F
fogia
Gość
karlitko trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie!
Ja leżę, jestem po kolejnej wizycie i maleństwo choć ma się dobrze jeszcze potrzebuje mamusinego leżakowania! więc nie zostaje mi nic innego:-)
Ale przyszłam się pochwalić, iż ustaliliśmy datę ślubu:-)
8go stycznia moje drogie B'Boomowe koleżanki wychodzę za mąż![]()
Karlita a gdzie ty się dziś podziewasz?? O której jutro masz wizytę?
aaa...zadzwoniłam dziś do Rampersa...mają tam Kiddy, ale tylko Guardian...to niby następca Comfort Pro, bo tego już skończyli produkcjępan jednak powiedział, że bez włożenia dziecka do fotelika nie radzi go kupować, bo tylko 30% dzieci toleruje ten fotelik
swojemu nie kupił, bo jak go wsadził, to o mało go nie rozniósł
no i na dobranoc....
YouTube - Baby Bob Marley
nie dziękuję!!!!!!!!!!!!!!karlitko trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madzienka jak Jula? Nadal nosek ma zapchany? Moja miała wczoraj duży katar i popsikałam jej mucofluidem i dzisiaj nosek czyściutki