reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się i ja

no zima chyba idzie na dobre do nas:tak:

ja już po, dzięki wszystkim za kciuki:tak::tak::tak: czekam teraz na wyniki mają wybrać 10 osób i na początku następnego tygodnia ma być rozmowa jeszcze, ale jak wchodzę na te testy i widzę ilość osób szukających pracy to mnie rozpacz ogarnia:-:)-(

aaaa wczoraj już nie zaglądałam bo coś z netem robili i nie było, ale na basenie było ok tym razem P był z Hubertem i wszystko było w porządku:confused: a już się bałam co to będzie jak sami zacznął chodzić, a młody był na nie nastawiony:dry:

madzienka coż to Julę ten nos tak nie chce puścić:dry: a gdzie to się dzisiaj wybieracie:-p

To trzymamy kciuki zęby tym razem udało się....

super że na basenie było ok...a Ty kiedy zaczynasz ten kurs???w następnym tygodniu??

my dzisiaj nigdzie:no::no::no:siedzimy w domu...

reklama
witam i ja

karlita oj nie zazdroszcze pobytu w szpitalu, trzymam kciuki żeby w poniedziałek cie wypuścili:tak::tak:

maltanka kciuki dalej zaciśniete za ciebie oby tym razem się udało:tak::tak:

fogia oby życzenie się spełniło, fajną tradycje macie:tak::tak::tak:

madzienka
bedziesz jeszcze te mikołajowe torby kupować????

wszystkim chorym zdrówka podsyłam

ja już po pracy obiadek sie piecze a Kolcia jeszcze śpi wiec chwila spokoju:tak::tak:
ale coś mnie głowa pobolewa, chyba bedzie zmiana pogody:zawstydzona/y::-:)-(

Karlita oby tylko do poniedziałku Cię trzymali, trzymam kciuki :tak::tak::tak:
Maltanka bądź dobrej myśli :tak::tak::tak:
A ja piję właśnie capucinko i zaraz biegnę po Maję :tak::tak:

Witam sie i ja, brrr jak zimno!!!!!!:-(
Na szczescie jutro juz piatek i w koncu wekend :-)

karlita kochana trzymaj kciuki abys wrocila w poniedzialek do domu, mojakolezanke dzisiaj wysłali do domu, wczoraj była na porodówce bo ma 2cm rozwarcia i skurcze co 3minuty, ale ustalo i w usg wyszlo ze to dopiero przełom 35-36tyg i dzieciatka nie ma 2,5kg-wiec lepiej zeby przetrwac jeszcze troche 2w1, a podobno jest tak ze z porodówki nie wraca się na patologie więc wysłali ją do domu bez żadnych leków tylko z poleceniem że się oszczędzała :baffled::baffled::baffled: nie wiem co mam o tym myśleć:confused::confused::confused:
maltanka trzymam kciuki,zeby sie w koncu udalo :tak::tak::tak:
fajnie,że na basenie było dobrze:-)
Antuanet zdrówka życzę!!!!:happy:

hej:-)
anaconda27 my chodzimy co dwa tygodnie na ważenie, i w sumie z tego nic nie wynika lekarka ciągle mówi to samo żeby dokarmiać. teraz dopiero dała skierowanie na morfologę i powiedziała że być może to wina serduszka.
fogia i jak zakupy udane? trzymam kciuki aby życzenie spełniło się:-)
izka gratuluję dzidziusia i daty ślubu:-D
karlita trzymaj się i wracaj do nas w poniedziałek:tak:

dzisiaj dzień spokojny, fryzjer i spacerek zaliczone:-D. piszę jedną ręką bo na drugiej śpi michał:laugh2:

A moja Maja właśnie w przedszkolu na balu andrzejkowym hula :-D:-D:-D
Jak po nią poszłam do przedszkola to się dowiedziałam że dzisiaj mają zabawę i biletem wstępu jest przyniesienie słodyczy dla biednych dzieci a obowiązkowym ubiorem jest wszystko w paseczki więc na szybko szukałyśmy ubrań w paseczki :tak::tak::tak:
No i zaraz mąż po nią pojedzie :tak::tak::tak: ale będzie opowiadania :-D:-D:-D
Justyna a może synek ma taką dobrą przemianę materii że co zje to wydali :tak::tak::tak: trzymam kciuki żeby wszystko wyszło dobrze :tak::tak::tak:

Witajcie!
kurcze Karlitka wracaj szybko z tego szpitala!!!
maltanka to dalej trzymamy kciuki :)
antuanet pytalas o apteke, to ta w stokrotce :) przepraszam za opoznienie.. :(
madzienka oj nasluchasz sie o tych babach urzędów :D:D:D:D Ty jesteś żywym dowodem na to, ze nie w kazdym urzędzie jest tak zle:):)

nie ma mnie kilka chwil a tu juz sie choroby rozwijaja??? no co wy?? nie chorowac!!! :)
u nas tez zaczyna sie katar u Julki...ale tez mam mucofluid i mam zamiar go uzyc :) oby zadzialal :p

zmykam, bo jeszcze mam troche do zrobienia

hejka,
ja znowu późno:-(bo po pracy padłam...wszyscy padliśmy i we trójkę zasnęliśmy na łóżku:-Ddobrze, że jutro piątek:tak::tak:
karlita, trzymam kciuki, by Cię wypuścili w poniedziałek:tak::tak:a jeśli chodzi o fotelik to ja jestem jak najbardziej za:tak:i sponsor też gotowy go kupić:tak:kwestia tylko czy Natalka też powie tak;-) gorzej jak przyjdzie myśleć o innym:confused:bo nie mam żadnego innego typu:dry::dry:podpowiedzcie jakiś plan B:confused2::sorry2::sorry2:
maltanka trzymam kciuki za rozmowę w przyszłym tygodniu i by zaproponowali Ci tę pracę:tak::tak::tak:
fogia, spełnienia marzenia;-)
anaconda, jak Maja po zabawie?

coś jeszcze miałam....ale zapomniałam:-p

reklama
a my wyszliśmy na spacer, ale zrobiliśmy tylko kółko koło bloku i wróciliśmy do domu Hubert cały czas pokazuje na ząbki i mówi bubu, kiedy te cholerne zęby wyjdą:wściekła/y:
a ja czekam na filma "szpilki":-p i popijam z małżem winko:-p a co....

super że na basenie było ok...a Ty kiedy zaczynasz ten kurs???w następnym tygodniu??

w poniedziałek:baffled:, angielski w środę, ale w pon mam dodatkowe jakieś szkolenie, które 4 razy ma być i w ogóle przyszły tydzień mam okropny, w pon to szkolenie od 13.00, wtorek to samo, środa ang, czw znowu szkolenie i w piątek ang:baffled:

ale coś mnie głowa pobolewa, chyba bedzie zmiana pogody:zawstydzona/y::-:)-(

mnie też coś cały dzień głowa boli, dopiero teraz trochę przeszło

piszę jedną ręką bo na drugiej śpi michał:laugh2:

hehe mój P tak robił jak H chciał na rękach to spał mu a ten czytał co tam chciał na necie:-D

u nas tez zaczyna sie katar u Julki...ale tez mam mucofluid i mam zamiar go uzyc :) oby zadzialal :p

oooo następna no co wy tak chorujecie:dry:

A moja Maja właśnie w przedszkolu na balu andrzejkowym hula :-D:-D:-D

i jak Maja po balandze:-):confused:

podpowiedzcie jakiś plan B:confused2::sorry2::sorry2:
my mamy maxi cosi tobi, jak dla mnie jest super:tak:ps... też dzisiaj spałam razem z :-DHubertem:-D

Do góry