reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...i my dotarłyśmy....:tak::tak::tak::tak:
U dentysty, gdyby nie kasa którą trzeba płacić powiedziałabym REWELACJA!!!!!Pani doktor pytała boli, ja nie, boli, nie, boli, nie itd i bez znieczulenia zrobiony ząbek...niestety nie obyło sie bez niespodzianek...ale na szczęście wszystko zrobione...uwielbiam ta panią doktor:-)!!!!i dzięki za kciukaski

Madziarka niedobrze, mam nadzieje że to nie my Wam coś sprzedałysmy:eek::eek::eek::eek:z Julą na razie wszystko ok, trochę jakby miała nosek głęboko przypchany ale kataru w nosie brak!!!!!
Więc mam nadzieję że u Was też nic nie rozwinie się....:tak::tak:

Sienio nagana, nie chcesz z nami spotkać się buuuuuuuuuuuuu

Karlita kciuki już na zapas trzymam....spij spij na zapas...:tak::tak:
Maltanka za Was też...zaraz poczytam o co chodzi..
Fogia oszczędzaj się...

reklama
mi się dzisiaj śniły desery lodowe :-) poważnie :-)

łał sama bym zjadła desera lodowego:-p

madzienka a gdzie chodzisz do sadysty?

ja już napiekłam pierników:tak: fajnie pachnie mi w domu przez to swiętami:-p:-p:-p przyjechała do nas babcia, ale pojechali na zakupy, a Hubert śpi:tak:

aaa przyszedł do nas wczoraj prezent od Mikołaja:-p:-p:-p hmmm szczerze mówiąc myślałam, że te ośmiorniczki są lepsze, :confused2: trochę nie warte swojej ceny, :no:

Witam popołudniowo :tak:
Ja dziś małego stresa przeżyłam bo z rana wybierałam sie do UP żeby podbić sobie książeczkę ubezpieczeniową i nie mogłam jej znaleźć i w tym całym zamieszaniu okazało sie ze nie mam nie tylko tej ksiązeczki ale też karty ciąży, grupy krwi i ostatnich wyników badań:szok: przeszukałam we wszystkich możliwych miejscach w regale i nic:baffled: już nawet pomyślałam ze zostawiłam to wszystko w gabinecie na czwartkowej wizycie ale później mnie coś tknęło żeby zajrzeć do torebki którą praktycznie nie używam i się okazało że tam wszystko siedzi:eek: zapomniałam że miałam ta torebkę na tej ostatniej wizycie:no: a juz przed moim oczyma okazała się wizja wyrabiania od nowa wszystkich tych niezbędnych dokumentów do szpitala:baffled:
No ale to nie wszystko co mnie dziś spotkało jak już pojechałam do UP i książeczkę miałam podbita poszłam się dowiedzieć czy jest możliwość żebym wizytę która mam na jutro miała już dziś zaliczoną :eek: jak się okazało nie ma takiej możliwości więc się w kulturalny sposób znów tej baby pytam czy mogla bym otrzymać numer telefonu pod który mogła bym zadzwonić w razie jakbym trafiła do szpitala i co ?! stwierdziła z durnym uśmiechem na ustach że takiej możliwości też nie ma:crazy: mam sie stawić osobiście a jak z powodu trafienia do szpitala nie dam rady to ktoś z rodziny musi przynieść na jutro do urzędu zaświadczenie że jestem w szpitalu :baffled::eek: więc nic innego mi nie pozostaje jak się udać na tą wizytę osobiście a jakby mi na tej jutrzejszej wizycie wody odeszły to bym tej babie powiedziała że jak chciała mnie tak widzieć to niech teraz odbiera:growl: to by sie dopiero zdziwiła:evil:

mi się dzisiaj śniły desery lodowe :-) poważnie :-)
w Plazie takie mają :-D może jakoś się jeszcze wybiorę na taki deser :-)

Mniam mniam, to kiedy idziemy????

madzienka a gdzie chodzisz do sadysty?

ja już napiekłam pierników:tak: fajnie pachnie mi w domu przez to swiętami:-p:-p:-p przyjechała do nas babcia, ale pojechali na zakupy, a Hubert śpi:tak:

aaa przyszedł do nas wczoraj prezent od Mikołaja:-p:-p:-p hmmm szczerze mówiąc myślałam, że te ośmiorniczki są lepsze, :confused2: trochę nie warte swojej ceny, :no:

Do luxmedu

super, dawaj przepis na te pierniczki

a mówiłam że as w tesco...trzeb było pojechac i obejrzeć:tak::tak::tak:

Byłam dzisiaj w tym sklepie na wodopojnej....kupiłam te torebki dla Maltanki(1szt) i Madziarki(2szt), bo nie przypominam sobie żeby jeszcze ktoś chciał....:eek::eek:
Kupiłam Wam te największe....:tak::tak:

Aluska ale te baby z UP to jędze, mam nadzieje że jutro dasz rade jeszcze sama tam dotrzeć:tak::tak:

U nas już o niebo lepiej... kaszel sobie poszedł - choć dałam leki na odksztuszenie :baffled::eek: mam nadzieję że lekarz ma rację że ot nic nowego się nie rozwija tylko lek był źle dobrany do Neli, tzn źle na niego reagowała... :sorry:

Madzieńka dziękujemy pięknie za te torebki!!! :tak:

Karlitka dzięki za nazwę - teraz już zapamiętam :-)

Maltanka :zawstydzona/y: szkoda że prezent cię rozczarował... mam nadzieję że H. będzie się jednak podobał :tak:;-)

Aluśka ale jędze... te panie z UP to ... szkoda słów!

idziemy z Julciem robić ciasto na pizze... tak jakoś nas naszło że na drugie robimy pizzę a później najwyżej dorobię spagetti jak by ktoś zgłodniał :-D

Dzień Doberek:-)
Michaś dzisiaj na szczęście grzeczny, wstał o 9.30:szok: pierwszy raz mu się tak zdarzyło. Zaliczyliśmy spacerek i małe zakupy. Korzystając z tego że jeszcze śpi w wózku robię sos porowy na obiad.

aluśka ale miałaś przejścia ja też tak mam z torebkami ;-)
a w urzędach niestety pracują same nieprzyjazne Panie ... :crazy:

Madziara ale robisz smaka :-)

Madzieńka proponuję się teraz umówić nie na kawę a na deser właśnie zaszalejemy :-) co Wy na to dziewczynki ?? która chętna ????

Madzienka jak jeszcze będziesz po te torebki to ja bym wzięła 10 szt tych największych :-)

u mnie na obiad dzisiaj potrawka z ziemniaczkami i z surówką z marcheweczki z jabłuszkiem :-)

Gabi jeszcze nie śpi .... :sorry:

reklama
Madzienka super że ząbek zrobiony i to bez znieczulenia:tak:
Aluśka w urzędach panuje znieczulica nie denerwuj się szkoda zdrowia
Fogia nie rozmyslaj tak tylko leż i odpoczywaj jeszcze się narobisz

Sosik już gotowy:-D

Do góry