mam pare rzeczy zbebnych wiec obie strony beda szczesliwe :-):-):-)

My zajadamy z Maksem pasztet babci, mniam!!!! uwielbiam:-):-):-) Nawet MAksa nie trzeba upominac zeby jadl tylko sam trzyma kanapke :-)

Witam się piątkowo
madzienka my odpadamy jutro:baffled: Bo mam zapalenie płuc:szok: Nie wiesz jak tam nasza Karlitka się czuje?
sienio zdrówka dla Julki, oby nic się nie rozwinęło.:tak:
misia2010 my też mamy Recaro Young Sport i super się sprawdza.
sunday_ moja mama też wczoraj pasztet piekła:happy:
anaconda27 super że bal się udał Mai:-)
Ja do wtorku mam zwolnienie i antybiotyk:nerd: Więc siedzę z małym w domu, ale nie lubię leżeć więc poukładam może w półkach, odkurzę dawno nie otwierane zakamarki...Miłego dzionka.

reklama
Hej my już po spacerku i zakupkach...fajnie dzisiaj na dworku:tak::tak::tak:Jula ślini się chyba piątki zaczynają nam wychodzić:sorry2::sorry2::sorry2:

Antuanet zdróweczka....kuruj się kochana, bo Mikołajki przed nami:tak:

Anaconda super że wracasz do formy, to jutro potańcujemy???

Maltanka gdzie jesteś...a Wy jutro wybieracie się???

A Karlitka odpoczywa....ma troszke podwyższone CRP, ale mocno trzymamy kciuki żeby do poniedziałku wszystko unormowało się i wróciła do nas!!!!!

Do góry