reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
madziarka dasz radę bańki nie takie straszne;-)
madzienka miłego wieczorku;-)
anaconda ja coś nie za bardzo się czuję, nie chce wam coś sprzedać, najgorzej dzieciakom, bo na Mikołajki nie chcemy się rozchorować gorzej:no:

Witam Babeczki
a co tutaj tyle chorowitków, my teoretycznie "zdrowi"
Dziękuje bardzo za wszystko.[:ninja2:].
Nie wiem kiedy będę miała chwile aby tak na bieżąco do Was zaglądać ale może coś się zmieni u mnie w grudniu mniej stresów, i więcej wolnegi i więcej czasu na bb.
Ok uciekam na chwile do małego i może jeszcze zaglądnę wieczorkiem.

Madziarka zdrówka dla Ciebie i Neli, powodzenia z bankami :-)
Madzienka co do torebek-zgadza się- DZIEKUJE!!!:-) napisz mi PW ile bedzie za foremki z przesylka.
aneta co się dzieje ze zdrówkiem???

Witam sie i ja :-) ale mi zimno!!!!Siedze po kocem, kaloryfer odkrecilam,ale mam strasznie nieszczelne drzwi balkonowe:baffled: i mase ciepła ucieka:crazy:
Zjadla dwie pomarancze i kilka mandarynek-chyba wit C organizm sie dopomina.

Hej!
Szykowałam się na wyzjad do rodziców a tu siedzimy w domu!

Mama zadzwoniła że tata się rozchorował no i zrezygnowaliśmy w obawie o własne i Gabi zdrówko. Wróciłyśmy łaśnie z oględzin postępu pracy w naszym M no i jest to już widoczny postęp:-) Ale cała ekipa się pochorowała:baffled: Mam nadzieję ze podleczą sie do poniedziałku bo mieli już kończyć w przyszłym tygodniu wszystko.

Skoro my nie pojechaliśmy do rodziców to wpadłam na pomysł żeby mama przyjechała no i już jedzie do Lublina a mój M też po nia bo inaczej nie da sie dotrzeć:no:. Więc mam jutro mamę w domu i super bo ona posiedzi z Gabcią a my będziemy mieć odrobinkę czasu na swoje sprawy.

Sunday ja też mama czasem takie naloty zimna choc w mieszkaniu mamy bardzo ciepło ale ja to takie typowe "lipcowe pilęto"

Fornetka
super że taka perspektywa na luz przed Tobą ja liczę że luz będzie w styczniu;-)

Madziara powodzenia z bańkami ja nie mam wcale doświadczeń :baffled:

witam i ja
pisałam rano posta ale mi go gdzieś trafiło:baffled::baffled::baffled:

madzienka torebki się zgadzają:tak::tak:

talia szkoda że wyjazd się nie udał, ale napewno dobrze bedziecie się bawić z babcia;-);-)

madziaraoby bańki pomogły:tak::tak: zdrowka życzę dla cebie i Nelci:tak::tak:

anacondasuper że Maja zadowolona z zabawy:tak::tak:

fornatkasuper że jesteś i mniej stresów życzę;-);-)

dziewczyny bawcie się dobrze jutro na tańcach:tak::tak::tak:

ja włąśnie nakarmiłam Kolcię to trochę sam się bawi, znalzł sobie misia i go gryzie:-D:-D
a unas dziś gofry były:tak::tak: a jutro robię pierogi bo już dawno jedliśmy;-);-)

miłego wieczoru życzę

Witajcie
Nareszcie weekend:D:D:D

antuanet
o kurcze zapalenie pluc??? oj to niedobrze :(:( zdrowiej szybciutko Anetko! :)
madziarka u Was widze, ze nie lepiej... dobrze, ze udalo Ci sie uchronic Nele od pobytu w szpitalu!!!
zdrowka dla calej reszty chorowitków!

Jula wczoraj dostala zdjecia z przedszkola robione miesiac temu, ale fajniutkie :):) ujecie tylko jedno, ale za to takie portretowe :) ale mam duzego przedszkolaczka :)

talia zdrówka dla taty, ale fajnie ze chociaz z mama sie spotkacie, zawsze to bedziecie mieli wiecej czasu wolnego ;-)
sienio pochwal sie przedszkolakiem:-)
mandziula same pysznosci gotujesz....:-):-):-)

sunday chętnie bym sie pochwalila, ale cos mi skaner szwankuje:baffled: postaram sie nad nim popracowac:tak:
Powiem wam, ze jak zapisywalam Jule do przedszkola bylam pelna obaw i dziwnie sie czulam, kiedy czaesc osob mowila mi , ze to za wczesnie. Teraz wiem, ze to byla slyszna decyzja, Julka jest baaardzo zadowolona z przedszkola, chętnie chodzi i bardzo sie rozwinela przez te 3 miesiace:happy: Jedyny minus to infekcje, ale podobno kazde dziecko musi to przejsc:sorry2:

reklama
fogia no, no uważaj bo klapa w tyłek dam, oszczędzać się:dry:
nie mogę, nie potrafię. Wicie gniazda tak mnie złapało, że nie jestem w stanie usiedzieć. Chociaż dzisiejszy dzień i tak był spokojniejszy niż wczorajszy. Jutro będzie się działo bo M. z moim tatem będą wywozić jeszcze kilka rzeczy na wieś i przywiozą mi drugą komodę na rzeczy dzieci. Popołudniu pewnie przyniosą mi ciuszki po Filipku i zacznę je segregować, przepierać i prasować. :-) A to przecież sama przyjemność. :-)

Widzę, że wirusy szaleją. Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka!!

Mój Fifi też coś pokaszluje, jutro pójdę z nim znowu do jaskini, a wieczorem postawię bańki i przytrzymam kilka dni w domu, może przejdzie.

Do góry