reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja jestem po pracy, zjadlam spaghetti wypilam ciepłą herbatke bo zimno na dworze, brrrrr!!!!!!! Zanioslam dzisiaj kozaki do szewca bo chyba z ta zimą to już nie są zarty ;-) Maksio jeszcze śpi czyli juz 3 godziny :baffled:

Madzienka Dzieki. Dobrze ze nic z Jula nie jest i mam nadzieje, że na tym pozostanie.
anaconda zdrówka, ja tez proponuje czosnek!!!!:tak::tak:
Maltanka daj znac jak było na basenie :-):-)

reklama
Oj rozbiera mnie na dobre, poradźcie coś bo ja chcę w sobotę na baby disco :-:)-:)-(
Biorę podwójne dawki gripeksu i do tego syrop mucosolvan, mam nadzieję że jutro juz będzie lepiej bo dzisiaj to tragedia a jeszcze do tego zaraz muszę iść do pediatry po drugą dawkę zentelu i po Maję :baffled::baffled::baffled:
ja nie doradzę, ponieważ już dawno nie chorowałam. Mój mąż jak coś go bierze to je kanapki z czosnkiem, a babcia pije ciepłe mleko z masłem i miodem
My już po wizycie u lekarza. Normalnie załamałam się:no:. Michał nie przytył ani grama od dwóch tygodni:szok:. Wydawało mi się że już jest lepiej co godzinę podaję mu pierś dostaje też butelkę i nic to nie dało. Dostaliśmy skierowanie na badanie krwi i kolejna kontrola 8 grudnia.

Witajcie!

Nie będę nadrabiać, bo Was trudno nadgonić jak nie zagląda się tu na bieżąco!
Ja leżę, jestem po kolejnej wizycie i maleństwo choć ma się dobrze jeszcze potrzebuje mamusinego leżakowania! więc nie zostaje mi nic innego:-)

Ale przyszłam się pochwalić, iż ustaliliśmy datę ślubu:-)
8go stycznia moje drogie B'Boomowe koleżanki wychodzę za mąż:tak:

witam wieczorową porą

ja właśnie do kolacji zasiałam wiec ma chwilkę wolnego:-D:-D

aluśka
widze ż etrafiłąś na "prawdziwa urzędniczkę", szkoda słów na takie baby

madziara zdrówka dla Neli:tak:, to to się masz z tymi chorobami jak nie Julo to Nelcia:no::no:

madzienkadobrze że Julcia zdrowa:tak::tak: ja dopiero teraz doczytałam o tych torebkach, bedziesz jeszcze w tym sklepie???? jeśli tak to prosze kup dla mnie 4 te największe:tak::tak:

anaconda nie dawaj sie chorbie, czosnek i mleko z miodem no i grzaniec:tak::tak::tak:, le mi smaka narobiłyście, a w domu piwa brak:no::no:

justyna może twoje dziecko poprostu tak ma że mało przybiera, mój Mikołaj ma teraz 9 miesięcy i wazy tylko 8 kg:tak::tak: ale wydaje mi się że jak je i ma apetyt to nie ma się czym martwić, daj znac jak wyszły wam wyniki badań:tak::tak:

a u nas znowu szalony dzień , w pracy roboty po uszy potem Kola domaga się uwagi na całego, noce dalej nieciekawe:no::no:, kiedy to moje dziecko bedzie spać całą noc bez pobudek??????????????

Witajcie!

Nie będę nadrabiać, bo Was trudno nadgonić jak nie zagląda się tu na bieżąco!
Ja leżę, jestem po kolejnej wizycie i maleństwo choć ma się dobrze jeszcze potrzebuje mamusinego leżakowania! więc nie zostaje mi nic innego:-)

Ale przyszłam się pochwalić, iż ustaliliśmy datę ślubu:-)
8go stycznia moje drogie B'Boomowe koleżanki wychodzę za mąż:tak:

Kochana trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok z maleństwem..leż kochana leż....

a ustalenia daty gratuluję!!!!zimowy ślub będzie;-);-);-)

Maltanka jak było na basenie???

Izka gratuluję daty ślubu!!! :-)

A z maleństwem wszystko będzie dobrze- musisz tylko teraz wypoczywać ile się da... zbieraj siły na zaś :-)

Karlita a gdzie ty się dziś podziewasz?? O której jutro masz wizytę?

Maltanka jak było na basenie? Ale Wam go dziś zazdroszczę... :-)

Witam się wieczorowo:-)
izka
leż i odpoczywaj ile się da! I gratuluję daty ślubu! Byłam kiedyś na takim w mroźny dzień, było ślicznie...
madzienka, karlita co się nie chwalicie że byłycie w Victorii dziś?:confused:
aluśka nie przemęczaj się tam z porządkami, faceci też muszą poczuć że poród się zbliża wielkim krokami...
anaconda zdrówka!
Mnie całkiem rozłożyło:baffled: Czuję się jakby jeździł po mnie czołg i strzelał. Zaraz idę nagrzewać zatoki i kuruję się jakimiś lekami na zatoki. Miłej nocki:-)

reklama
poczytałam, ale późno, więc nie zdążę odpisać:no:
w skrócie więc...izka gratulacje daty ślubu:tak:
zdrówka chorowitym i tym,których coś bierze:tak:
no i wszystkim ciężarnym dobrego samopoczucia i omijania szpitali do terminu porodu:tak:
karlita trzymam kciuki za jutro:tak:
aaa...zadzwoniłam dziś do Rampersa...mają tam Kiddy, ale tylko Guardian...to niby następca Comfort Pro, bo tego już skończyli produkcję:szok:pan jednak powiedział, że bez włożenia dziecka do fotelika nie radzi go kupować, bo tylko 30% dzieci toleruje ten fotelik:szok::szok::dry:swojemu nie kupił, bo jak go wsadził, to o mało go nie rozniósł:shocked2::shocked2:
no i na dobranoc....
YouTube - Baby Bob Marley

Do góry