reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie dziewczynki :-):-)
My już w domku, siostrę rano na pociąg wyprowadziłam a potem same zaczęłyśmy sie z Mają pakować no i już wróciłyśmy. Jeszcze dzisiaj na godz.19.30 idziemy do dentysty - całe szczęście ze to już ostatni raz no i że tatuś nas zawiezie :tak::tak::tak:
Przyznam się że Was podczytywałam bo siorka jakoś laptopem się pod kogoś podczepiała ale to było na zasadzie że jak się szczęście miało to i neta :-D:-D:-D
Tak więc zdrówka dla wszystkich chorowitków a już na dobre to jutro z rana będę jak Maja do przedszkola pójdzie :tak::tak:

reklama
karlita to w czwartek masz wizyte u gina?trzymam mocno kciuki!!!
to będzie moja pierwsza bezpośrednia wizyta w szpitalu ... :eek:
mam nadzieję ze będzie wszystko ok i mnie nie zostawią :eek:

położyłam małą spać, dalej śpi :laugh2::laugh2: zadzwoniłam do E i dzisiaj odpuszczają basen niech mała pośpi może to rzeczywiście po tym zyrtecu ;-) tak dobrze jej się śpi :-D

ja sobie leże bo mam jakiś taki twardy brzuch ... :eek:

Karolinko a gdzie do szpitala idziesz?
Odpoczywaj odpoczywaj-korzystaj jak Gabi śpi:-)

Madzienka a Ty do piątku????hmm................

odebrałam wyniki i wychodzi na to, że jednak znowu cukrzyca ciężarnych. Wynik po godzinie od glukozy - 195. Po prostu super. :wściekła/y::wściekła/y:
oby tylko nie kazali iść do szpitala ....... :sad::sad::sad:

morfologia ok, w siuśkach znowu flora bakteryjna.

Karolinko a gdzie do szpitala idziesz?
Odpoczywaj odpoczywaj-korzystaj jak Gabi śpi:-)
na Lubartowską bo tam mam lekarza i tam chcę rodzić :-)

Madzienka a Ty do piątku????hmm................
bo wtedy jest niania w lublinie ;-)

odebrałam wyniki i wychodzi na to, że jednak znowu cukrzyca ciężarnych. Wynik po godzinie od glukozy - 195. Po prostu super. :wściekła/y::wściekła/y:
oby tylko nie kazali iść do szpitala ....... :sad::sad::sad:

kochana nawet przy cukrzycy to raczej leki i dieta :-)

moja koleżanka ma cukrzycę ciążową od 22tygodnia
funkcjonuje normalnie tylko na lekach i na diecie
od poczatku ciaży schudła 9kg!! ale miała z czego gubić ;-) śmieje się ze chyba tą diete będzie utrzymywać po ciąży żeby mieć sexi figurę ;-)

na Lubartowską bo tam mam lekarza i tam chcę rodzić :-)

Moja kolezanka tam lezy i zanosi sie ze bedzie do rozwiązania. Przez remont patologii nie mają wody w kranie w sali:-( i biedna do lazienki przez caly korytarz:-(
Trzymam kciuki zebys wrocila normalnie do domku w czwartek.:tak:

aluśka ale wedne baby....:crazy:

a pamiętacie jak jakiś czas temu rozpętała się afera wokół UP i rejestracji bezrobotnych:baffled:

madzienka dzięki za torebki;-) a tu masz przepis na pierniczkihttp://mojewypieki.blox.pl/2008/11/Pierniczki-jak-alpejskie.html

antuanet to są takie ośmiorniczki do kąpieli, nie wstawię linka bo allegro mi coś nie chodzi:baffled:

sundey pierniczki to chyba nie doczekają:-D

anaconda witaj z powrotem:-)

karlita a wy na basen to nie chodziliście w niedzielę:confused2:... jaka niania:confused2:

karlita a wy na basen to nie chodziliście w niedzielę:confused2:... jaka niania:confused2:

tak w niedzielę ale jak Gabi miała katar to nie chodziła na basen i mamy do odrobienia 2 zajęcia ;-) i Gabi miała iść i dzisiaj i we czwartek ale śpioch zaspał ;-)

a niania to P żeby Madzieńka mogła wyjść na babskie spotkanie :laugh2:

link na pierniczki mi nie działa :-(

czy wyszły takie jak alpejskie ?? takie puchate ?? :-)

reklama
Karlitko dzięki za wytłumaczenie:-D:-D:-D:-D:-D

Maltanka dzięki za przepis:tak::tak::tak:

Sunday smska dostałam, dopisałam do zamówienia:-):-):-)

Madziarka jak Nela...idziecie do Bugi???ja obiecałam Julci więc idziemy na pewno:tak::tak::tak:

Fogia nie martw się...Madzia tez miała cukrzycę, udzieli Ci na pewno wszelkich instrukcji:happy:

Gratulacje dla koleżanki i Frania!!!:-):-):-)

A mi link działa Pierniczki jak alpejskie ...

U mnie teściowa...już mnie głowa boli od tego jej gadania...:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:chce zagadać Julę na śmierć czy co???:baffled::baffled::baffled:

Do góry